Niks meer aan doen

Als ik wat bestel eigenlijk altijd tevreden ook over de service. Nooit gedoe, fijne verpakkingen en het product doet wat het beloofd. Ik kan niet alles kopen wat ik wil gezien de financiën, maar daar maak ik dan een keuze in.

Fijne producten

Producten doen echt iets voor je huid. Goede ingrediënten. Super goede klantenservice!!!

voelt zo goed, voedend

je ziet het verschil !

Geweldig nieuw product

De nieuwe olie is fantastisch. Met een heel subtiel glansje/ tintje. Echt een aanrader. Zeker voor de winter.

Een fluweel zachte olie

Ik heb de Glow oil al een paar dagen in gebruik en kan niet anders zeggen dat deze fluweel zacht aanvoelt op de huid en deze voor een mooie tint zorgt. Het kalmeert en verzorgt de huid goed zonder vettig aan te voelen. Met het pipetje kun je makkelijk de gewenste hoeveelheid doseren wat erg fijn is. Hopelijk is deze olie een blijvertje!

Super producten.

Fijne producten, vandaag besteld morgen in huis. Top.

Fijne gezichtolie

S morgens paar druppels als finishing touch aanbrengen en de hel dag een zachte huid met prachtige glow. Niet vet of plakkerig

Alle producten prima.

goede producten, eerlijke informatie en kwaliteit voor mijn huid

Ik gebruik al een aantal jaren producten van Dr. Jetske Ultee. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en mijn huid vaart er wel bij!

Ik straal weer!

Sinds enkele jaren worstel ik een beetje met het feit dat ook ik ouder word. Dat is te zien in mijn gezicht maar al een tijdje vond ik het proces ineens wel heel rap gaan. Wat ik ook deed, van dure behandeling ( geen botox en fillers) dure crèmes met beloftes, kuurtjes, niks maakte het beter. Eerder nog erger, bleek achteraf. Toen zag ik de advertentie van dr. Jetske Ultee al vaker langskomen en ik dacht, ik ga een huidanalyse doen en eens zien wat het advies gaat zijn. Nou, begonnen met drie producten en nu staat er nagenoeg alles, tot aan de foundation aan toe in mijn badkamer want mijn huid is zichtbaar opgeknapt. Ik ben er zo ongelooflijk blij mee. Zelfs mijn omgeving ziet t verschil. Ik wil echt niks anders meer.

Perfect!

Sinds een aantal jaar fan.. soms zijn er een paar dagen bij dat ik wat “ makkelijk” ben met mijn skincare rountine.. en dan zie ik gelijk weer waarom deze producten zo goed zijn. De huid wordt weer onrustig en voelt niet lekker meer aan. Heerlijke producten vooral voor mensen zoals ik met veel allergieën en overgevoeligheden.

Geweldige producten en levering

Heerlijke producten die ik al tijden gebruik. Nu de glow gezichtsolie besteld en geprobeerd. Fantastisch product. Ben er erg blij mee. Gewoon over de moisturerizer, simpel maar mijn huid ziet er nog beter uit. Blij met alle producten.

Fijne producten die doen wat ze moeten doen

Ik vind alle producten van uncover skincare erg fijn. Ze zorgen ervoor dat mijn huid egaal is en zijn fijn in gebruik.

Aangenaam verrast door het effect

Vorig jaar is seborroïsch eczeem bij mij gediagnosticeerd. Voorhoofd/neusvleugels rechts en beide mondhoeken zijn ruw en schilferig. Antibioticum voor 6 weken en 2 x zo'n 3 maanden smeren met verschillende cremes gaven wel verbetering,maar na stoppen kwamen de problemen weer terug Nu,na 1 x azelaic acid serum te hebben gebruikt,zie en voel ik al verbetering qua droog/schilferig heid. Ik hou mij aan het voorschrift van opbouw en ben positief benieuwd naar het eindresultaat.

Fijne producten. En ook van de bronzing poeder ben ik fan. Hecht veel waarde aan oordeel over Skincare jetske.

Fantastische producten

Skincare die echt hun werk doen. Ik heb een gevoelige huid en nooit problemen met de skincare producten van dr Jetske Ultee. Goede en snelle levering. Klantenservice is ook top.

Heerlijke producten

Heerlijke producten die wat doen. Ik heb veel geprobeerd maar dit past echt bij mijn huid en voelt goed.

Mooie produkten voor een gave en zachte huid

Ik gebruik de produkten nu een aantal jaren en mijn huid ziet er mooi en gezond uit.

Had er helaas meer van verwacht

Ik werd erg enthousiast toen ik in de productbeschrijving licht glinsterend en net dat beetje kleur voor een dag zonder make up las. Na twee keer gebruiken was ik toch erg teleurgesteld. Het is niet meer dan een olie die een vettig laagje op mijn gezicht achterlaat. Geen kleurtje, geen glinstering. Ik hoopte op wat meer glitters zoals je bij bronzing drops wel ziet. Helaas want ik ben tot nu tot altijd tevreden geweest over de producten.

Snelle levering zoals altijd

Voor mij nooit meer andere producten dan die van Jetske Ultee

Geweldige producten

Het zijn fijne producten en zuinig in gebruik en geweldig voor mijn gevoelige huid! Het ziet er rustig uit en geen reacties

Geweldige Moisturizer voor dag en nacht

Heb goede ervaring met de skincare van Dr. Jetske Ultee. De moisturizer heb ik al meerdere malen aangeschaft, zoals vele andere producten vanwege de werkzame ingredienten. Ook de foundation, poeder, bronzer, serum en zonproducten zijn ook top. Als je vragen hebt over een product, klantenservice is ook heel behulpzaam, vriendelijk en goed bereikbaar. Al met al ben ik een zeer tevreden klant.

Altijd super!

Ik gebruik nu al 3 jaar de producten van Dr. Jetske Ultee en mijn huis heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Onwijs blij mee!

Alleen nog maar dit merk

Sinds ik alleen nog maar jullie merk gebruik is mijn huid duidelijk veel rustiger.

Fijne producten die mijn huid zoveel verbeteren!

Ik ben zo blij met de producten van Uncover Skincare. Eén moment van ontspanning als ik ‘s ochtend en ‘s avonds mijn huid verzorg. Het maakt mijn huis rustiger, stralender en ook pigmentvlekjes verminderen. Heel goed en deskundig advies gekregen bij het Skincare centrum. Mijn enthousiasme breng ik graag over op vrienden en familie die ondertussen ook zijn overgestapt!

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam