Overzichtelijke website

Producten worden snel geleverd.

Heel fijn spul!

Ik zag in de eerste dagen al resultaat!

Fijn product!

Smeert lekker, plakt niet. Ik heb een zeer gevoelige huid, maar kan dit product goed hebben gelukkig!

Goede zonnebrand creme

Prima uit te smeren. Al heel wat jaartjes alleen deze suncare.

Toppie

Prettige producten voor je verzorging,ook erg handig in gebruik. De bestellingen worden ook netjes verpakt,met altijd een kaartje erbij. Complimenten voor diegene,en idd een snelle levering.

Super fijn product, trekt goed in en mijn huid heeft er echt baat bij.

Teleurgesteld over de Suncover SPF 50

Teleurgesteld over de Suncover SPF 50... Mijn al bleke huid krijgt een soort witte schijn, waardoor ik er lijkbleek uitzie in mijn gezicht. Ook met minder dik smeren. De crème glimt heel erg, alhoewel ik geen vette huid heb. Ik draag geen make-up, dus kan het effect niet verdoezelen. Dat maakt 'm voor mij ongeschikt voor gebruik in het dagdagelijkse leven. Wanneer mijn handen of armen ermee ingesmeerd zijn, krijg ik witte vlekken op mijn handtas. Erg jammer, want ik was erg enthousiast over het concept van een goede zonnecrème zonder rommel die ook nog eens non profit is.

Snelle levering, mooi en milieubewust verpakt, fijne producten.

Fijne romige textuur

Smeert egaal uit, voelt zacht, neutrale zachte geur

Resultaat snel zichtbaar!

Ik gebruik de produkten van Jetske nu 2 weken en het resultaat is nu al zichtbaar. Mijn huid ziet er fijner en frisser uit. Super blij met deze ontdekking! Zelf heb ik jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en weet dus waar ik over praat.

Heel tevreden

Ik had al regelmatig op de site gekeken, naar de producten en de artikelen die over skincare geschreven zijn. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om eens iets te proberen, en voor de 'vitamin A serum' gegaan. Een fijne formule, snel geleverd, prima service.

Mijn huid ziet er goed uit sinds ik de producten gebruikt!

Had meer verwacht van deze producten

Mijn ervaring met deze producten; Mijn huid is dof en droog, vraagt om meer smeren. Heb producten voor droge- normale huid genomen Het probleem is denk dat het geen producten zijn gericht op leeftijd. Een huid van 56 jaar vraagt om meer dan bijv iemand van 40 jaar.

Binnen een paar weken is mijn huid sterk verbeterd

Vanwege aanhoudende rosacea-klachten op mijn wangen, heb ik de afgelopen jaren meerdere verzorgingslijnen uitgeprobeerd. Door de duidelijke uitleg op de website van Jetske Ultee en de inhoudelijk sterke reviews, raakte ik overtuigd en heb ik in eerste instantie 3 producten besteld. Een paar weken erna voegde ik daar nog een paar producten aan toe, zodat ik nu een compleet gezichtsverzorgingsritueel heb (kost toch maar 5 minuten). Mijn gezicht is niet meer droog of trekkerig, mijn huid voelt glad en rustig, de producten voelen heerlijk, de vormgeving is strak en de dosering werkt goed. Ik ben ook erg tevreden met de suncare en de vitamine A. De verzorgingsproducten zijn de beste die ik sinds lange tijd had. Enorm bedankt.

GEWELDIG

M’n huid ziet er super uit en voelt zijdezacht. Fantastisch

Moet het nog ervaren

Jammergenoeg had de verpakking de inhoud niet voldoende beschermd. De consealer was uit de huls gekomen tijdens de reis. Ik heb 'm weer teruggestopt en ga nu uitproberen of het iets voor mij is.

Geweldig!

Hele fijne gezichtsverzorging, mijn huid is een stuk rustiger geworden en iets gladder. Voor het eerst de Vitamine A serum besteld: fluweelzacht. Bestelling ook heel snel in huis! Er zit een prijskaartje aan, maar het werkt.

Ik gebruik de producenten van dr. Jetske Ultee al jaren. De producenten halen het beste naar boven van mijn huid voeden, hydratem, geven een glow en beschermen.

Na zoveel merken geprobeerd te hebben waar ik altijd maar allergische reacties op kreeg heb ik het nu eindelijk gevonden. Ik heb nu bijna alle producten van Jetske Ultee geprobeerd en ze zijn stuk voor stuk fantastisch! Ik wil nooit meer wat anders. Dikke duim

Blij met mijn uitstraling

Ik gebruik het Vitamin A serum al jaren. Hoe ik er zonder dit middel uit had gezien, weet ik niet maar in ieder geval ben ik heel tevreden over hoe mijn huid eruit ziet.

Onwijs lekker product, fris van geur.

Sunfactor werkt lekker en smeert prima. Fris van geur en plakt ook niet.

Uitstekend!

Snelle levering en mooie produkten

Prima producten

Ik gebruik de producten al heel wat jaren en maak soms een uitstapje omdat ik eens wat anders wil. Uiteindelijk kom ik toch steeds weer terug en beloof mezelf dan niks anders meer te gebruiken.

Top service qua ook nazorg

Mooi produkt ,bij vragen kan je altijd terecht ,ik kon niet tegen een produkt en kon het terug sturenben kreeg een ander produkt zonder probleem en wat werkt deze goed en zie verschil in mijn huid

Snel en correct verzonden

Kon Emmaplein 7