Als ik had geweten dat Gents zaken deden met DHL , had ik er nooit gekocht. En de kwaliteit van de overhemden zou ik niet weten want heb nog steeds niks gezien. Vandaar Gents stuur me geld maar terug
Wij zien dat uw bestelling gisteren is afgeleverd, dat is inderdaad veel later dan gebruikelijk. Wij doen onderzoek bij onze verzendpartner wat de oorzaak van de vertraging is. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen nog contact met u op omtrent uw bestelling.
Ik had online een colbert besteld en laten bezorgen bij jullie filiaal Zoetermeer. Kreeg donderdag keurig bericht van jullie dat het daar klaar lag. Zondag vanuit Scheveningen naar het filiaal gereden. Daar lag het dus niet. Een vriendelijke vrouwelijke medewerker vond het heel vervelend maar kon weinig anders dan het geld laten terugstorten. Uiteindelijk aldaar maar een ander colbert gekocht... Verder is het een keurig bedrijf en een vergissing is menselijk.
Bedankt voor uw mooie review ondanks dat uw zending niet was afgeleverd bij ons filiaal in Zoetermeer en uw begrip hiervoor. Wij doen hier onderzoek bij onze verzendpartner aangezien de track & trace code aangaf dat het daar inderdaad op donderdag 3 augustus afgeleverd was. Ik heb inmiddels mijn collega in Zoetermeer gesproken en fijn dat het naar uw tevredenheid is opgelost. Veel plezier met uw colbert en graag tot een volgende keer!
Goede ervaring, ook relatief veel kleinere maten (XS). Als dit verder uitgebreid kan worden zou het 5 sterren zijn.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en feedback over de kleinere maten.
Zondag 23 juli bij de Gents geweest in breda voor een tweetal kostuums en bijbehorende overhemden. Hoewel de zomercollectie al aardig uitgedund is, ben ik toch meer dan geslaagd. De zeer ervaren bedrijfsleider loodste mij op een erg prettige wijze door de mogelijkheden heen en wist zelfs mijn vrouw en dochters te overtuigen die ook mee waren. Kortom, voor kwalitatieve kostuums, colberts en overhemden tegen een meer dan redelijke prijs en ook nog eens goed geholpen worden, moet je bij Gents zijn in Breda
Bedankt voor uw prachtige review over ons filiaal in Breda! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze shopmanager. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Zie hierboven. Verder; maten zijn groter dan normale T-shirts. De kraag van het ondershirt kreukelt en is lelijk om te zien als het onder je overhemd uitsteekt. Ze zitten overigens wel lekker, maar ik ga ze niet meer bestellen.
Bedankt voor uw feedback over onze bamboe t-shirts. Wij adviseren om de V-hals shirts te dragen onder een overhemd. Wij hebben onderzoek gedaan naar de maatvoering en ze vallen inderdaad groot dus dit hebben wij nu vermeld op onze website.
Mijn product ontving ik met een vlek erin. Een nieuw product is toen, op basis van mijn verzoek, naar een winkel in de buurt verzonden. Hier kon ik de producten direct omwisselen. Daarnaast is het pak onwijs mooi en zit het heerlijk.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Er werd uitgebreid aandacht besteed en goed geadviseerd in de Winkel in Arnhem. Was wel te druk voor 1 medewerker op dat moment, maar toch nam hij de tijd voor iedereen.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling over ons filiaal in Arnhem. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens!
Helaas was mijn maat van een overhemd niet aanwezig in Almere.ze heeft diversen anderen filialen gebeld en die hadden ze wel,maar aangezien ik een trouwerij had adviseerde mij gewoon online te bestellen Deze vanuit de winkel besteld via de website en binnen 2 werkdagen was het overhemd binnen..
Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw overhemd!
Omdat mijn bestelling van verschillende plaatsen moest konen was er met één deel wat misgegaan. Maar dit is uiteindelijk heel keurig opgelost. En de verkeerde zending gaf uiteindelijk de inspiratie voor een mooi kostuum.
Bedankt voor uw mooie review en fijn dat alles toch naar tevredenheid is opgelost en dat u ook nog een kostuum gekocht heeft!
Leveren een goed product wat ook nog mooi is!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Jasje gekocht voor zoon. Vriendelijke en terzake kundig geholpen in de winkel. Maar niet voorradig, dus besteld via de webshop.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en fijn dat u online toch geslaagd bent voor uw zoon!
Haal hier altijd alles van pantalons, tot overhemden tot stropdassen. Altijd zeer tevreden
Bedankt voor u mooie aanbeveling en fijn om te horen dat we u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen! Graag tot een volgende keer!
Nadat er met mijn witte overhemd per ongeluk zeer vieze zwarte sokken meegewassen waren, was ik toe aan een nieuw overhemd. Gelukkig kon ik nog dezelfde bestellen. Dat ging makkelijk. Helaas was er vertraging in de levering, maar of dit aan PostNL lag of aan de aanlevering door Gents was niet echt duidelijk. In ieder geval blij met dit nieuwe overhemd. Verder koop ik regelmatig wat bij Gents, die voor mooie prijzen mooie artikelen levert.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling. Uw order van 30-6 was op 3-7 afgeleverd dus wij zien geen vertraging. Fijn dat we u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Mooie overhemden en snel bezorgd!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Super goed geholpen in winkel in Leiden! Was Top!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling, veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Rappe service, goed verpakt...wellicht iets meer vasthoudende verf op de overhemden....na wat regen had ik een blauwe borstkas... Edoch dat zegt niets over de service. Dus 4 sterren. Wanneer er bio kleding is met verder dezelfde service ben ik helemaal blij en worden het 5 sterren.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en feedback over de stof van het overhemd. Dit zullen wij onderzoeken.
Beste mensen, ik bestelde een colbert. Was te klein. Moest label uitprinten. Dat kon.ik.niet. Zag dat het ook zonder label kon. Via Returnista. Kostte meer dan 15 euro. Maar moest alsnog een.label uutprinten. Nieuwe printer dus. Het label was onleesbaar. Dus nieuwe cartridges. Opnieuw niet gelukt. Dus meer dan 20 eoro kwijt aan verzendkosten op een colbert van 39,95 Nieuwe printer enz. Kan alsnog het label niet gebruiken. Onleesbaar Morgen ga ik het pakketje inleveren en als dat niet kan dan schenk ik.mijn.colbert aan een goed doel. Ik ben er in totasl een middag mee bezig geweest. Heb wel wat beters te doen. Waarom.zo moeilijk. Waarom zo een wazige print. Hij print alles goed behalve het label. Is dit ter ontmoediging om het niet terug te sturen.? Corneel
Wat vervelend dat het u zoveel tijd heeft gekost om een verzendlabel aan te maken. Wij nemen contact met u op om uw retour alsnog vlotjes af te handelen. U kunt uw retour ook gewoon bij elk PostNL punt of DHL punt afgeven ipv zelf een label te printen.
We zijn uitstekend geholpen, hadden een heel goed gevoel vanaf het eerste moment. Zeker een aanrader!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling, fijn dat u zo naar tevredenheid geslaagd bent en graag tot een volgende keer!
Modieus en kleurrijk voor wie wil. Degelijk stijladvies in de winkel en een goed informerende webshop. Kortom kwaliteit!
Bedankt voor u mooie review en aanbeveling, heel fijn om te horen allemaal! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Mooie blouse besteld , snel geleverd tegen een prima prijs.
Bedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw overhemd en graag tot een volgende keer!
Goede service,prima passende kleding zoniet wordt het wel door vakkundig personeel omgeruild en aangepast.
Gn de zin van produkten, service en hulp in de winkel. Ga nog zeker terug.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en graag tot ziens!
Ik ben goed geholpen met het kiezen van de juiste maat
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en graag tot een volgende keer!
altijd weer een verassing als ik de nieuwbrief open
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en leuk dat u naar onze nieuwsbrief uitkijkt!
Heb hier op dinsdag een overhemd besteld omdat ik zaterdag een bruiloft had. Op de site staat binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Uiteindelijk een week later mijn overhemd mogen ontvangen. Veeeeeel te laat dus voor de bruiloft. Overhemd mag ik dus tegen eigen kosten weer terug sturen.
Onze excuses voor de te late levering van uw bestelling. Deze heeft inderdaad vertraging opgelopen bij onze koerier. In dit geval hadden wij uiteraard de retourkosten voor onze rekening genomen. Wij zullen hier nog contact met u over opnemen.
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire