Huidverzorging die echt je huid zichtbaar verbetert

Ik gebruik nu de globe oil en krijg opmerkingen vanuit mijn ongedateerd ik er zo goed uit zie.

Zo fijn…

Deze cleanser gebruik ik al heel lang en is echt de meest fijne die ik heb uitgeprobeerd. Zacht maar toch reinigend en laat geen vervelend laagje achter.

Nooit meer uitprobeersels van andere merken

Jarenlang kocht ik me suf aan fijne verzorgingsproducten die aansloten op wat mijn huid nodig had en wat ik zelf fijn vond. Een tijd geleden vond ik de producten van Uncover Skincare en ben sindsdien een groot fan! Het bespaart me veel geld en gehannes en het levert me een mooie, verzorgde en fijne huid (gezicht & lichaam) op :-D

Ben er blij mee

De producten zijn echt goed, niet goedkoop, maar het kan altijd nog (veel) duurder. Af en toe probeer ik wat anders, maar kom toch telkens weer hier terug. Snelle levering, in al die jaren dat ik er bestel is één keer een bestelling niet aangekomen, toen hebben ze snel het product opnieuw gestuurd en zijn daarna pas gaan uitzoeken wat er fout gegaan was.

Hele fijne crème

Mijn favoriete moisterizer!

Bizonder fijne dag/nachtcrème!!!

Heerlijk op de huid!

Super mooie bronzen!!

Krijg een mooie warme uitstraling

Mooie olie in perfect potje

De olie is heel prettig en het potje met pipet precies goed voor een handig gebruik.

Zeer goede klantenservice

Het product is fijn, smeert makkelijk, trekt snel in en ik merk al snel resultaat. Daarnaast hebben ze een hele goede klantenservice! Er was een probleem met mijn bestelling maar dat is snel en goed opgelost. Ik blijf voortaan bij dit merk!

Heel voedend!

Ik gebruik sinds 2 weken de glow oil en het is zo ontzettend voedend, fijn en zacht voor mijn huid! Ik zie echt verschil!

Heel erg fijn

Nu net de nieuwe foundation Je voelt het niet en plakt niet Mooi egaal en heel natuurlijk. Ben er heel blij mee

topper

Echt heel fijn spul. Eerste product dat de huid van mijn scheenbenen er veel beter uit laat zien. Mijn hele huid voelt zacht aan. Houdt een paar dagen aan. Ook deze is een blijvertje.

Gewoon geweldig!

Ik gebruik de producten al jaren en ben er super tevreden over. De producten zijn heerlijk en mijn huid ziet er goed en fris uit. Voor mij alleen de producten van Jetske!

De producten van Jetske Ultee zijn bijzonder vriendelijk voor de huid. Mijn anders zo rode onrustige huid is veranderd in een mooie stralende huid, ik durf nu zelfs zonder make up de deur uit.

Fijne producten!

Super goede kwaliteit. Enige nadeel is dat de hoeveelheden aan de zuinige kant zijn.

geweldige producten

Fijn dat er zo goed onderzoek gedaan wordt naar producten waar geen schadelijke stoffen in zitten, ook erg prettig dat in het Blog veel fabels over huidverzorging uit de wereld worden geholpen. Kortom blij met Jetske Ultee

Huid knapt na gebruik exfoliant zienderogen op!

Ik gebruikte de exfoliant eerder ook al maar nadat hij op was stopte ik er wegens laxheid mee. Nu ik dit weer gebruik merk ik dat mijn huid meer glans krijgt! Dat is natuurlijk altijd fijn!

uitstekend

goede producten, leveren volgens belofte

Heb nu een mooie gave huid !!

Makkelijk te bestellen , snel geleverd . De producten zijn stuk voor stuk fijn in het gebruik . Het masker ben ik heel blij mee en laat mij stralen .

Fijne producten!

Al jaren mijn dagelijks favoriete producten. Het 5 stappenplan werkt ontzettend fijn! Heerlijke producten en voor mij na inmiddels 6/7 jaar nooit meer iets anders.

Geweldige producten ❣️

Fijne producten. Begonnen na Rosacea in gezicht. Nooit meer teruggekomen ❣️

Het geeft een mooie gezonde uitstraling op het gezicht.

Je hoeft er maar een klein beetje van te gebruiken en je ziet al resultaat. Je krijgt er een prachtige glow van en geeft je een verfrissende jonge uitstraling. Fantastisch product!

Geeft een hele fijne zachte huid zonder vlekjes

Voelt prettig aan en geeft een hele zachte huid. Hersteld en voorkomt wondjes en irritante plekjes.

Al jaren fan!

Voor mijn zijn het geweldige producten vooral de toner en de foundation. Je hebt er weinig van nodig en mijn gevoelig en steeds, door leeftijd, veranderende huid kan goed tegen. Ik kom inmiddels jaren op deze producten terug omdat mijn huid daardoor het beste verzorgd voelt en uitziet. Heel blij mee!

Geen verbetering

De verwachtingen waren hoog, ik gebruik het nu een week, maar merk nog geen verbetering. Wel dat mijn gezicht uit de douche droger is dan voor dat ik deze producten gebruikte. Ook glimt mijn neus, terwijl ik er hiervoor geen last van had. Dus weet nog niet of dit de juiste producten zijn voor mij. Ik ga het nog een een weekje proberen

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam