Was eerste keer winkelen bij jullie maar hier komen we zeker terug.
Bedankt voor uw mooie review en fijn om uw positieve eerste shop ervaring bij GENTS te vernemen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Een bestelling was niet direct leverbaar, maar het is toch snel opgelost. Opnieuw een tevreden klant
Bedankt voor uw mooie beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer.
Na problemen door mijn eigen veroorzaakt, toch heel fijn en geduldig opgelost. Super die service. Ook met betalen en terug storten totaal geen probleem en ook snel afgehandeld. Echt mijn complimenten. Met vriendelijke groet, C.B.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en complimenten over onze klantenservice! Graag tot een volgende keer!
Pak was te groot. Ik ben langs gegaan op de locatie in Amsterdam en hier werd ik enorm goed geholpen. Ik heb daar gepast en uiteindelijk de juiste maat opgestuurd gekregen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zullen uw complimenten doorgeven aan onze collega's in ons filiaal in Amsterdam. Veel plezier met uw pak en graag tot een volgende keer!
Een deel van mijn suit was niet de goede maat, in de winkel werd ik erg vriendelijk geholpen.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Fijne winkel goed geholpen mooie website
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Kijk naar mijn verzoek en alle met uw e-mailberichten en telefoongesprekken Ben hier ernstig teleurgesteld. Wilde bij U broek kopen bij besteld product Vandaar levering bij uw winkel En dan levering toch thuis. Louter toevallig iemand in huis
Onze excuses dat uw bestelling naar uw huisadres verstuurd was in plaats van naar een filiaal. Wij hebben hier inmiddels contact met u over gehad.
Snel
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw aankopen!
Mooi overhemd en feilloze levering
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en veel plezier met uw overhemd!
Bedankt voor uw review, uw mening is enorm belangrijk voor ons. Kunt u daarom contact met ons opnemen om uit te leggen wat er in de bezorging niet naar wens was? Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Graag een mailtje naar [email protected] of bellen met 020-7529869. Alvast dank voor uw reactie.
Ik ben dol op gents. Ik koop er eigenlijk alles, ook voor mijn opgroeiende en studeren de kinderen. En als iets even niet op voorraad is dan krijg je gewoon een belletje, en komen ze met een eenoplossing. Werkelijk top!!!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling, heel fijn om te horen allemaal! Leuk dat we u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Bovenkant komt zonder onderkant terwijl nog aan de telefoon is besproken
Onze excuses dat wij uw aangepaste bestelling niet in 1x hebben verzonden. Wij hebben hier inmiddels contact met u over opgenomen.
Goede kwaliteit, snelle levering, goed passende lengtematen
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Zorgvuldig de maten bekeken en uitgemeten maar toch was de pantalon te krap. Zonder enig probleem is mijn pantalon retour gegaan en heb ik, na telefonisch advies, de juiste opgestuurd gekregen. Bereikbaar middels telefoon en op de site via een app. Goed bevallen en correct te woord gestaan door de medewerkers. Wel jammer dat ik mijn eigen retour moest betalen maar oké, dat neem ik op de koop toe... Bedankt Gents!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling en begrip voor de retourkosten.
Onprofessioneel geregeld k bedrijf, tip geef wat meer geld uit aan een goede service en betere kledij. Koop hier niks
Het spijt ons uw teleurstelling met uw bestelling te moeten vernemen. Wij zullen hier nog contact met u over opnemen.
Het juiste pak voor de gelegenheid, tegen een prima prijs. Snel en goed geholpen.
Ik ben al geruime tijd een trouwe klant. Uitgebreid assortiment tegen betaalbare prijzen
Bedankt voor uw mooie aanbeveling. Fijn om te horen dat we u tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Goede kleding, niet duur. Persoonlijke benadering door personeel kan beter. Is een beetje afstandelijk.
Bedankt voor uw review, uw mening is heel belangrijk voor ons. Misschien kunt u ons een mailtje sturen over uw winkelervaring zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Graag naar [email protected] of telefonisch op 020-7529869. Alvast dank voor uw reactie.
Snel geleverd en fijne pasmaat
Bedankt voor uw mooie review en fijn dat u zo tevreden bent over onze pasmaat. Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Prijs kwaliteit verhouding is top!
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Ik stapte de winkel binnen voor 2 zeer specifieke zaken en werd uitstekend geholpen. De winkelbediende wist op het oog mijn maat te bepalen en was ook zeer behulpenzaam en aangenaam in de omgang. Ik stapte de winkel buiten met alles wat ik nodig had en was zeer tevreden.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u zo naar tevredenheid bent geholpen in 1 van onze winkels. Veel plezier met uw aankopen en graag tot ziens!
Goede prijs prima kwaliteit, altijd top
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Makkelijk bestellen,snelle bezorging,netjes verpakt.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling!
Heel goed geholpen in de winkel, goed advies gekregen en succesvol doorverwezen naar webshop.
Bedankt voor uw mooie aanbeveling, zowel over onze winkel als webshop! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Ik heb een incomplete bestelling ontvangen.
Onze excuses dat u een deel van uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij hebben u hier op 6/6 een mail over gestuurd maar nog geen reactie hierop ontvangen. Zou u contact met ons op willen nemen op 020-7529869?
15 Lemelerbergweg
Amsterdam 1101AJ
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire