Mooie schoenen!

Snel bezorgd, prima prijs kwaliteits verhouding.

Niet best

Personeel is vriendelijk en keurig integenstelling tot de eigenaar praat negatief over eigen personeel.

Meer dan uitstekend

Makkelijk bestellen , geweldige prijzen , leuke kleuren

Goed geholpen

Fijne service prachtig pak

Goede ervaring

Bestelling was snel bezorgd. Kwaliteit van de bestelling was top. Heel mooi pak

Snelle levering, mooi verpakt en goed kwaliteit

Snel en correct

Goede kwaliteit

Service zoals je mag verwachten

Prima website, goede service en kwalitatieve producten.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Deze keer ging gelukkig alles goed

Deze keer ging gelukkig alles goed, dat is weleens anders geweest met heel veel gedoe

Totaal teleurstellend als je bestelling incompleet bezorgd wordt en niet eens meer leverbaar is.

Voor een bruiloft wilde ik erg graag twee maten passen van een pak dat ik al eerder in de winkel (Enschede) heb zien liggen. In de winkel werd ik erg goed geholpen, maar ik wist het nog niet zeker. Daarom het pak in twee maten besteld op zaterdag. Woensdag kreeg ik een melding dat het pakketje binnen was. Uiteindelijk bleek dat hiervan alleen maat 46 het jasje was geleverd. Enigzins teleurgesteld heb ik de klantenservice geraadpleegd. Deze kon mij na even berichten vertellen dat de andere maat nog in een winkel in Breda hing en dat de broek mt 46 niet eens meer leverbaar was. Dat terwijl ik de factuur van alle vier de artikelen wel in het pakketje had gekregen. Vervolgens heb ik alles laten retourneren en kreeg ik snel mijn geld weer. Dat was dan wel weer goed geregeld. Toch blijft het jammer, het voorstel van de klantenservice was dat ik dan maar even naar een filiaal moest rijden dat 100km van mij vandaan is. Waardeloze compensatie.

Trendy kleding, waar voor je geld. Vriendelijke personeel.

Betaalbare kleding voor een redelijke prijs. Goede adviezen van het personeel. Zeker een goede adres voor stijlvolle trendy kleding.

Weinig

Ik heb tot nu toe alleen ervaring gehad met een fout bij mijn bestelling Wel ben ïk opmerkzaam op u mooi produkt

Heel mooi kleren

Perfect.

alles was perfect

alles was perfect

Bezorging duurt veelste lang

Ik snap dat je om het klimaat kan geven maar een bestelling met de fiets naar de andere kant van het land hoeft niet meer dan een week te duren en dat doet het nu wel. Vind dat veelste lang. Ik vind niet kunnen

Professioneel

Bestelling werd nog telefonisch gecontroleerd. Smoking is van goed kwaliteit.

Goede kwaliteit en goed afgehandeld

Bij het kopen van een smoking heb je online veel opties. Gents.nl sprak mijnhet meeste aan en is qua prijs kwaliteit verhouding goed. Dat bleek ook bij levering en contact tbv niet beschikbaar shirt. Een alternatief werd voorgesteld en anel verstuurd. Ik kon gemakkelijk de niet gekcohte artikelen terugsturen met retournista een aangeboden dienst op hun website. Fijn.

Slecht

Ervaring met online was goed. Ervaring met Gents winkel Arnhem was ronduit zeer slechte. Ga er nooit meer naar toe en zal het zeker niemand aanbevelen. Zouden voor ons iets bestellen. Hadden ze niet gedaan. Kregen een grote mond toe van een snotneus van een verkoper. Bar en boos

Levering slecht, service matig

Enkele kledingstukken besteld, een overhemd bleek niet voorradig, waarvan direct geld terug gekregen. Vervolgens is de bestelling enkele dagen blijven liggen. Contact opgenomen met de klantenservice, die het zou onderzoeken en terug zou bellen, hetgeen niet gebeurde. Later teruggebeld, waarna eerst vol werd gehouden dat ik wel degelijke gebeld zou zijn. Aangezien ik het de volgende dag toch echt nodig had is er geregeld dat ik het de volgende dag in een winkel op kon halen, om er vervolgens achter te komen dat er een ander overhemd niet bij zat.

Kan beter

Ik zal in twee dingen investeren: - Jullie voorraad correspondeert niet met jullie website wat jullie aanbieden ( al voor de vierde keer) - communicatie naar de klant toe kan ook beter, met name als de bestelling via klaarna is gegaan dan horen veranderingen tijdig aangepast worden ( zeker als je voor de tweede keer telefonisch contact heb gehad)

Weer bestellen

Niet kantvriendelijk

Slechte kennis van zaken en in de winkel is er weinig te krijgen, maar verwijzen dan naar de website. Laat je dan bezorgen bij een filiaal dan krijg je geen levertijd of niets door, je moet er zelf weer achteraan bellen

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.