Gewoon goed

Het geleverde kwam snel 1 kanttekening was dat het jas verfrommeld in de doos zat en niet in het plastic vandaar de 7 anders was het een dikke 10 geweest.

Alle waar naar zijn geld!

Wilde een mooi en nieuw overhemd, maar de kwaliteit is dunner dan verwacht. Had liever iets dikker en steviger, maar het is een goed begin.

Gevonden wat ik zocht!

Heel tevreden met wat ik kocht!

Probleemloos

Duidelijke site en snelle service

Top bedrijf

Zoals het hoort

Zoals het hoort

Prima shirts voor dito prijs!

Wauw!

Heb net een PerSognori pak gehaald, wát een kwaliteit voor de prijs. Ook medewerkster was enorm professioneel en zeer behulpzaam. Aanrader voor een ieder die een goed pak wil voor een goede prijs met een goede sfeer!

Goede service, mooie producten.

Kwaliteit producten goed tegen een nette prijs.

Snel geleverd, model vest viel tegen

Snelle en makkelijke levering! Mooie prijs ook. Model vest Gents viel kwalitatief en qua uitstraling erg tegen in vergelijking met de foto op de website. Daarom teruggestuurd via een fysieke winkel (afgeven)

Prettig snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudige site waar je snel en eenvoudig kan vinden wat je zoekt! Handige tabellen voor de juiste maat. En goede prijs kwaliteit verhouding van de in mijn geval de overhemden. En perfecte snelle levering.

Prettige samenwerking

Helaas had de mooie blouse niet de juiste kleur. Vriendelijk geholpen met de retour.

Perfect!

Snelle levering en we zijn tevreden.

Helft van de bestelling niet geleverd.

Ik had een bestelling geplaatst van 4 stropdassen en 4 pochetten. Een week na mijn bestelling wordt het pakket afgeleverd. Tot mijn verbazing zijn enkel de pochetten geleverd en zijn de stropdassen nergens te bespeuren. Ik heb al meermaals telefonisch contact proberen op te nemen, maar krijg ik telkens hun antwoordapparaat. Ik heb ook al een mail gestuurd naar hun klantenservice, echter komt daar ook geen reactie op.

Aantrekkelijke website, mooie presentatie

Snel geleverde order, terug sturen zou soepeler kunnen.

Slecht, maa r de helft van mijn bestelling geleverd

Bij eerdere bestellingen ging het altijd goed. Deze keer maar 2 van de vier overhemden geleverd. Gemaild met Gents, nog geen reactie.

prima shirt

erg tevreden

Goed product.

Snel bezorgd,en goed verpakt.

Gewoon goed. Snelle levering.

De maten uitzoeken vond ik lastig. In de winkel heb ik broek en jas gemakkelijk kunnen ruilen.

Vlotte bestelling en snelle levering

Simpel te bestellen via de overzichtelijke site. Daarna snelle levering van de bestelling. Na ontvangst werd ik helemaal vrolijk van de kleur en kwaliteit van mijn twee coltruien. Echt heel blij mee en op naar de volgende bestelling.

Prima service!

Mooie overhemden gekocht, passen perfect. Verzending was netjes en op tijd, klantenservice contact was prima.

Uitstekend geholpen paste bijna,alleen mijn armen te lang.

Super geholpen!

Lkkr snel

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire