TOP!

Ik heb een heel droge huid en de moisturizer biedt voldoende voeding. Ik gebruik het met de Toner waar ik ook heel enthousiast over ben. Goede producten!

Snelle levering en super kwaliteit producten!

Altijd weer die moisturizer

Ik maak wel eens een uitstapje maar kies dan toch snel weer voor de moisturizer van Jetske Ultee, een perfecte basis. En zo fijn dat je geen aparte oogcrème nodig hebt maar de moisturizer ook daarvoor kunt gebruiken.

Fijne creme, snelle service

Bestel altijd de moisturizer. Smeert lekker. Wel af en toe wat problemen met de webshop, zo ook dit keer. Wordt wel altijd netjes opgelost. Wel aan de prijzige kant.

Absoluut aan te bevelen!

Al enkele jaren gebruik ik verschillende producten van Jetske Ultee. Ik wil nooit meer iets anders! Ze werken erg goed en zijn prettig in gebruik. Heb het idee dat mijn gezicht er frisser uitziet dan voorheen. Ook met de klantenservice heb ik uitstekende ervaringen. Er wordt snel, adequaat en prettig gereageerd. Veel dank, Jetske en team!

Goede milde producten

Ben al een tijdje fan van de producten. Ze zijn mild en niet vet. Ook mijn pubers met onrustige huid gebruiken ze en ik merk dat hun huid daardoor rustiger wordt. Aanrader

Fijne producten

goede klantenservice en snelle levering. Enige minpuntje zou voor mij de prijs zijn maar toch gun ik dit mijzelf! (met hier en daar keer gebruik makend van een aanbieding :))

Repair Cream doet helaas niet zoveel

Had hoge verwachtingen na alle enthousiaste reviews, maar voor mij doet de repair Cream helaas niet zoveel.

Blij met de producten van Jetske

Ik gebruik al jaren alle gezicht verzorgingsproducten afgestemd op mijn huid en ben heel tevreden. Super fijn ook dat er steeds producten bijkomen in haar lijn en de bodylotion is mijn absolute favoriet!

Producten zijn erg fijn! Echt een aanrader voor huidverbetering! Goede ingrediënten!

Geweldige producten

Ben er heel blij mee en gebruik ze al lang. Ook super snelle levering. Bedankt!

Mijn huid moet nog wel wennen, beetje ad droge kant

Snelle levering, fijne producten

Mooie producten voor mijn erg gevoelige huid.

Ik gebruik de moisturizer nu een paar dagen en eindelijk voelt mijn huid soepel aan. Ik heb een droge gevoelige huid maar dit spul voelt is voor mij een topper

Doet wat het belooft

Serum op advies aangeschaft voor gebruik bij wallen en donkere kringen rond de ogen. Mijn huid ziet er gladder en egaler uit. Handig doseersysteem.

Je verkoopt een prachtig product dat echt resultaat heeft

Mijn huid is voelbaar en zichtbaar verbeterd

Fijne producten, uitstekende service !!

Als ik een vraag heb of als er iets aan de hand is, wordt ik altijd uitstekend en heel snel geholpen! Ik heb een gevoelige huid en wil no-nonsense producten gebruiken zonder false beloftes, maar gewoon je huid goed verzorgen. Dat doen de huidverzorgingsproducten van Dr. Jetske Ultee. Ik gebruik het al jaren en ben heel tevreden. De poeders zijn mooi matterend en voelen fijn aan. De foundation kreeg ik wel uitslag van, maar van de concealer, bronzer en poeder niet. Die kan ik wel gewoon gebruiken. De formule van de zonnebrandcrème speciaal voor het gezicht is helaas anders geworden dan een paar jaar geleden. Nu trekt die niet meer goed in bij mij en voelt hij plakkerig en jeukerig aan. Vroeger was die geweldig en liet hij de huid mat en niet plakkerig aanvoelen na het aanbrengen. Ik heb hem nu laatst weer uitgeprobeerd, maar is niet meer voor mij. Verder gebruik ik echt alle producten die ze hebben, (behalve de suncare en foundation) met heel veel plezier! Ik zou de producten aan iedereen aanbevelen.

Zo blij met Dr. Jetske Ultee

Ik gebruik al jaren een hele range van de producten : huisverzorging, handzeep, bodylotion, zonbescherming, olietjes …. Altijd heel snel en mooi verpakt geleverd. Als dagelijks gebruiker kan je bijsluiters uitvinken, goedvoor het milieu !!

Ik ben heel blij met alle producten. Aanrader!

Deze producten doen écht iets voor je huid. Absoluut een aanrader.

Uitstekende creme, zelfs voor de gevoelige/ beschadigde huid!

Door de seizoenen heen ( kou, warm) is dit een hele fijne creme, trekt snel en kan ook bij de ogen gebruikt worden. In de winter evt samen met de repair creme ( droge plekjes) . Ook na cosmetische behandeling goed te gebruiken en heelt de huid prachtig! Aanrader!

Top producteb

Gebruik skincare en makeupe van jetske al jaren en vind t echt hele fijne producten. Mijn huid ziet er top uit

Nooit meer iets anders

Over alle producten ben ik meer dan tevreden Ze voldoen volledig aan de verwachtingen. Ik gebruik het complete stappenplan en ook de poeder en bronzer

Fijne producten, goede en snelle service. Fijne tips!

Goede produkten

Fijne produkten huid voelt meteen rustig, smeert prettig, geen vet plakkerig gevoel en samen geven ze een stralend gezicht. Mooie prijs kwaliteit verhouding

Heel prettig

Snelle levering en altijd prettig contact met de medewerkers

7 Kon Emmaplein

Rotterdam 3016 AA