Foundation die je niet voelt zitten

Ik gebruikte voorheen de foundation van image skincare. Ik vind de foundation van Jetske ultee fijner qua structuur. Het is een foundation met een goede dekking, maar die je niet voelt zitten op je huid. Echt een aanrader!

Mijn huid moet er nog aan wennen

Azelaic acid serum gebruikte ik eerst Is fijn in gebruik ook voor mijn huid Nu vitamin a serum gebruikt Daar krijg ik vlekjes van Al om de dag gebruikt Maar nog steeds rood Mijn huid voelt wel fijn aan

Goed en snel

De producten zijn super en de bezorging is echt heel snel!

Hele fijne producten

De bodycream is de heerlijkste crème voor mijn droge huid. Alle andere producten voelen ook heel fijn aan voor mijn verouderende droge huid

Héérlijk

Mijn huid ziet er zichtbaar beter uit als ik de producten van Jetske gebruik.

Hele fijne producten, ik ben al jaren een trouwe fan!

Hele fijne producten, ik ben al jaren een trouwe fan!

Zo blij met de ondersteuning, zowel qua producten als de dienstverlening

Na een ingreep in mijn gezicht maakte ik me zorgen over de heling van het litteken dat behoorlijk geïrriteerd bleef. Lag het misschien aan de rosacea die ik ook heb? Via Google kennis gemaakt met de producten van Jetske Ultee en enthousiast begonnen met de producten uit het 5 stappenplan dat de volgende dag al in huis was. Kon ik toch nog wat extra’s doen voor het litteken? Via mail contact gezocht met de huidtherapeuten voor advies. Ik ben heel blij met hun adviezen en steun die ik per omgaande kreeg - echt heel bijzonder! Dus paar dagen geleden uitgebreid met Repair Cream. Ik heb er veel vertrouwen in.

Fijn product zonder ongewenste ingredienten

De reden dat ik deze zonnebrand heb besteld is dat ik een dagelijkse zonnebescherming binnen mijn gezin wil zonder allerlei troep en ongewenste ingredienten. Ik heb een literfles besteld welke op het aanrecht staat. Ik leer mijn kindjes dan ook om elke dag de UV te checken op mijn telefoon, en bij UVA4 of hoger hun armen en gezicht in te smeren alvorens ze naar school gaan. Het product is makkelijk smeerbaar door de fijne vloeibare samenstelling. Daarnaast laat het ook geen witte waas achter op de huid. Ook hoef ik voor mijn oudste zoon die een eczemische huid heeft geen aparte zonnebrand meer te kopen aangezien hij hier goed op reageert. So far allemaal pluspunten. Als ik dan een minpuntje zou moeten noemen dan is dat voor mij de geur van het product. Het is een beetje een onaangename niet verklaarbare geur die je sterk ruikt met aanbrengen. Na aanbrengen is deze geur wel een stuk minder.

Nooit meer wat anders

Lang gezocht en nu gevonden. Fijne skincare voor het hele (puber)gezin.

Producten snel in huis en al bijna 14 jaar gebruik ik dit merk omdat de producten heel goed zijn en betaalbaar

Super tevreden

Voor mij de beste en veilige huidverzorging.

Allerfijnste producten die doen wat ze moeten doen!

De producten zijn heel fijn en ook de service is top!!! Echt producten die doen wat ze moeten doen en je ziet ook echt resultaat na consequent gebruik! Zeker een aanrader

Heerlijk!

Mooie producten die snel geleverd worden. Netjes ingepakt met kaartje erbij.

Superfijne producten

Hele fijne producten met op de site een goede uitleg en veel adviezen. Ook een hele snelle levering.

Heerlijke producten

De producten met goede ingrediënten doen ook echt iets voor je huid!

100% Tevreden!

Mooie kleur foundation en je voelt niet dat je iets op hebt.

Fantastich

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de producten van dr. Jetske Ultee. Nooit meer last van mijn huid. Zelfs mijn overgevoelige ogen kunnen tegen deze moisturizer. Tussendoor nog wel is wat anders gebruikt maar voor mij nu niks anders meer

Eerst proberen

Wat fijn om eerst een kleur te kunnen proberen ! Ik had verwacht dat ik kleur tint 30 nodig had, maar na de samples 20 en 30 geprobeerd te hebben, is het toch 20 geworden. Ook kan ik nu mengen en kijken wat voor kleur er dan uit komt. Top!

Fijn.

Snelle levering. Heerlijke materialen. Geen overbodige luchtjes. Alles smeert en voelt goed.

Wat een fijn en mooi merk!

Duidelijke uitleg op de website. Fijne, natuurlijke, zachte producten en de garantie dat je het terug mag sturen als het niet bevalt hielpen mij over de streep. Ik werd heel blij van de luxe uitstralingen van de producten, dat geeft toch een extra fijn gevoel. Snelle bezorging ook.

Behalve de monstering bevalt de rest goed.

De monstering geeft schrale plekken in mijn gezicht. De rest is prima.

Geweldig!

Prachtige voedende producten, prima passend bij mijn huidtype met een geweldig resultaat. De 5 producten van het 5 stappenplan zijn een prachtige basis. Ook de body cream en de face olie zijn een echte aanraders.

Perfect voor mijn huid

Mijn huid reageert hier goed op. Uitstekende producten

zeer goed

Bestelling snel ontvangen met leuk attent kaartje erbij. Gebruikte al eerder dagelijks deze exfoliant extra strong en mijn gevoelige huid reageert er prima op.

Prima! Snel ontvangen, mooie producten

Al jaren ben ik fan van de huidverzorging van dr. Jetske Ultee. In het verleden had ik regelmatig last van roodheid, uitslag en schilfertjes, maar sinds ik consequent deze producten gebruik, is dat over.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam