Te laat, onvolledig en geen info

Eerst online de stock bekeken en naar een Gents-winkel gereden. Ter plaatse: niet in voorraad, stock online klopt niet maar binnen 2-4 weken zullen deze items binnenkomen. Geen leuke ervaring… Direct bij thuiskomst dan maar online besteld (alles was voorradig volgens de website) en redelijk snel werd ik geïnformeerd dat 1 item niét leverbaar was (hier gaan we weer). Mijn order werd opgesplitst en zou in 2 leveringen toekomen. 1 van de 2 kwam toe, het andere niet. Gebeld met de klantendienst want volgens de tracking-info kon ik niet zien wanneer het andere pakje zou geleverd worden. Ook zij konden niet meteen zien waar het pakket zich bevond maar zouden me dezelfde dag nog iets laten weten. Niets meer van gehoord en ook nog steeds niets ontvangen. Nul communicatie helaas sindsdien. Ondertussen is het te laat. Straks dus zelf naar een winkel rijden om te retourneren want het evenement waarvoor ik de outfit besteld vond al 2 weken geleden plaats. En nu maar hopen dat ze van het nooit ontvangen pakketje 2 ook gaan terugstorten.

Tevreden

In goede orde ontvangen

Aangenaam, behulpzaam, betaalbaar en mooie kleding

Vriendelijke en goede bediening. Mooie betaalbare herenmode. Lengtematen beschikbaar, waarvoor dank!

Mooie spullen, goede prijs

In de winkel in Almere heel goed en vriendelijk geholpen. Helaas niet in de juiste maat, dus online besteld.

Betaal voor een goede kwaliteit

Goede kwaliteit, betaalbaar en ook een snelle levering. Goede service in de winkel, vriendelijk personeel.

Prima maar halve bestelling niet geleverd

Prima maar halve bestelling niet geleverd

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Mooi pak voor betaalbare prijs

Goede maat uitleg. Kwaliteit is goed en redelijk snel geleverd. Nadeel, niet gratis kunnen retourneren als je niet naar een winkel kunt.

Een prettige ervaring.

De winkelbediende was zeer behulpzaam. De kwalieteit van de smokings goed, zeker voor de zeer schappelijke prijs waar die voor aangeboden word. Al met al dus een positieve ervaring.

Betaalbare smokings maar beperkte voorraad en maatvoering

In Arnhem voor een smoking langs geweest maar door beperkte voorraad niet goed kunnen slagen. Maatvoering binnen één merk bleek soms wat raar: een te strakke broek werd een maatje groter een extreem wijde broek (wel 3 a 4 maten groter. Alternatief colbert bestellen via internet lukte maar en was er binnen 2 dagen. Ook hier leek de maat onjuist. Grotere maat dan in de winkel besteld en die zat krapper. Opnieuw een iets grotere maat besteld en die is na 5 dagen nog niet geleverd zonder opgave van reden. Lastig om een beoordeling te geven. Want iedereen doet erg zijn/haar best maar ben nogal bezig om een passend setje te krijgen :)

Bestelde artikelen blijken niet meer op voorraad

Prima winkel, maar bestelde artikelen waren niet meer op voorraad (via een belletje daarover geinformeerd) terwijl ze zelfs op dat moment nog op de website stonden. Geld werd wel snel teruggestort.

Zeer klantvriendelijk

Had het verkeerde item besteld, maar kon zonder enige moeite het item in de winkel ruilen voor het juiste.

Betaalbare smoking voor zoon

Via goed werkende site met voorraad informatie een betaalbare smoking voor onze zoon gevonden. Lange, smalle jongen. Paste niet precies maar super vriendelijk geholpen in filialen Hilversum en Almere en op tijd gelukt!

Kwalitatief mooie producten en goede service

Ik vind het winkelen bij Gents erg prettig, ze hebben mooie kleding voor een mooie prijs. Zowel online als offline wordt je goed geholpen.

Prima !

!

Top zaak en goeie pakken

Besteld, snel binnen en top kwaliteit

Snel en goed materiaal

Mooie rokjas iets te klein in ga hem inruilen voor maat 52

Snel gelevert,

Prima levering, prima spullen. Niet duur

Gewoon top weer. Hier slaag ik altijd

Naast meerdere prettige ervaringen in de winkel in Almere nu ook tevreden over de ervaringen met de webshop!

Goeie ervaring maar nog te weinig om GOED te beoordelen

Prima bestelprocedure, voldoende keus aan producten. Snelle levering.

Mijn zoon en ik in een klein uurtje op en top in het nieuw voor het komende feest. Super goed geholpen door vakkundig personeel.

Goede prijs kwaliteit

Veel keuze in kleding Prijs /kwaliteit is goed

snelle levering van mooie kwaliteit overhemd

snelle levering van mooie kwaliteit overhemd

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.