Mijn huid is zichtbaar verbeterd.

De hele serie werkt goed op mijn gevoelige huid. Mijn huid is rustig; geen irritatie of droge plekjes en heerlijk zacht.

Blij verrast!

Na jarenlang dezelfde huidverbeterende lijn gebruikt te hebben en uiteindelijk niet de gewenste resultaten meer kunnen bereiken, ben ik overgestapt op de producten van Dr.Jetske Ultee. En dit had ik veel eerder moeten doen! Mijn huid is nooit makkelijk geweest en ben altijd erg voorzichtig met wat ik gebruik (vochtarm, droog, gevoelig, snel last van ontstekingen, 30+). Na het eerste gebruik voelde ik al binnen 24 uur een verschil en nu ik 1,5 maand verder ben, ziet mijn huid er veel rustiger en gezonder uit. De productlijn is heel duidelijk en fijn opgezet. Geen onnodige extra's, geen 7 verschillende crèmes voor hetzelfde probleem. Ik krijg resultaten waar ik lang naar heb moeten zoeken en ben nu zelfs goedkoper uit. Hier betaal je voor goede werkstoffen en gezonde voeding voor je huid, en niet voor de marketing of een prachtig potje. Bedankt voor de mooie onderzoeken en de geweldige producten!

Geweldig!

Ben heel blij met de crèmes en handzeep etc. Alles is zeer prettig in gebruik.

fijne producten

fijne producten en snelle levering

Zeer fijn product.

Ik was een beetje huiverig om weer een nieuw merk uit te proberen maar het bevalt erg goed. Geen vervelende reactie op m’n huid ondervonden, waar ik huiverig voor was. Ik zal ook andere producten gaan aanschaffen.

Lekkere vitamientjes voor je huis

Fijn in gebruik, weinig nodig, goed voor m'n gezicht, voelt luxe

Fijne producten voor de huid.

Fijne producten voor de huid.

Bronzer retour gestuurd

ik heb werkelijk alles van dr. Jetske, alleen was de bronzer niets voor mij qua kleur. Ik heb deze retour gestuurd en tot op heden niets meer vernomen en/of mijn geld terug gehad.

Beste Suncover

Voor het eerst de suncover 50+ gebruikt en merkte al snel op dat de huid niet plakkerig blijft of klam aanvoelt na het aanbrengen. Het voelt alsof ik een voedende crème heb aangebracht. En dat terwijl ik tijdens het uitsmeren van de suncover wel duidelijk voel dat ik een zonnebrand aanbreng. Daarnaast lijkt het m’n huid ook niet te verstoppen, normaal gesproken krijg ik altijd pukkeltjes op m’n decolleté en rug, maar dat heb ik dit keer niet gehad. Zeer tevreden!

Fijne website en snelle levering

Fijne website met veel producten. De glow olie voor het gezicht heb ik eerder gebruikt en die is fantastisch.

Fantastische producten

Via de tool kan je makkelijk je huid inschatten, bestellen, rap laten leveren en stralen maar!

Fijn product

De cleanser voor onze zoon gekocht die een onrustige huid kreeg. Je hebt maar een klein beetje nodig en reinigt heerlijk zacht.

Zachte en stralende huid met snelle levering

Ik gebruik al langer de moisturizer waar ik erg tevreden mee ben. Nu de toner erbij besteld die mijn huid nog stralender maakt. Ik heb een vocht arme huid en heb snel last van allergische reacties, maar niet bij de producten van Jetske Ultee.

Fijne producten

Gebruik producten al enige jaren met grote tevredenheid.

Geweldig zacht

Mijn huid is rustiger geworden en minder grote poriën.

In avond besteld volgende dag al in huis.

Hele fijne producten.

Prima producten voor mijn gevoelige huid. Mijn huid is er enorm mee opgeknapt!

Pakket is en versturen is altijd en al jaren uitstekend!

Al vanaf ongeveer het begin van Jetske klant en alles is altijd in orde! Site, bestellen, nieuws en verzenden!

Top product

Ik heb nog nooit zo'n fijne cleanser gehad! Reinigt in 1 keer alle vuil en makeup.. Wordt blijvertje.

Voor mijn huid (gevoelig, eczeem, allergie) is deze lijn heel fijn. Ik gebruik alle producten. Ik heb wel eens wat anders geprobeerd, maar grijp toch altijd weer terug op Jetske Ultee Skincare.

Een fijne routine met mooi resultaat en fijne ingrediënten.

Ik bemerk na een paar weken al mooi resultaat. Mijn huid is rustig, straalt meer en voelt zijdezacht aan. Naast de routine van schoonmaken heb ik nu ook de make-up aangeschaft. Het is niet goedkoop maar het resultaat is mooi en het is zuinig in gebruik en ik weet dat het mooie ingrediënten bevat.

Heerlijke skincare

Ik maak af en toe wel eens een uitstapje naar iets nieuws, maar ik kom toch altijd weer terug.

Geweldig kleur van 35 naar 40 overgestapt

Beetje experimenteren duidelijk goed aan gedaan blij met nummer 40 van mijn foundation

Vlekken worden niet minder

Ik heb dit product gekocht, nu begin ik aan mijn derde flesje. Ik wil mijn pigmentvlekken minder en het liefste weg hebben, maar ik zie nog geen verschil. Wel is mijn huid zacht geworden vandaar dat ik een matig geef. Ik blijf nog wel volhouden, want misschien zijn mijn vlekken hardnekkig.

Zeer snelle service

Kon Emmaplein 7