Goede klantenservice

Het pak kocht ik in Groningen. Gilet moest uit Delft komen. DHL bezorgde tot 2x toe niet waardoor het gilet weer terug naar Delft ging. Vriendelijke dame van Gents aan de telefoon gehad die er alsnog alles aan doet het gilet op tijd voor een bruiloft bezorgd te laten worden. Gents: Prima Misschien eens omzien naar een andere pakketdienst...

snelle levering alleen maten zijn wel heel groot

Levering en verpakking super niks te klagen. let alleen wel op ik heb een M maar maar het lijkt wel XL zo groot.

Prima zomerpak

Pak is conform de beschrijving en de aanvullende info van een mdw-er. Helaas wordt gebruik gemaakt van PostNL voor de verzending en die heeft er wederom een potje van gemaakt. Druk druk druk, dus 3 dagen onderweg geweest.

Geweldig snel in huis

Voorheen in de winkel iets gekocht , ik wist nu de juiste maat . Daarna online iets gekocht en binnen 2 dagen in huis ..

Snelle en nette bezorging

Mooie kleding, bestelling niet compleet

Leuke overhemden

Ik ben erg enthousiast over de bamboe overhemden. Ze kreuken vrijwel niet en zijn nauwelijks van katoen te onderscheiden

Vlotte levering kledij kwaliteit

Overzichtelijk en gemakkelijk

Op de website meer informatie gekregen dan in het filiaal.

Top goed geholpen.

Goeie ervaring.

Top service Vriendelijk En betrouwbaar

Sommige dingen kunnen beter, maar prima.

Bij een eerdere bestelling was de helft van 2 pakken niet leverbaar. Evengoed was de helft verzonden en ook nog eens uit 2 verschillende filialen. Deze helft retour gezonden, want wat heb je aan 2 halve pakken... Geld was vlot retour. Top! Nu 4 overhemden besteld. Kwamen vanuit 3 verschillende filialen. Komt heel onlogisch over, omdat het ook nog eens verspreid over ongeveer een week binnen komt. Je krijgt ook geen verzendberichten. Zijn knappe overhemden. Jammer dat deze zonder verpakking in een doos liggen. Waren gelukkig nog wel wit. Mijn inziens zou dat beter en slimmer kunnen. Nu betaald Gents meerdere keren verzendkosten... Klantenservice reageert overigens heel netjes en vlot.

snel, gemakkelijk en behulpzaam.

Als je op zoekt bent naar geschikte kleding dan helpt de site je met het maken van de juiste keuze. Veel keuze en overzichtelijk gepresenteerd.

Mooi overhemd

Fijn overhemd, snelle levering

Goed advies

Ik zocht een pantalon voor onze zoon die lang en zeer slank is. Het is moeilijk een goede pantalon te vinden, dankzij een goed advies weet ik nu hoe ik zoeken moet en zijn we bij Gents zelf geslaagd voor een goede pantalon.

Niks mis mee

Prima snelle levering en goeie communicatie. Mooi dat er een pakhoes bij zit.

Netjes! Snel geleverd!

Ok

Goede producten en prima klantenservice

Zoals hierboven beschreven staat.

Low quality, and you must pay to return stuff

Low quality of clothes, and surprisingly you have to pay for shipment both to get clothes delivered and to return stuff. In the era of Zalando, Amazon, Bol and so on, where shipments and return are included, this was a real hassle.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Toppie

Wisselende ervaring

Wij hebben verschillende bestellingen geplaatst. Allen niet binnen de aangegeven 1-2 werkdagen verstuurd. Tevreden over het overhemd. Niet tevreden over de kwaliteit van het gilet en de aangegeven maatvoering hierbij. De maat bleek veel te groot. Bij de bestelling van een 2e gilet ondanks voorraad op website bleek deze niet te leveren te zijn, dat bericht kwam helaas nadat de aangegeven leveringstermijn al was verstreken en volgens de website is dit gilet nu (week later) nog steeds op voorraad. Het geld is wel snel en netjes retour gestort.

Niets snel,langzaam zelfs.

Drie weken geleden bestelling gedaan en betaald.

Kwaliteit en goede service!

Had een mooi shirt gekocht. Had mij vergist in de juiste maat. Terugbrengen was geen probleem. Doordat in de winkelvoorraad niet mijn goede maat aanwezig was, werd ik keurig geholpen om het juiste shirt online te bestellen. Levering ging snel. Ben uitermate tevreden met de klantvriendelijkheid van het personeel in het filiaal in Leiden.

Fijne winkel, goede kwaliteit in verhouding tot de prijs

Top bedrijf

Goede kwaliteit. Was een snelle levering Gewoon doen!

15 Lemelerbergweg

Amsterdam 1101AJ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire