Nooit meer wat anders!
Hele fijne producten die echt wat doen voor mijn huid en belangrijker nog: mijn huid niet beschadigen of juist lelijker maakt. Vroeger heb ik veel crèmes gebruikt uit de drogist met veel parfum erin. Ik dacht dat het wel goed zou zijn maar vaak kreeg ik er juist pukkels door en zelfs jaren eczeem. Totdat ik de moisturizer ging gebruiken van Jetske Ultee en dit allemaal met een paar dagen verdwenen was. Mijn wangen voelde opeens zacht aan (beetje last van Keratosis Pilaris), mijn huid straalde meer en geen last meer gehad van eczeem op en onder mijn ogen. Hierdoor wist ik dat het de investering meer dan waard is en eigenlijk vind ik de prijs voor het product dat je krijgt heel goed. Ik ben dus echt fan van de moisturizer maar inmiddels ook van de cleanser (voor de normale tot droge huid, lekker romig en laat een zacht laagje achter op je gezicht), de bodylotion (smeert heerlijk uit, hydrateert heel goed en kan ik ook gebruiken voor mijn dochter van 3 waardoor je gewoon 1 product hebt voor het hele gezin), de zonnebrand is wederom ook erg fijn (van de meesten krijg ik pukkels op mijn gezicht omdat ze te vet zijn maar deze is super). Conclusie: je betaalt wat meer dan de spullen uit de drogist maar het is het zó waard. Het doet echt wat voor je huid en je brengt je huid iets goeds toe i.p.v. dat je je huid uitdroogt of beschadigd met slechte ingrediënten. Ik koop nooit meer iets anders!