Heerlijk zacht voor mijn gezicht

Fijne handzame flacon, met goed doseerbaar pompje, mijn huid wordt er heerlijk zacht en fris van.

Nooit meer wat anders

Sinds een aantal jaar gebruik ik de producten van Jetske en mijn huid is hiermee aanzienlijk mooier geworden. Ik heb een vrij droge huid en kan bij Jetske de juiste producten vinden hiervoor. Helemaal blij ben ik met het vitamine A serum en de face oil

Een musthave voor de wintermaanden

De body cream en moisturizer aangeschaft nu het weer kouder wordt. Beiden zijn al jaren favoriet om te gebruiken voor mijn droge en gevoelige huid.

Goede producten

De suncare en suncover zijn mijn vaste zonnebrandproducten. Ik krijg er geen irritatie van, smeert prettig, voelt goed op je huid en zonder parfum. Ook de moisturizer en foundation zijn top! Nu een paar jaar deze als mijn vaste crèmes en helemaal tevreden. Ook altijd goed verpakt en snel bezorgd, bedankt!

Fijne producten!

Deze producten zijn zacht voor mijn huid. Ik wil niet anders meer.

Alle producten die ik gebruik doen het zo goed.

Met een rosasea huid die het laatste jaar erg onrustig was, zijn de exfoliant en de azelaic acid serum fantastische producten. Mijn huid ziet er veel beter uit.

Fijne producten!!

Een fijn site om zeker ook eerst een test te doen, wat voor je huid geschikt is. De producten staan goed omschreven en vind het zelf fijn, dat de product niet in een potje zit.

Heel fijn!

Goede en nette levering van bestelling. Snelle reactie op eventuele vragen en hele fijne producten voor mijn helaas zeer kwetsbare gevoelige huid.

Beste skincare!

Fijne neutrale producten die niet al te sterk ruiken. In de jaren dat ik het heb gebruikt is mijn huid rustig en stralende geworden. Ik krijg complimenten dat ik er jonger uitzie. Het is niet goedkoop maar ik vind prijs en kwaliteit met elkaar in verhouding.

No nonsens producten die werken.

Ben vrouw van 66 en gebruik de producten al sinds begin van Uncover. Ik verblijf in Griekenland, gebruik ondermeer 5 stappenplan en heb geen last van pigmentvlekken. Mijn huid ziet er gezond en stralend uit en voelt gehydrateerd aan. Ik was echter nieuwsgierig naar de nieuwe producten van muze. Toen ik daar wat van wilde bestellen, haakte ik af vanwege het enorme, voor mij onoverzichtelijke aanbod. De producten zullen ook best goed zijn maar nu weet ik waarom ik trouw blijf aan de producten van Jetske; overzichtelijk aanbod zonder dat je lekker wordt gemaakt met allerlei producten die je helemaal niet nodig hebt maar puur voor de commercie zijn. Dat geeft vertrouwen. Voor mij dus “ no nonsens producten” die gewoon doen wat ze beloven.

Mijn ervaring in één zin: prima!

Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al ruim 12 jaar, naar grote tevredenheid. Het zijn mooie pure producten, goed voor mijn gevoelige huid. Ook de behandelingen in de kliniek bevallen prima.

Vlotte verzending

Ene dag besteld de volgende dag in huis Geweldig

Site is heel duidelijk. Prettig dat je een online huidanalyse kan doen. Twijfelde zelf enorm over welke crème te gebruiken.

Top producten en service

Voor mij geen andere skincare

Goede verzorgingsspullen

Perfecte spullen voor een mooie verzorgde huid.

Verfijnde substantie

Is goed te verdelen en uit te smeren. Resultaat van de huidconditie is nog niet te beoordelen, ben er net deze week mee begonnen. De flacon met pompje is hygiënisch en goed te doceren maar jammer dat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit.

Fijne producten

Geweldige producten

Mijn gevoelige huid is enorm opgeknapt sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik.

Al jarenlang trouwe klant!

Ik ben nu 77 jaar. Zeer tevreden met de hele lijn.

heel fijn en kwalitatief goed product

ik heb een hele droge huid en ook last van exceem op m'n handen. De repaircream heeft echt enorme verbetering gebracht aan mijn handen (en ik heb veel andere crèmes geprobeerd die dat niet gelukt is). Roodheid, schilfers en droogte is (zo goed als) verdwenen! Van de foundation ben ik ook fan. Ziet er natuurlijk uit, smeert makkelijk en voelt fijn op je huid.

Super producten

Inmiddels al vaker de verzorgingslijn besteld. De producten trekken goed in en m'n huid voelt zacht en gehydrateerd. Kortom, ik ben een fan van deze skincare!

Fijne producten

Ik gebruik nu al jaren het 5-stappenplan en ik zou niet anders meer willen.

Brandend gezicht

Al na 1 x gebruik was mijn gezicht rood, pukkelig en voelde branderig aan. Wat jammer, ik had me zo op goede producten verheugd. Ondertussen contact met Dr Jetske Ultee gehad. Even gestopt, testen op arm en eventueel opnieuw proberen.

De producten doen wat ze beloven en geen geknoei met vingers in potjes, maar flacons die prettig zijn in gebruik en om mee te nemen

Aangenaam

Voor de wat oudere en droge huid zou ik een rijkere creme willen

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam