Op tijd, maar deel bestelling ontbreekt en klantenservice reageert niet

Op zich een prima bestelling, waarbij de juiste shirts werden geleverd volgens de afgesproken datum. Echter ontbreken er shirts in de bestelling, die wel op de pakbon staan. De klantenservice reageert echter hier niet op.

Bestelling op tijd ontvangen en producten voldoet aan verwachting.

Bestelling op tijd ontvangen en de producten voldoet aan verwachting. Ben tevreden met mijn bestelling.

Netjes aangeleverd

Eerste ervaring was wat minder, maar met goede hoop een nieuw overhemd gekocht. Dit was nu gewoon simpelweg perfect en zoals het hoort.

Bezorging erg traag

Ik ben eerst in de winkel geweest waar een overhemd in de goede maat zou worden besteld. Na drie weken wachten werd door de winkel geadviseerd die maar op de webshop te bestellen. Bezorging op de webshop neemt vervolgens ruim een week terwijl dit niet als levertijd vermeld staat. Eerst krijg ik 2 verzendbevestigingen voor de 2 items die ik besteld heb en 2 dagen daarna krijg ik een mail dat 1 item niet leverbaar is. Kortom een zooitje.

Behoorlijk slecht

Op donderdag een pak besteld. Was voorradig: voor 14.00 besteld, direct verzonden. Ik had niet voor 14:00 besteld, dus ging uit van een dagje vertraging. Op vrijdag niets gehoord, dus een chatbericht gestuurd. Op maandag een telefoontje (ik was niet bereikbaar) en een mail: het pak is niet meer leverbaar, we gaan het geld aan u terugstorten. Het geld had ik redelijk snel terug. Ik begrijp niet dat mij om een review gevraagd wordt... maar ik zou deze webshop niet aanbevelen.

Mooie pakken, goede service.

Ik had een pak besteld, alleen was de pantalon niet meer op voorraad. Ik kreeg toen de keuze om alleen het colbert en overhemd gestuurd te krijgen of om mijn geld terug te krijgen.

Beloftes niet nakomen

Ik heb twee rokkostuums besteld. De voorraden waren klein en bleken niet te kloppen, maar na bellen en mailen kon ik toch twee pakken samenstellen in de juiste maten. Ik bestelde meer dan ik kreeg. Ik was toch enthousiast en plaatste hier een positieve recensie. Vervolgens duurde het een maand en veel mailverkeer (waar ik telkens weer moest uitleggen om welk bedrag het ging), voordat ik mijn teveel betaalde geld (twee delen) retour kreeg. Echter, zo'n 6 gestoffeerde knopen vielen na 1 keer dragen van beide pakken af, niet meer te vinden tijdens het feest. In april werd beloofd daarom nieuwe knopen toe te sturen (morgen stuur ik ze je toe!). Ik moet ze nog krijgen, op mails reageren ze niet meer en telefoon wordt niet opgenomen. Ik heb nog nooit zo'n slechte afwikkeling meegemaakt.

Redelijk goed

Jammer dat ze in de mail € 10,00 korting beloven en later 10% van maken.

Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Prettige ervaringen met Gents. Juiste maten en prima stijl. Prijs is goed, kwaliteit is uitstekend.

Snel geholpen en goed zending

Gents.nl verkoopt goede kwalitatieve overhemden en pakken.

Degelijk

Mooi assortiment, prima kwaliteit, goede prijzen

Snelle service!

prettige website. goede producten die elders vaak moeilijk krijgen zijn voor een nette prijs. snelle levering

Prima kwaliteit

Kom al jaren in de winkels. Nu via online gilet besteld . Keurig op tijd en prijs / kwaliteit is prima

Website en werkelijke stock incorrect

Website en werkelijke stock incorrect. Slechte afhandeling klantenservice

Prima kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit. Pak zit goed, maar maten in matentabel kloppen niet. Broek/colbert valt kleiner. Gelukkig had ik ook een maat groter besteld. Alleen de retour zending is wel voor eigen kosten! Dat valt tegen. Bijna alle online shops zijn daarin gratis. Dus totaal 2x verzendkosten betaald.

Snelle en probleemloze levering

Mooi pak besteld. kwaliteit is goed. Kleur is mooi en komt overeen met website.

Helft niet geleverd

De bestelling ging makkelijk. En werd redelijk snel verstuurd. Helaas op de dag dat het pakketje binnen zou komen kreeg ik opeens een mailtje dat maar een deel van mijn bestelling leverbaar was. Waardoor ik me opeens moest haasten om een overhemd te vinden aangezien ik eerst dacht dat die ook onderweg was.

Snelle service, mooie bretels

Snelle verzending, in mooie verpakking. Heel blij met de bretels.

Al meerdere malen iets gekocht en altijd naar tevredenheid.

Retourlogistiek in orde!

Online smoking jasje gekocht. Maar ik had hem toch niet nodig. Contact gehad met serviceafdeling van Gents. Pakketje teruggestuurd en refund gehad. Allemaal netjes geregeld. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Gents.

Goede Kwaliteit prijsverhouding

Makkelijk te vinden online, aardig personeel in winlels en mooie prijs

Super prijs kwaliteit verhouding

Kwaliteit is keurig, zeker voor deze prijs. Bezorging zoals verwacht. Retourneren is niet gratis tenzij je het terugbrengt naar een winkel

Zeer goed colbert

Ik kom graag bij gents

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.