Helaas was het product niet in mijn maat. Maar Gents is qua snelheid levering goed.

Prima service en prijs/ kwaliteit

Prettige winkel, goede kleding en goede service.

Snel en correct

Mooi product zoals het omschreven werd in de omschrijving goede kwaliteit met een mooie en perfecte pasvorm de levering is snel en wat ook heel belangrijk is het product was goed verpakt ik kan geen minpunten benoemen

Helaas

2 overhemden besteld, beide moeten nog retour as we speak. 1 overhemd is een maat S ipv een maat XXL, en de XL is helaas te kort op de mouwen.

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Vriendelijke personeel

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede producten, zeker een aanrader voor de studenten.

Snelle aflevering

Goed duidelijke website die overzichtelijk is ingedeeld. Fijne afhandeling van het bestelde artikel en snel geleverd.

Snelle service , slechte kwaliteit

Online klopt alles. Product echter slechte kwaliteit. Nu lijkt dat logisch met die lage prijzen .

Snele levering

Snel geleverd,maar wel verkeerd artikel ontvangen

Klantenservice onbereikbaar

Een week geleden een pak besteld, een week later nog niks binnen. Gemaild met de klantenservice waarop ik geen reactie heb, bellen heeft ook geen zin want er wordt niet opgenomen.

Slechte klantenservice

Retour gestuurd via jullie partner Returnista. Ondanks dat ik een bevestiging kreeg dat het pakket retour is gestuurd hebben jullie dit nog steeds niet door gegeven aan betaalbedrijf Klarna. Hierdoor staat er nog steeds een betaal bedrag open. Dit is al weken geleden gestuurd! Graag vaart achter zetten alsnog!

Goede kwaliteit en netjes op tijd bezorgt!

Alles conform afspraak en netjes ontvangen.

Prima website, voor vragen telefonisch bereikbaar en eerlijk advies.

Oplossingsgericht

Beste Sigrid werkzaam in filiaal Groningen, dankuwel voor uw goede, oplossingsgerichte en klantvriendelijke service.

Top blouses

Helemaal wat ik wilde en zocht. De non-iron blouses. Moest er iets langer op wachten dan ik tegenwoordig gewend ben maar de service is top.

Snelle levering, prima kwaliteit

Pak niet op tijd geleverd

Had een trouwerij ze zouden er een spoed bestelling van maken niet gedaan uiteindelijk 5 dagen te laat geleverd. 5 keer gebeld uitgelegd dat het spoed was. 4 dagen van te voren besteld.. btw woensdag voor zaterdag. Middag moest het er zijn. Voor een bestelling van 350 euro verwacht je meer moeite.

Ben tevreden over de behandeling

Ben tevreden tot zeer tevreden

Prima prijs/kwaliteitsverhouding ... tevreden!

Een snelle bezorging van het pak en de kwaliteit zoals we gewend zijn van Gents!

levering zoals het hoort

ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering

Foutieve uitlevering en retourkosten voor klant.

Door menselijk handelen/falen heb ik een verkeerde maat colbert ontvangen. Op het maatlabel aan het betreffende colbert is de maat met een pen veranderd van 54 naar 52. Na reclamatie bij Gents is mij verzocht dit colbert te retouneren waarbij ik zelf de kosten moet gaan dragen. Dus Gents maakt een fout en de klant moet zelf de retourkosten betalen.

Goede prijs/kwaliteit, Klantgericht en denkend in oplossingen

Goede prijs/kwaliteit, Klantgericht en denkend in oplossingen

Snel bezorgd, netjes verpakt

Eigenlijk exact wat ik wilde qua bezorging en service! Snel bezorgd, netjes verpakt.

Kwalteit kleding en snelle verzending

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.