Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en hulpmiddelen voor bepalen juiste maat

Dik tevreden over deze winkel. Levering kan wel even duren, maar daar is Gentse niet voor verantwoordelijk.

Smoking is van degelijke kwaliteit en zit confortabel

Bestelling en aankoop prima verlopen

Overzichtelijke website, bestelling vlot kunnen plaatsen en de kleding volgens de verwachtingen. Zowel retourneren als terugbetaling gaat zeer vlot. Zeer snelle levering.

Vlot

Proces vlot verlopen

Snelle levering. Goede kwaliteit

toffe online winkelervaring

Na een eerste aangenaam bezoek in een winkel, overgefgaan naar een online bestelling.

Prima kwaliteit

Top service en goed advies, ook bij online bestellingen

Zelf had ik een pak besteld. Gents constateerde dat de maat broek niet logisch was bij de maat jas die ik had besteld. Op hun initiatief is dit met mij afgestemd en is de bestelling aangepast. Dat noem ik nog eens meedenken met de klant!!!! Zij leveren snel en de producten zijn van goede kwaliteit.

Is oké.

Krijg snel wat ik bestelde. Groet Jan.

Goede kwaliteit en snelle service

Top, snel, actief en klantvriendelijk!

De enige webwinkel die ik ken die als er een keer iets mis gaat gewoon de telefoon pakt om samen een oplossing te bespreken; en dan zijn ze bij Gents niet te beroerd om ook even echt actief mee te denken.

Positief over ganse lijn

Kwaliteit en prima levering

Casual chique op een leuke betaalbare manier!

Gents is de zaak waar je jezelf een nette kledingstijl kan aanmeten. Niet alleen dagelijkse outfits, maar ook voor gelegenheden waar je iets beter je best voor moet doen. Echte aanrader

Prijs/kwaliteit is prima. Vriendelijk en behulpzaam personeel in Almere.

Super blij mee

Op de gok toch maar een overhemd gekocht, zit als gegoten. Direct nog een paar besteld. Bezorging ook keurig en netjes.

Perfecte snelle levering

Jammergenoeg geen retourlabel voor terugzending. Kosten € 7,95

Eindelijk een pak wat goed zit

Doordat je de blazer en pantalon apart kunt bestellen kun je de maten goed aanpassen Top!!!!

Voor deze prijs een super mooie uitstraling. Snelle levering.

Voor deze prijs een super mooie uitstraling. Snelle levering.

Uitstekend, zeer tevreden

Snelle levering, goede kwaliteit, past perfect

Bestelling volledig gefactureerd bestelling niet volledig ingepaktedig

Bestelling volledig gefactureerd bestelling niet volledig ingepakt en pas na het weekend een credit. Pakket door eerste bezorger overgedragen aan 2e bezorgpartij. Deze levert het eerst in verkeerde regio dus duurt het nog eens 1 tot 3 werkdagen langer voordat het wordt bezorgd. 2e partijis dan ook nog het pakket kwijt tijdens overleg. Dan met gents gebeld en die zijn dan niet op de hoogte of hebben zich nog niet op de hoogte gesteld van en kunnen dan niets doen. Al met al waardeloos.

Waardeloze webshop

Te laat, spullen niet compleet geleverd, geen informatie

ruime voorraad overhemden en colberts met mouwlengte 7.

Eindelijk een plek gevonden waar je in de winkel een ruime keuze hebt in overhemden en colberts met mouwlengte 7.

Mixed feelings. Winkel top, klantenservice flop

Score precies in het midden. In de winkel in Almere ben ik echt perfect geholpen. Communicatie goed, deskundigheid goed, vriendelijk en behulpzaam. In de winkel hadden ze een colbertje wel in mijn maat, maar broek niet. Toen heb ik een mail naar de klantenservice gestuurd, en NOOIT reactie ontvangen. Van topervaring in korte tijd naar dieptepunt. Winkel Almere 18 december Mail op 18 december verstuurd Verneem graag uw reactie, Jaap Bloot

Maat werd door medewerker meteen goed ingeschat. Levering was goed en snel.

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.