Mijn huid straalt

Mijn huid heeft er nooit zo goed uit gezien Ik heb de make up lijn ook, maar draag bijna geen foundation meer: niet nodig!

Super producten

Mijn droge en gevoelige huid verdraagt weinig, maar de producten van dr. Jetske Ultee zijn prima voor mijn huid. Snelle verzending. Graag nog een mascara voor gevoelige ogen toevoegen aan het assortiment!

Gebruik al jaren de produkten van Jetske, ik ben zeer tevreden

Fijne producten om te gebruiken !!

Zachte ingrediënten dus heel zacht voor de huid , je huid gaat er zienderogen op voorruit . je huid voelt zacht en ziet er gevoed uit . Ben heel tevreden en meer dan dat op de producten van Jetske Ultee . Vriendelijke en deskundige klantenservice , denken met je mee en vinden een oplossing !!

Perfect product

Extreem gevoelige huid en toch Vitamine A Serum kunnen verdragen, dat zegt alles over de samenstelling van de producten van Dr. Jetske Ultee. Erg blij mee.

Wel even tijd geven met name in het begin!

Helemaal blij met de extra strong exfoliant, en vitamine a ,kan niet meer zonder

Blij!

Mijn rosacea heb ik door jullie onder controle gekregen!

Goede producten die je huid echt verbeteren

De producten gebruik ik al een aantal jaar omdat ik op zoek was naar simpele skincare zonder onnodige ingrediënten maar wel veel werkzame stoffen. De exfoliant en het Vitamine A serum zijn favoriet. Het Vitamine A serum gebruik ik in de avond en zorgt echt voor een gladdere huid. Het azelic acid serum gebruik ik vaak in de ochtend en zeker in de winter vind ik dat een fijne aanvulling op een droge en onrustige huid.

Een weldaad voor mijn huid!!

De producten voelen voedend, mild en ze drogen niet uit! Heel fijn! De zonnebrand is ook echt een aanrader.

Bij het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd. In mijn geval nu 1 dag later dan ik gewend ben maar ook de verlate bezorging is ook doorgeven. Maar nog belangrijker ik ben al vele jaren fan van de producten. Ga zo door.

Mijn huid voelt super.

Goede service ben zeer tevreden. Groetjes Angela

product lijkt goed, nog meer 1x gebruikt

Product lijkt prima. Snel verzonden, wel jammer dat PostNL 4 keer het bezorgmoment wijzigde.

Top producten

Via mijn zus al vele jaren geleden kwam ik in aanraking met de producten van Jetske ultee en sinds die tijd gebruik ik diverse producten. Want ja je ziet door het bomen het bos eigenlijk niet meer en de keuze qua gezichtsproducten reuze. Maar door Jetske maakt de weg vinden voor de beste producten voor je huid te kiezen alles een stuk makkelijker. Ik raad het je echt aan te kiezen al je al langer loopt met een huid die niet alles toelaat. Succes.

Fijne producten

Gezichtsverzorging gebruik ik nu 2 jaar naar volle tevredenheid, voor mij geen andere producten meer

Weer tevreden van de snelle levering

Ik gebruik de producten al jaren en blijf er trouw aan. Nu het serum erbij genomen en het bevalt me ook heel goed. Ik heb niet zo een gemakkelijke huid maar met de producten kan ik mijn huid rustig houden.

Uitstekende producten die écht iets voor je huid doen

Ik gebruik de producten al jaren. Je weet zeker dat deze echt goed zijn.

Altijd goede producten en snelle levering

Nooit klachten gehad en producten stellen niet teleur. Vaste en tevreden klant

Extreem droge huidklachten zijn (snel) voorbij

Sinds het gebruik van de skincare nauwelijks nog klachten als droge trekkerig huid.

Gegarandeerd goed, alle producten.

Vandaag weer de toner ontvangen, zoals alle producten zeer goed. Met werkzame stoffen die niet irriteren. Niet de goedkoopste, maar wel de beste producten.

nog nooit teleurgesteld in de producten

Het is heel goed voor mijn huid gebleken. Ik kijk nooit meer naar iets anders

Zoals altijd, heerlijke producten en snel bezorgd! Top!

Gebruik producten al jaren

Zeer tevreden geen onrustige huid meer

Geweldig !!

Een foundation die precies doet waar je op hoopt. Je huid ziet er stralend van uit !!

Fijne producten, goede informatie, snelke levering

Ruime keuze in producten, voor iedere huidsoort en gewenste verzorging, keuze makkelijk te maken met de info op de site.Snelle levering.

Super producten

Ik gebruik inmiddels al een aantal jaren de producten van jullie.ze mijn huid echt verbeterd en voelen heerlijk aan. Mijn cleanser was nu bijna op en ik wil niet zonder komen zitten. Dus maar gauw bestellen. Levertijd is altijd vlug en ondanks dat je weet wat er in zit blijft het een feestje om het pakje te openen. (Oh ja en altijd even proberen of de vulling ook echt oplost in water ☺️)

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam