Mooie aanbieding die complete set met smoking jasje, pantalon, overhemd, strik en zelfs schoenen! Maten prima te vinden op de site. Snelle bezorging. Toch nog jasje omgeruild in de winkel in Leiden voor een ander model smokingjasje. Top service

Artikel niet leverbaar, levering onvolledig, geen reactie klantenservice

Jammer.….artikel dat werd aangeboden bleek niet leverbaar. Levering overige artikelen duurde lang. De uiteindelijke levering van de overige artikelen was niet compleet. Klantenservice reageert niet op mail. Na telefonisch contact met klantenservice werd toezegging om diezelfde dag een oplossing per mail aan te bieden niet nagekomen.

Artikel niet leverbaar, levering onvolledig, geen reactie klantenservice

Zie bovenstaande

Zie bovenstaande

Goed!

Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

De kleding is van uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen. Echter de snelheid van levering liet wat te wensen over. Misschien door het feit dat de producten vanuit verschillende winkels werden verstuurd. Levertijd liep op tot meer dan een week.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Goeie service

Pantalon besteld Belde keurig op dat als ik 2 dagen wou wachten ik een pantalon met bies zou krijgen. Vriendelijk personeel.

Kwalitatief ondermaats

Mijn zoon is in de winkel in Delft prima geadviseerd en begeleid door de verkoper. De pantalon van het pak vertoonde al na 3 gebruiksdagen slijtageplekken en zelfs gaten. We vertrouwen er op dat dit via fatsoenlijke service wordt opgelost.

Kwalitatief ondermaats

Ben beter gewend

Helaas, door drukte denk ik, niet de service die ik gewend ben van jullie. Normaal vandaag bestellen en uiterlijk overmorgen in huis. Deze bestelling heeft meer dan n week geduurd en is in delen verzonden.

Achteraf hadden wij direct naar de winkel moeten gaan ipv bestellen via de website.

De eerste bestelling hebben wij via de website gedaan met het hulpmiddel om tot de juiste maat te komen. Het resultaat was teleurstellend. De smokingjas klopte wel qua lengte maar paste niet in de breedte. Met het kostuum naar de winkel in Breda gegaan waar de zeer ervaren verkoper met 1 blik zag wat de juiste maat voor de smokingjas moest zijn. Binnen 5 minuten stonden we weer buiten met een mooi kostuum op maat.

Ben beter gewend

Smoking besteld. Wordt ik netjes gebeld of ik nog paar dagen kan wachten omdat ze dan de broek met bies weer kunnen leveren. Paar dagen later wordt alles super netjes verpakt Top service

Goeie prijs kwaliteit. Redelijk snel geleverd. Past prima, wrg blij mee

Waardeloos

Laat. Geen informatie over de status van de bestelling.

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.