Traag in verzending en afwikkeling retour

Artikel 14 augustus retour gekomen bij Gents en nu de 25 nog steeds geen teken van leven, zelf na sturen e-mail. Retour is overigen ook op eigen kosten. Voor mij nooit meer.

Mooie pakken tegen democratische prijzen

Mooie, moderne kostuums tegen scherpe prijzen.

Prettige afhankeling retouren

Soms bestel je wel eens meerdere maten om te kijken welke het beste past, dan retour je ook wel eens wat. De afhandeling van de retour is erg snel en prettig.

Snelle levering!

Prima pakken

Mijn man heeft Mooie pakken in lengte maten besteld . Paar keer contact gehad met de klantenservice .De klantenservice is wel een beetje chaotisch ,maar uiteindelijk kwam alles goed .

Goede servce

De levering was niet compleet en op reclamatie wordt niet geantwoord.

Bij mijn bestelling ontbreekt "gents Pochet PE lichtblauw ET-NS-POPE-06", artikel nummer 201000087. Het bijzondere is dat op de factuur het artikel is omcirkeld. Misschien was toen al duidelijk dat deze er nog bij moest worden gezocht? Bijgaand heb ik een foto van de factuur en de geleverde goederen gestuurd. Anyway, kan het missende artikel nog nagezonden worden? Hierop heb ik tot op heden geen antwoord gehad.

Perfect pak van

Vond het nogal twijfelachtig of je maat kan bepalen voor een colbert met wat doelgerichte vragen ,evenzo voor een bij passende broek ,maar mijn ervaring is geweldig het pak zit als gegoten .Ben er erg blij mee want hiervoor wil je geen uren in winkels doorbrengen .De prijs is zeker uitermate redelijk.kortom een aanrader

Duurt lang

Heb maandag een bestelling gedaan inmiddels is het zaterdag en nog mijn bestelling tot op heden niet ontvangen als ik op d'r track en tracé druk staat er dat hij wel is aangemeld maar nog niet in het bezit van de koerier. Allemaal beetje raar.

Bij de bestelling konden we kiezen voor avondbezorging. Hiervoor moesten we dan wel extra betalen, maar dat vonden we geen probleem. Na een paar dagen kregen we bericht dat de bezorger overdag het pakket zou afleveren. We hebben toen een mail gestuurd naar Gents met de vraag waarom er geen avondbezorging zou plaatsvinden.Hier hebben we nooit antwoord op gekregen. En achteraf bleek ook nog eens dat het pakket gewoon door de brievenbus past. Dat hadden ze dan wel even mogen aangeven toen wij de bestelling plaatsten.

Voorraden niet op orde !

De kleding is top maar bij meerdere bestellingen de laatste maanden waren de voorraden niet goed bijgehouden met als gevolg dat er meerdere producten geannuleerd werden.

Pracht vest,en snel bezorgd.

Zeer te vreden.

Super snelle levering.

Fijne website en vriendelijk mensen in filiaal amersfoort

Hun prioriteit ligt bij het geven van een goed advies en je met een glimlach de deur uit laten gaan. Ze nemen echt de tijd voor je!

Waardeloos

Heb spullen bij jullie gekocht maar verkeer gestuurd op email reageren jullie niet .erg waardeloos gr

Prima kwaliteit voor prima prijs. Webshop is echter zeer matig

Prima kwaliteit voor prima prijs. De webshop kan een stevige modernisatie gebruiken. Bij ontvangst van het pakket was de doos erg beschadigd, maar dat ligt waarschijnlijk aan de vervoerder en niet aan Gents

Verkopen kleding die ze zogenaamd in voorraad hebben

Kleding in voorraad is helemaal niet in voorraad, dubbel gecheckt voor ik besteld had. Na een week extra wachten en een bericht van de bezorger dat de bestelling geannuleerd is, maar even gebeld. Blijkt dat de kleding helemaal niet op voorraad is en dus niet verzonden kan worden. Matig dat ik er zelf achteraan moet bellen en dat de kleding nog steeds als "in voorraad" op de site staat. Voor mij nooit meer.

Snelle levering, telefonisch keurig geholpen

zeer netjes geholpen. Maatvoering aan de zeer krappe / kleine kant

Goede Producten, maar slechte retour acties.

Wij hadden 2 Colberts gekocht, echter deze waren nogal aan de krappe kant en moesten dus retour...de retour kosten, zijn voor Eigen rekening..jammer..

Snelle levering. Mooi pak.

Suggestie. Vermeld duidelijker in de omschrijving welke stof het betreft.

Slechte ervaring

Jasje online besteld ophalen in de winkel Werd gebeld jasje is er Ik naar de winkel Jasje niet kunnen vinden Naar huis gestuurd Word gebeld 2 uur later Jasje is er Ik Jasje opgehaald Thuis bekeken en gepast Niet tevreden Ik terug met Jasje naar de winkel Geen bon mee gehad Heeft de winkel bedienden deze weg gegooit want meneer vond hem goed zei hij Formulier ingevuld Word overgemaakt zeiden ze Nog steeds niks ontvangen Ik.kom hier nooit meer

Mooie kwaliteit snelle levering

Perfecte bestelling keurig behandeling, netjes verpakt en snel

Goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Vaste winkel voor mijn nette kleding

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.