Voor het eerst de repair crème gekocht. Wat een heerlijke zachte crème.

De repair crème is heerlijk zacht. Trekt snel in en je huid ziet er glad uit. Trouwens alle producten die ik heb gekocht bevallen mij heel erg goed.

Snel geleverd goed verpakt

Altijd snel en secuur verpakt

Ik ben fan van alle producten.

In één woord top.

Hele fijne producten

Hele fijne producten, zelfs met mijn gevoelige huid geen enkele overgevoeligheidsreactie. Voelt heel prettig aan ook, top!

Fantaaastisch!!!

De glow oil is superfijn! Wat een prachtig product! Ik blend hem (2 druppels) met de foundation. Er verschijnt een prachtig subtiele glans. Totaal niet vet! En boterzacht, mijn huid oogt helemaal zacht en ontspannen. Ook daarna nog, als ik mijn gezicht was, blijft er een prachtige finish.

Fijne producten

Ik heb intussen al een aantal producten uitgeprobeerd en al die producten koop ik nog steeds. Er is weinig op aan te merken; ze zijn gewoon goed!

Eczeem is verdwenen!

Omdat ik zelf niet meer zonder jullie body cream kan, gaf ik er een kado aan een zwangere vriendin. Nog geen week later liet ze me weten dat haar eczeem hiermee helemaal verdwenen is. Wie is er nu nog niet overtuigd?

fan van de moisturizer

Ik heb vaker producten van Dr. Jetske Ultee Skincare gekocht. Alles bevalt heel goed, maar van de moisturizer ben ik nog het meest fan. Jammer dat tijdens de Linda-shopping dag de glow-oil uitverkocht was.

De skincare is een weldaad voor mijn huid!

De skincare, het 5 stappenplan, is gemakkelijk in gebruik. Mijn huid is verbeterd: voelt zacht en glad aan en straalt. De ouderdoms vlekken zijn minder zichtbaar en zeker niet donkerder geworden. Mijn schoonheidsspecialiste zegt met regelmaat dat ik mijn huid goed verzorg en dat deze er ook goed uitziet.

Zeer goede producten

Ik wil geen andere gezichtsverzorging meer! Ook snel geleverd en goed verpakt.

Super fijne producten

Bestel al jaren bij Jetske en moet zeggen dat ik super tevreden ben over alle producten die ik gebruik. Krijg vaak de vraag welke make up en crèmes ik gebruik, dat is niet voor niets. Wanneer Jetske iets nieuws heeft probeer ik het altijd uit en heb nog nooit gehad dat iets niet goed is bevallen. Kortom een zeer tevreden klant. ☺️☺️☺️☺️

ONGELOFELIJKE SERVICE !!! BEDANKT

Vaak haar producten bestelt omdat deze gewoon ongelofelijk goed werken en een prima prijs/kwaliteit hebben. Bij de laatste verzending ging het mis door verkeerde adressering mijnerzijds. De hebben het nogmaals verzonden naar het goede adres in Spanje en ik had het na twee dagen al binnen!!!! Het eerste oorspronkelijke pakketje is nog onderweg naar het eerste verkeerde adres en zal worden geretourneerd naar afzender. Het vertrouwen in de klant en alles doen om tot een goede en snelle oplossing te komen, is gewoon ongelofelijk. Ik ben jullie zeer dankbaar. Op naar de volgende bestelling!

Goed product.

Ik heb de exfoliant extra strong besteld voor de normale tot vette huid. En die bevalt heel goed.

Gezicht blijft maar purgen

Ik gebruik de exfoliant nu al een paar weken, maar het blijft maar purgen. Ik heb het langzaam opgebouwd zoals geadviseerd, maar mijn huid is erger dan ervoor. Ik weet nu ook niet of ik door moet gaan en dat het goed is of juist niet, want zoveel puisten heb ik nog nooit gehad. De toner van Jetske Ultee die ik ook gebruik, ben ik wel erg tevreden over.

Blijft iedere keer goed

Dit is de enige huidverzorgingslijn waar ik geen vervelende huidreacties van krijg. De formules zijn mild zonder parfum en doen hun werk goed. Ik kan niet zonder de cleanser en moisturizer en heb sinds kort nog wat serums toegevoegd waar ik tot nu toe ook erg tevreden over ben. De suncover gebruik ik ook, de vreemde geur die veel mensen beschrijven trekt weg na het opsmeren dus ik heb daar geen last van. Ik vind het veel belangrijker dat dit een van de weinige spf-producten is waar ik geen puistjes van krijg! Super dus.

Fantastisch!

Ik gebruik de produkten (5 stappen plan) nu bijna een maand en heb sindsdien geen vervelende uitbraak meer gehad op mijn huid (rosacea): er is nog wel wat roodheid aanwezig maar heb geen last meer gehad van bultjes/puistjes. Mijn huid voelt ook zachter aan; de produkten zijn mild voor mijn huid en daarnaast redelijk zuinig in gebruik. Ik heb vaker produkten gebruikt die beweren te helpen bij rosacea problematiek maar die dit dus uiteindelijk niet bleken te doen. De produkten van Dr Jetske Ultee daarentegen helpen mij echt! Heel erg blij mee.

Bevalt goed!

Mijn huid kan niet veel hebben, is wat gevoelig. Met deze producten gaat het goed!

Mooie producten

Ik gebruik al een aantal jaren de producten van Jetske Ultee en mijn onrustige huid is nu mooi rustig. Ook de prijs kwaliteit verhouding vind ik goed! En een goed product advies.

Fan!!!

Na jaren zoeken, proberen, irriteren (zowel eigen irritatie als die van mijn huid), prutsen en testen vond vond ik Jetske Ultee. Sinds een aantal jaar ben ik om en bestaat mijn hele skincare routine uit producten van Jetske Ultee. Geen pukkeltjes meer, geen ruwe droge huid maar een frisse, gladde, stralende en vooral rustige huid!! Dit maakt mij echt blij en het is een hele overzichtelijke en compacte lijn. Geen volle badkamerkastjes meer en een blije huid. Win-win en kan het alleen maar aanraden.

Erg goed

Kan niets anders bedenken dan dat ik blij ben met deze produkten.heb te veel geprobeerd in mijn leven.maar sinds jaren bedankbrief Jetske voor deze fijne produkten.Ik ben 72.

Eindelijk een rustige huid, wat 'n rijkdom!

De laatste 15 jaar heb ik veel verschillende verzorgingsproducten geprobeerd. Ook veel natuurlijke producten. Ik reageerde nergens positief op. Altijd jeuk en irritatie. Per toeval ontdekte ik een paar maanden geleden de website van Dr. Jetske Ultee. In eerste instantie twijfelde ik. Ging ik weer opnieuw geld uitgeven voor iets wat waarschijnlijk toch niet zou bevallen? De belofte dat ik de spullen mocht retourneren trok me over de streep. Vanaf het eerste moment dat ik de producten gebruik ben ik groot fan. Mijn huid reageert er fantastisch op. Ik vind het fijn om 's ochtends en 's avonds mijn gezicht positieve aandacht te geven met al die milde producten. Na een 15 jaar lange zoektocht heb ik eindelijk iets wat bevalt. Ik heb er eigenlijk maar 1 woord voor: dankjewel!

Prima producten!

Ik heb de foundation en de concealer. Ik had eerst de lichtere concealer, maar die was echt te licht. De donkere kleur sluit beter aan. Ik zou er ook eventueel wel een 'peach' om de blauwere plekjes weg te werken (adertjes, plekken bij de wallen). Foundation is top. Mooi glowie volgens mijn dochter. Kleur 20 was gelijk goed, heel natuurlijk. En je doet er ook onwijs lang mee. Bestellen is makkelijk en snel in huis. Contact via whatsapp werkt snel en goed.

Heel erg blij met de producten van Dr Jetske Ultee. De producten doen echt wat ze beloven voor de huid Mijn huid knapt er echt van op Heb in het verleden ook andere merken geprobeerd maar kom toch weer terug bij Dr Jetske Ultee. Snelle levering en de klantenservice is heel erg behulpzaam

super fijne producten

sinds ik deze producten gebruik heb ik geen last meer van onderhuidse ontstekingen, ik ben heel blij

Al jaren favoriete merk

Alle producten zijn stuk voor stuk een weldaad voor de huid

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam