Zéér vlotte afhandeling!

Top ervaring.

De winkel voor mij

Goede, mooie betaalbare spullen. Met online en fysieke winkels. Mijn halve kledingkast komt er er ongeveer vandaan

ziet er goed uit

ziet er goed uit

prima !

mijn bestelling kon ik de volgende dag al afhalen in de dichtstbijzijnde winkel

Product en levering voldoet volledig aan verwachtingen

Product voldoet aan verwachtingen, snelle levering (2 dagen)

Geweldige service

Ik heb rokkostuum compleet pakket besteld en werd keurig geleverd. Enige minpuntje misschien was de zelfstrikker wit, die laat erg snel los bij het verbindingsschakel. Verder prima materiaal. Het hemd moest nog wel even gestijfseld en uiteraard gestreken worden.

Snelle service, goed product, aardige medewerker(s)

Helemaal tevreden! Snelle service, goed product, aardige medewerker(s) - zoals ik ook al jaren gewend ben van Gents.

Fijne webshop met mooie overhemden

Mooie collectie voor vriendelijke prijzen en mooie acties. Afhandeling van de bestelling is vlot en verzorgd

pakket op niet bestaand adres geleverd (dus verloren)

heb voor een totaal van 365 € gekocht, werd geleverd op een slecht (en niet bestaand adres) door POSTNL, na contact met hun vertelden deze mij contact op te nemen met de afzender (Gents) maar heb nu al enkele mails verstuurd en tot op heden nog geen enkel antwoord gekregen

Bestelling was blijven "hangen", na een belletje is het keurig opgelost en werd de bestelling de volgende dag thuisbezorgd! Top service!

Bad

I have still not received my order. Its been 10 days since my purchase. I was supposed to collect the order in store. I was phoned by Gents to say that current store does not have my order in stock and that they would courier the order to me. To date I have only received 1 of the 3 items purchased. I have sent the GENTS and email quering the order, but I have had no reply. Regards Riaan Barnard +31621881375

Geweldige service en topkwaliteit

Online shoppen is altijd naar omdat je de kleding niet kan passen. Echter krijg je op de website goede maatstaven per product die daadwerkelijk overeenkomen met de realiteit! Bij levering ging er bij mij wat fout met PostNL maar de service was perfect, werd zelfs terug gebeld of de bezorging nog goed verlopen was! Het enige wat ik mis, is bij het retourneren een aanmeldoptie. nu heb je een retourneerformulier die je opstuurt met hoop van zege dat het goed aankomt. je kan de DHL service van hen gebruiken maar ik heb zelf een voorkeur naar PostNL. Ik zou graag een aanmeldknop hebben gezien op de website met status of de retournering goed verloopt. Stukje extra zekerheid voor de klant.

Goede kwaliteit

Ben uiterst tevreden

Scherpe prijs, goede service!

Scherpe prijs, goede service!

mooie pakken, goede prijs

ze hebben geregeld mooie pakken in de aanbieding voor een zeer strakke prijs, en de pasvorm en kwaliteit is erg goed.

Snel

Het product kwam sneller dan verwacht

geweldig jasje goede pasvorm en snelle afhaneling

zoals hierboven omschreven

ok

Prima site met mooie spullen. Geen mail wanneer order verstuurd is zodat je niet weet wanneer je de goederen kan verwachten. 16 Januari besteld en ontvangen op 20 Januari.

Goede service, snel geleverd

Goede service, snel geleverd

betaalbare kwaliteit

Betaalbaar en goede kwaliteit en snel geleverd.

Topkwaliteit voor een redelijke prijs, en de communicatie is ook perfect. Ik ben tevreden met mijn aankoop, en ik raad GENTS voor iedereen aan.

Snelle levering na online bestelling, geen bevestiging van retour

Ik had snel een pak nodig, deze is netjes en snel thuis geleverd nadat ik een online bestelling had gedaan. Kwaliteit was goed alleen de maat viel erg klein uit. 1 overhemd wel gehouden, de rest geretourneerd in een winkel. Vooralsnog, na bijna een week geen retour bevestiging ontvangen.

Keurig, tijdig, goed en conform verwachting

Bestelde 5 items. Ik kreeg na bevestiging een nagestuurd berichtje dat vanwege het leveren vanuit verschillende winkelvoorraden, ik niet 1 maar 4 pakketjes zou ontvangen. Dat was binnen 3 werkdagen ook helemaal rond. Maten, kwaliteit zijn geheel conform verwachting. Hulde voor de communicatie en waarmaken van beloofde kwaliteit.

Goed en snel

De levering was als verwacht. Het was snel in huis.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire