Super fijn

Smeert goed en fijn uit

Heerlijke producten

Ik gebruik ze nog niet zo lang, maar de geur is lekker neutraal en het gebruik is zuinig!

ik gebruik de producten al jaren en heb mijn huid zien veranderen. Goee besherming

mijn huid is rustiger geworden en straalt meer. de poriën zijn minder zichtbaar. Ik ben 68 jaar en mijn huid ziet er goed uit

Geweldige producten

Sinds ik deze producten gebruik, is mijn huid een stuk minder gevoelig en rood!

Heerlijke producten

Fan van de milde en verzorgende werking! Gebruik stappenplan al jaren en sinds kort ook de eerste make-up aan het testen :)

Gelukkig weer 30

Bij mijn vorige bestelling dacht ik er goed aan te doen SPF 50 te bestellen, met een nog sterker UV-filter. Een vergissing omdat het product helaas sterk is geparfumeerd en dat haaaat ik. Nu gelukkig weer de mild ruikende SPF 30. Smeert ook goed uit.

Zon protectie voor gezicht en foundation.

Smeer makkelijk uit. Handzame flacon.

ik ben overtuigd

ik heb lang getwijfeld om de body cream te bestellen: ik had al zoveel merken uitgetest met weinig resultaat. Ik was kritisch , maar al na het eerste gebruik voelde ik het verschil op mijn onderbenen: alles rustig en geen jeuk.Dit is een blijvertje. myriam

Fijne website met veel informatie

Ik heb heel veel geleerd bij het kijken naar welke producten voor mij het beste zijn en 1 van de 2 producten bevalt goed. Snelle levering en gewoon fijne website.

Heel fijn!

Na jaren lang veel verschillende producten gebruikt te hebben, is dit voor mij echt wat helpt. Ik gebruik het 5 stappenplan en na 3 weken was mijn huid zichtbaar verbeterd, nu een half jaar verder heeft mijn huid er nog nooit zo rustig uitgezien en voelt heerlijk aan. Ik kan niet meer zonder en de repair Cream hoort ook tot mijn favoriet!

Mooie producten

Shop graag bij Dr Jetske. Groot fan van de zonnebrand, want die zijn erg goed en ik krijg er geen onzuivere huid van!

Ik wil nooit meer een andere Skincare!

Altijd snel geleverd. Super fijne producten. Nooit meer last van rosacea.

Super product

Mooi product en fijne afhandeling

Geweldig product

Producten van Jetske ultee zijn zuinig in gebruik . Mooie prijs kwaliteit verhouding. Mijn huid ziet er nu geweldig uit.

Geweldige absoluut niet irriterende producten.

Ik heb alles van jullie en t bevalt al jarenlang prima.

Het product en de service zijn top

De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Puur eerlijk product

De hele lijn is echt fantastisch, kan nooit meer zonder!

Ik gebruik Jetske producten zeker 15 jaar, heb alle producten, en alle producten zijn zacht en niet agressief voor je huid. Jetske mag wat mij betreft nooit stoppen met wat zij doet!! Beter is er niet.

Al jaren favoriet

Ik bestel al jaren mijn gezichts verzorging en maken hier. Fijne snelle service. Direct verzonden en volgende dag in huis. Met vragen heb je altijd direct antwoord. Bodylotion houdt mijn huid lekker zacht en soepel. Geen droge plekjes meer!!

Superfijne producten zonder troep

Ik vind de producten van Jetske Ultee superfijn, omdat ze niet commercieel overkomen en doen wat er beloofd wordt.

Fantastische producten

Gebruik het al een hele poos, tussendoor toch weleens iets anders geprobeerd, maar toch weer snel terug. Heel fijn voor mijn gezicht. Gewoon goed !

geweldig

zodra mijn product op is, bestel ik het en de volgende dag heb ik het in huis, dus ik zit nooit zonder. prima geregeld en zonder verzendkosten. en de producten zijn geweldig, ik gebriuik het al jaren. had een hele gevoelige huid en met deze producten is mijn huid zoveel verbeterd.

Ik heb droge huid en na gezicht wassen voelt het droog en trekkerig aan. Sinds is de TONER voor droog huid gebruik heb ik geen last meer van. Mijn huid voelt meteen na gebruiken heel zacht en prettig aan. Ook merk ik dat mijn fijne rimpels weg zijn na gebruiken van de tonner. De prijs vind ik wel een beetje aan de hoge kant. Maar ik blijf het gebruiken.

Simpel, effectief en betrouwbaar

De producten van uncover skincare gebruik ik nu al meer dan 10 jaar. Sinds ik dit heb ontdekt ben ik nooit meer terug gegaan naar iets anders. Het is vanaf dag 1 effectief geweest en het merk is altijd betrouwbaar gebleven. Door de jaren heen zijn er ook veel nieuwe, mooie producten toegevoegd aan de lijn en wat is het fijn dat je die ook makkelijk integreert in je routine. Ik ben altijd heel tevreden geweest en daarom nog steeds een loyale klant! Als je je skincare naar het volgende niveau wil tillen dan raad ik je zeer zeker deze producten aan!

Al jaren mijn favoriete merk

Mijn huid doet het geweldig goed op de producten van Jetske Ultee. Ik heb totaal geen behoefte om een uitstapje te maken naar een ander merk. En dat terwijl ik echt houd van skincare en geïnteresseerd ben in de laatste ontwikkelingen. Bij de producten van Jetske weet ik gewoon dat ik goed zit! Hoop dat er in de toekomst nog meer mooie producten bij komen!

Heel goede ervaring.

Ik ben zeer tevreden en dee prijs kwaliteit is zeer goed. Er zat een heel duidelijk stappenplan bij de producten. Bij een vraag krijg je zeer snel antwoord van de klantendienst.

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA