rap en goed

heel snel en vriendelijk gebeld datver iets mis was direct terug verstuurd

Goede snelle levering, jammer dat retourkosten niet vergoed worden.

Mooie overhemden

3 van 4 artikelen niet gekregen na 12 dagen

Een uit 4 artikels gekregen en de 3 anderen niet na 12 dagen. Geen reactie van de klantendienst aan mijn e-mail.

Dankzij Klantenservice toch goede ervaring

Na een misverstand over het retourneren van artikelen werd ik gebeld door de Klantenservice. Met excuses en een kortingsvoucher. Goed opgelost.

Niet goed

Artikel wat ik besteld had niet geleverd gekregen wel eeen ander teruggestuurd

Goed spul

Goeie qualiteit, redelijk snel bezorgd, niet al te duur.

Levering duurde langer dan ik gewend was en toen was 1 artikel niet meer leverbaar. Wel goede afhandeling

Gemiste kans?

Lakschoenen gekocht via webshop. Dus niet kunnen passen. Had elders een maar 43( ander fabrikaat) gepast en die waren voor het mooi net wat te klein. Pasten, maar beetje krap. Dus maat 44 besteld. Normale schoenmaat hangt tussen 43,5 en 44 in dus moet altijd goed komen. Nou, nee dus. Krapper als de andere maar 43. En van voren veel smaller. Tegen elkaar gehouden, de 44 is niets langer als de andere 43 en duidelijk smaller. Wellicht goed om op de website te vermelden dat ze erg klein vallen en je eigenlijk een maar groter moet bestellen als je eigenlijk nodig hebt? Wil ze ruilen maar dat kan alleen in de winkel. De dichtstbijzijnde is 60 km…..retour 120 km is 10 liter benzine is 20 euro…. Dat heeft dus niet zoveel zin om apart voor te rijden. En tot ik toevallig in de buurt ben kan paar maanden duren en dan is de termijn verstreken…

Goede service en goede producten. Al bij al erg tevreden.

Ik had een colbert besteld die een maat te groot bleek te zijn. Geretourneerd in de winkel in Breda en goed advies gekregen voor de toekomst.

Slecht en chaotisch

Bij bestelling van 7 artikelen zijn deze over 5 verschillende pakketten verzonden en ontvangen over 4 dagen tijd. Op moment van schrijven, ontbreekt er nog steeds 1 artikel. Voor bezorging aan, ben ik wel netjes gebeld over de wissel naar een nieuwe koeriersdienst en gevraagd om een nieuw adres. 3 van de 5 paketten zijn op het doorgegeven adres bezorgd en de overige 2 zijn op het originele adres bezorgd. Kortom: ervaring was ruk en zal niet meer bij Gents bestellen.

Heel erg wisselend

Ik had twee dingen bestelt waarvan een niet meer beschikbaar bleek, dus dat andere artikel was wel naar Delft opgestuurd. Echter was dit artikel al op voorraad in Delft. Toch duurde het erg lang voordat ik een bevestiging kreeg dat dit artikel op te halen was. Toen heb ik gebeld en kon ik binnen en kwartier dat artikel ophalen. Dus wel hele fijne klanten service, maar wel raar dat niet in het systeem word meegenomen dat een product al aanwezig kan zijn in een winkel.

Alles was erg netjes

Alles kwam netjes aan in de doos en alles paste perfect

Uitstekende ervaring

Mooi pak. Goede snelle service.

prima spul voor weinig geld

Ik zocht een pak voor m'n zoon die ging studeren. hele stad afgezocht naar een donker pak voor weinig geld, want het krijgt nogal wat te verduren. Nergens geslaagd, tot we toevallig langs Gents liepen en we ten einde raad even binnen gingen kijken. Daar hing precies wat we zochten, waarbij we uitstekend geholpen werden door een medewerkster die goed begreep wat we zochten. Kochten we ook nog een paar schoenen en overhemden, ook voor relatief weinig, zeker gezien de kwaliteit en de looks.

Goed.

Voldoen aan mijn verwachting

geweldig

snelle levering. goede kwaliteit van kleding

Aanrader

Snel, goed, waar voor je geld. Enige minpuntje: Jammer dat je voor retourneren moet betalen

van het kastje naar de muur gestuurd.

Begin vorige week heb ik contact gehad met zoetermeer omdat ik daar altijd helemaal top word geholpen. Ik was op zoek naar een gilet van Mix en match maat 52 zwart. Nergens leverbaar maar wel online. Dus op advies online besteld. Daar stond 1- 2 werkdagen levertijd. Dus netjes gewacht krijg ik een mail waar blijkbaar een track and trace in moet zitten nou niet dus. Prima geen probleem zou het ophalen in leiden dus wacht het af. dan dinsdag 4 okt contact met leiden zij hebben niets ontvangen. moet met de klantenservice bellen. Ja mevrouw vanmiddag tussen 17.00-18.00 uur wordt het met de fietskoerier afgeleverd. Ik met leiden gebeld. de fietskoerier is vanmiddag al geweest en die had niet u item. vervolgens vandaag meer dan een week geleden besteld nog geen gilet dus vandaag maar wederom contact leggen met klantenservice deze jongen liegt tegen dat hij barst en niet de eerste keer. de eerste keer toen ik belde voor het gilet zei hij ook al is al verzonden terwijl dat niet zo was. normaal zou ik Gents altijd aanbevelen. maar nu nou nu zeker nog niet ben benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen. ik heb dit gilet dringend nodig voor mijn zoon.

Goede producten maar lange levertijd en lastig retourneren

Producten zijn prima. Levertijd is echter lang en retourneren niet heel gemakkelijk (je betaald zelf de verzendkosten of moet alsnog naar een winkel).

Keurig op tijd geleverd en goed verpakt incl. stevige kledingzak.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Great value for money.

The customer service is good, especially if you go to the store during the less busy hours. The suits are great value for money. The stores have limited stock though.

Is een mooi overhemd

Goede kwaliteit

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.