Fijne voedende moisturizer.

Kalmerende (niet vette) moisturizer dat mijn huid geeft wat het nodig heeft. Ik gebruik ook de andere verzorgingsproducten wat samen het beste resultaat geeft. Ik vind het fijn dat de producten erg natuurlijk en zacht zijn voor de huid. Mijn acné is beter onder controle. Ik raad de producten van harte aan.

Voor altijd Jetske Ultee producten

Sinds ik Jetske Ultee gebruik geen irritaties meer. Wat ik nog mis zijn producten voor het haar en make up, eyeliner mascara, wenkbrauwen dan is mijn plaatje compleet.

Het enige wat echt voor mij werkt

Ik heb al sinds mijn puberteit acné en moet accepteren dat ik daar alleen helemaal vanaf kom als ik daar een heel zwaar medicijn voor gebruik. Maar het Azeleic Acid Serum is het enige product waarmee ik in mijn gezicht een gladde huid krijg. De acné en onrust is uiteraard niet genezen maar het doet echt heel veel. Ik zou willen dat ik het op mijn armen, borst en rug kon smeren maar daarvoor vind ik het te duur.

Ik gebruik de producten al jaren. Ben begonnen met de moisturizer en heb de gezichtslijn langzaam uitgebreid tot ik alles had. Het is zuinig in gebruik en ik vind dat mijn huid in topconditie is, zelfs met koud guur weer. Ik blijf deze producten gebruiken!

Zo een fijn product en altijd zo snel geleverd: plus een lief kaartje erbij als bedankje

Het voelt gewoon fijn op mijn 'moeilijke' huid. Nu wat ouder, menopauze, en psoriasis .. dan wil je je gewoon veilig voelen met wat je op de huid smeert. Met deze producten gaat het helemaal goed. Mijn huid trekt niet meer, jeukt niet, geen rode vlekken of bultjes. En de producten zijn niet vet, wat ik zalig vind. Alles trekt snel in de huid en ik voel direct dat mijn huid verzorgd is. Echt heerlijk. Daar komt ook bij dat er een dermatoloog achter de ontwikkeling van deze producten zit: dat vind ik zelf wel een veilig/vertrouwd idee.

Super producten

Wat een topproducten! Ik gebruik ze dagelijks en ben al jaren een tevreden klant. Ook een fijne site, goed advies en zeer snelle levering.

Geweldige producten

Wij zijn als gezin super tevreden. Zeer goede resultaten. We zijn begonnen omdat er een aanbeveling kwam vanuit fb door een ouder die een kind met kanker had. Wij zaten in hetzelfde schuitje en onze dochter had een zeer onrustige, rode huid. We zijn met deze producten begonnen met ongelofelijk goed resultaat. Een rustige en gladde huid heeft ze tijdens de chemotherapie terug gekregen. Ook de andere pubers hebben mooie, gladde huidjes zonder acne.

Hele fijne lijn aan produkten

Ik heb de hele lijn besteld. Mijn favoriet is toch wel de moisterizer. Zacht voor je huid en verminderd rode en droge plekken.

Gezonde huid die minder overgevoelig reageert.

Eindelijk van problemen als overgevoeligheid en huiduitslag verlost door het dagelijks volgen van de skin care routine.

produkt

Mijn huid is na het gebruiken van deze produkten duidelijk verbeterd wn rustiger geworden. Eeen mooiere huid.

De fijnste moisturizer die er bestaat

Ik bestel al minstens 10 jaar de skincare van Jetske Ultee, alle producten zijn heel fijn maar mijn absolute favoriet is de moisturizer voor de droge huid. Mijn huid ziet er altijd gehydrateerd uit en daardoor zit mijn foundation ook veel mooier. Maar het beste aan deze creme is dat je hem op je ogen kunt smeren zonder dat het prikt of dat je een vette waas ziet, dus de huid rondom het oog, waar normaal een aparte creme op moet, is ook verzorgd en gehydrateerd. Het is echt een top crème, ik kan niet zonder!

Goede producten en zeer snelle levering

Alle producten van dr. Jetske zijn prima. Ik gebruik het al jaren en ben er zeer tevreden over. Ook qua prijs. Daarbij gratis verzending en zeer snelle levering.

Beste natuurlijke foundation voor gevoelige huid met rosacea / couperose

Ik gebruik deze foundation al een paar jaar en ben hier zeer tevreden over. Ik heb een overgevoelige huid met rosacea en couperose die de laatste jaren tijdens de overgang zeer droog is geworden. Deze foundation heeft een licht dekking die je niet voelt zitten en er heel erg natuurlijk uitziet. Voor mij dekt de foundation net genoeg mijn rosacea en couperose en krijg ook geen irritatie hierdoor. De foundation gaat ook niet in lijntjes zitten en blijft de hele dag er natuurlijk uit zien. Heel af en toe koop ik ook wel eens een BB creme of foundation van een ander merk maar daar heb ik tot nu toe altijd last van zoals: irritatie / nog meer roodheid, smeert niet goed uit, gaat pullen, ziet er caky en onnatuurlijk uit, gaat in de lijntjes zitten, huid gaat uitdrogen of schilferen. Kortom er is altijd wat waardoor ik er ontevreden over ben. Deze foundation werkt op alle fronten alleen maar als de beste en zit zelfs na een paar uur paar goed. Ook na lange tijd elke dag opsmeren heb ik nergens last van. Van mijn dermatoloog kreeg ik zelf complimenten hierover omdat ze niet zag dat ik foundation op had en mijn rosacea / couperose mooi gecamoufleerd was.

top producten

Inmiddels bestel ik al een aantal jaren jullie producten , ik ben er heel blij mee , en mijn huid ook

Topproducten

Na de skincare producten van Jetske Ultee volgens het stappenplan inmiddels een tijd trouw gebruikt te hebben, 's morgens en 's avonds is de conditie van mijn huid enorm verbeterd. M'n huid is niet meer dof; heeft een gezonde kleur; voelt soepel; goed gehydrateerd, minder 'vlekkerig' en de suncare geeft een prima bescherming (na enige tijd wel opnieuw smeren). En ja ach, nog wel rimpels natuurlijk, die krijg je met alleen smeren niet meer weg.

Top producten. Helpen echt. Mijn huid reageert er heel goed op

De moisterer kan ík iedereen aanraden. Gebruik hem zelf al jaren! Neemt goed op en is een weldaad voor mijn huid.

Luxe Voedende & Hydraterende Moisturizer van Jetske Ultee

* Hydratatie & Voeding: Deze crème is een echte krachtpatser als het gaat om hydratatie en voeding. Dankzij ingrediënten zoals hyaluronzuur, sodium PCA en glycerine voelt mijn huid direct zachter en voller aan. Perfect voor zowel overdag als ’s avonds. * Kalmerend & Herstellend: Vooral als je last hebt van roodheid of een gevoelige huid, is deze moisturizer een topper. Zoethoutwortelextract helpt mijn huid te kalmeren, waardoor irritaties sneller verdwijnen. * Krachtige Actieve Ingrediënten: Met 5% vitamine C en niacinamide krijg je een mooie glow en een egale teint. De toevoeging van vitamine E en ergothioneïne zorgt voor extra bescherming tegen vrije radicalen en zonschade. * Ook als Oogcrème: Een groot pluspunt is dat de formule mild genoeg is voor de gevoelige huid rondom de ogen. Geen aparte oogcrème meer nodig! * Vegan & Parfumvrij: Fijn voor wie bewust kiest voor huidvriendelijke en diervriendelijke producten. Geen irriterende geurstoffen, wat een pluspunt is voor de gevoelige huid. * Conclusie: Deze moisturizer is een echte alleskunner: voedend, kalmerend, hydraterend en beschermend. Met hoogwaardige ingrediënten en een doordachte formule is dit een perfecte crème voor dagelijks gebruik, zowel overdag als ’s avonds. * Eindscore: 9,5/10 – Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een effectieve moisturizer! Klein minpuntje: de prijs.

Zoals altijd een topproduct snel en netjes geleverd!

Hele fijne producten

De producten van Jetske zijn echt onmisbaar in mijn dagelijkse routine, echt, geen enkel product valt tegen. Het doet wat het belooft!

Toegewijd en professioneel

De kennis en kunde van Dr. Jetske Ultee en de grote toewijding om verzorgingproducten te maken die echt van hoge kwaliteit, natuurlijk, betrouwbaar zijn is hoogstaand. De service is ook uitstekend, informatie, advies, begeleiding, verzending, altijd erg goed.

Producten zijn super

Gebruik de cleanser, moisturizer, exfoliant. De repair cream voor gezicht, hals en handen als deze heel droog zijn helpt direct! De glow oil, mooie gloed en niet vet.

Nooit meer anders!

Op advies van mijn dochter de producten gaan gebruiken. Ik gebruik de hele verzorgingslijn (normale tot droge huid). Huid is gestabiliseerd, geen oneffenheden meer. Erg blij mee!

Geweldige producten

Gebruik de producten al vanaf het eerste uur en nog steeds heel blij mee!

TOP!

Ik heb een heel droge huid en de moisturizer biedt voldoende voeding. Ik gebruik het met de Toner waar ik ook heel enthousiast over ben. Goede producten!

Snelle levering en super kwaliteit producten!

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA