Ziet er goed uit!

De maat is prima ! Mooi van kleur. De tijd zal het bewijzen hoe het materiaal zich houd , ik heb er een goed gevoel bij .

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Vorige week een mooi slim fit turtle basic trui gekocht voor mijn man. Heeft vaal problemen met de maat, door de lengte van mouwen. De mouwlengte is vaak te kort. Maar bij deze poging iets passends te bestellen bij Gents, zat het bij deze aanschaf eindelijk eens gelijk mooi goed. Heel tevreden, ook over de mooie zachte stof.

Stropdas gekocht

Zoals gewoonlijk vaste klant. Fantastische zaak

Duidelijke site!

Duidelijke webshop met Uitgebreid assortiment.

Goede prijs-kwaliteit en top advisering door Marion in Hilversum

Zowel in de winkel als webshop aankopen gedaan. Bevallen prima tot dusver.

Snelle levering en heldere bestelling

De website is gebruikersvriendelijk. De bestelling en betaling waren gemakkelijk. Artikel is snel geleverd

Totaal tevreden

Ook als er iets mis gaat, dan wordt dit probleemloos opgelost!

duidelijk en overzichtelijk

De site is makkelijk te lezen en werkt handig zonder gedoe

Goede prijs/kwaliteit en service

De prijs/kwaliteit is heel goed. Service in de winkel is fijn. Alleen vaak items niet op voorraad, waardoor passen soms lastig is.

Net verpakt en intact geleverd

Snelle levering en netjes verpakt

Gekregen wat wij verwachtten

Wij hebben een foute kersttrui besteld voor onze zoon. Deze was nog fouter dan verwacht met de ledjes erin. Makkelijk besteld, goede prijs, vlot geleverd, wij helemaal tevreden. Nu maar eens kijken wat Gents meer te bieden heeft.

snelle levering tegen betalebare prijzen

Ik moest wel vier a vijf keer reageren totdat het ontbrekende item alsnog werd geleverd. Ik neem aan dat het een incident is.

Goede service en kwaliteit voor een prima prijs

De bestelde artikelen werden netjes op de aangegeven dag bezorgd. Kwaliteit van de kleren voelt ook goed aan, en dat alles voor een eerlijke prijs.

3,5 maand wachten en vervolgens nog niks

Begin augustus heb ik een bestelling geplaatst voor tien jasjes. Deze zouden begin september worden geleverd. Toen het zover was hoorde ik niks dus ben ik zelf gaan mailen en bellen. Er werd mij verteld dat ze vertraagd waren en dat het eind september werd. Eind september hoorde ik weer niks. Na meerdere telefoontjes bleek dat ze mijn bestelling niet hadden geplaatst dus dat de update over de bestelstatus helemaal niet voor ons gold. Dit is 'rechtgezet' door de bestelling alsnog wel te plaatsen en nu zou deze 5 november worden geleverd. Ondertussen was ons bestuursjaar allang begonnen, maar met 5 november kon ik nog wel leven. Ik vroeg of ik er vanuit kon gaan dat ze ditmaal wel echt geleverd zouden worden aangezien we ze nodig hadden. Reactie hierop was, ja waarschijnlijk wel maar 'ik kan je het adres van de fabriek geven, dan kun je het zelf gaan vragen'. Een erg onprofessionele opmerking als je het mij vraagt, maar ik liet het erbij er vanuitgaande dat na 3,5 maand wel iets geleverd zou worden. Toen werd het 5 november en een week later was er wederom nog steeds radiostilte. Uiteindelijk heb ik meerdere keren gebeld, elke keer zou ik worden teruggebeld. Na de zoveelste keer bellen gebeurde ik ook daadwerkelijk. De dag erna kreeg ik de verlossende mail dat de bestelling wederom niet geleverd kon worden tot eind december. Conclusie is dus dat na 3,5 maand wachten wij uiteindelijk onze bestelling hebben moeten annuleren, omdat na de kerstvakantie ons bestuursjaar al op de helft zit en het dus nog weinig zinvol is. Covid zal het ongetwijfeld niet makkelijker hebben gemaakt, maar de manier van communicatie hierover richting ons was niet okay.

Niet alles ontvangen, goede oplossing

Drie artikelen besteld, maar is maar 1 artikel verstuurd/ontvangen. Gebeld met de klantenservice en wordt nu nagestuurd.

Goede service en juiste producten.

Goede service en juiste producten.

Fijne winkel als alles goed gaat

De collectie bevalt mij goed en bestelling en levering zijn overeenkomstig. Ik heb echter iets retour moeten sturen en nu, 11 dagen na de zending en 5 dagen na een verzoek om informatie, heb ik dat nog helemaal niets over gehoord. Ik weet niets eens of het pakket wel ontvangen is. Dat voelt niet goed.

Slechte service

Ik had een jasje en een panatalon besteld. Na drie dagen gebeld of deze echt op de post konden om dat ik ze absoluut twee dagen later nodig had. Werd mij bevestigd dat de artikelen opgestuurd waren en kreeg een track-and-trace code. In de volgende twee dagen bleek dat PostNL het pakket helemaal niet had ontvangen. Dit was al vrij vervelend, dat het dus niet klopte dat mijn artikellen het magazijn hadden verlaten en verstuurd was. Drie dagen later bleek dat ik helemaal niet in afwachting was van mijn paket en dat het al fout was gegaan bij de bestelling. Meer dan een week gewacht op een dode mus en ook nog tussendoor voorgelogen. Erg ontevreden hoe dit is verlopen.

Belofte niet nagekomen

Nadat ik contact had gehad met een medewerker, beloofde hij dat het product op voorraad was. Zijn advies was om eerst de bestelling te plaatsen waarna hij kon zien of dat het product op tijd verzonden kon worden. Dit was allemaal geen probleem volgens hem. Niet alleen gaf de website aan dat het product op voorraad was, ook de medewerker gaf geen ander signaal. Kort nadat ik mijn bestelling had geplaatst kwam toch het bericht dat door een fout het artikel niet uitgeleverd kon worden. Volgende keer beter Gents.

Klantenservice super slecht, koop hier niet !!

GENTS heeft mijn pakket pas geleverd nadat ik één week, na bestellen contact probeerde te zoeken met hen. E-mail gestuurd & voicemail ingesproken... Niets van vernomen. Later nog een keer gebeld. Mij werd verteld dat GENTS niet wist waarom er nog niks gedaan was met mijn bestelling, hierdoor heb ik nog een aantal artikelen geannuleerd. Daarnaast werd verteld dat mijn bestelling direct verzonden werd dat was ook gebeurd en de geannuleerde artikelen (het geld daarvan) werd direct teruggestort. Maar GENTS beloofde dat ik de dag erop nog één pakket zou ontvangen met daarbij resterende artikelen. Nadat ik de volgende dag, het pakket ontving met het eerste deel, bleef ik ongeveer twee weken wachten totdat het overig deel zou komen... Mooi niet. Niks meer gehoord op e-mails die ik gestuurd had, niet teruggebeld na het inspreken van de voicemail..... Andere dag weer gebeld en die artikelen ook maar geannuleerd omdat het zo belabberd is, bij GENTS. Zo hoor je niet met klanten om te gaan die voor 250 euro iets bestellen. Later werd duidelijk aan de telefoon dat er een 'storing' was, waardoor mijn pakket niet verstuurd was, waarop ik zei: stuur dan gewoon een mailtje.. daar werd niet op geantwoord. Conclusie: Koop hier echt niet, je krijgt spijt van de service!

Fantastische service

Ik had op snelle sprong een smoking nodig. Ik heb dus telefonisch contact opgenomen met Gents. Vervolgens ben ik super geholpen door Joris. Ik had namelijk de verkeerde maten besteld voor mijn postuur. Joris verzekerde mij dat als ik de maten zou bestellen die hij adviseerde, het zeker goed zou komen. Binnen twee dagen had ik mijn smoking binnen en paste als een zonnetje. Ontzettend bedankt

geheel naar tevredenheid

Overzichtelijke website. Produst zoals geadverteerd Zeer snel levering

Snelle en nette levering

Binnen twee dagen al de gehele bestelling binnen

Prima prijs/kwaliteit verhouding en service.

Snelle levering volgens afspraak. Prima.

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire