echt goed

serum, clay powder, glow oil, suncover- eigenlijk alles heel fijn en werkt super goed

Niet irriterende producten met super service!

Hele fijne producten voor de gevoelige probleem huid

Goede verzorgingsproducten die werken

Heb een gevoelige rosacea huid, waar ik 2 jaar eerder een goed advies over verzorging heb gehad. Mijn huid is er sindsdien goed verbeterd

Alle producten zijn heerlijk

Ik gebruik nu alles van Jetske Ultee, heb er alleen nog een vette body crème naast.

Prima concealer

Misschien dat de verpakking naar verhouding erg groot is. Zou het een idee zijn om zulke kleine produkten in een luchtkussen envelop te versturen zodat het door de brievenbus kan?

Goede producten !

De producten zijn goed voor de huid. Ik zie en merk het verschil!

Super en lekker veel

Inmiddels mijn vaste merk.

Snelle bezorging spf niet compatible

De moisturizer en cleaner gebruik ik al sinds 2019. Erg tevreden over. De spf geeft een andere ervaring. Als je licht getint bent (mediteriaans/spaans) geeft het een beetje een paarse/witte gloed. Met make-up afwerken gaat amper. Diverse merken foundation gaan rullen. Ik overweeg om de bronzer te bestellen en kijken of dit voldoende is.

Fijne producten

Erg blij met de zonnebrand voor mijn gezin! De moisturiser is heel fijn!

Snelle levering, geen verzendkosten, fijne body cream

Bestelling snel geleverd zonder verzendkosten. Fijne crème voor m’n hele lijf. Nog geen ervaring voor de lange termijn, maar nu zeer tevreden!

Duidelijke info

Overzichtelijk. Duidelijke info.

Niet tevreden door smeerbaarheid

voor ons gezin heb ik de Suncover SPF 50 van 1 liter besteld en binnen gekregen. Mede met onze vakantie in mind zodat we genoeg hebben en beschermd zijn. (Ik krijg snel hitte uitslag op mijn huid en wil goed beschermd zijn) Ik begin met het positieve, het ruikt erg lekker. Helaas minder positief over het volgende: het is niet goed (uit)smeerbaar. Ik heb een bruine huidskleur en zelfs een klein beetje moet je minutenlang uitsmeren en dan nog loop ik de hele dag rond met een grijs/witte waas op mijn huid. Hoelang je ook smeert de waas blijft. Ik heb er ook al opmerkingen over gehad. Dus bijsmeren na een paar uur doe je dan ook niet opnieuw terwijl ik wel in de zon ben. Mijn man heeft een witte huidskleur en is ook niet blij met de smeerbaarheid en voor hem daarom geen fijne zonbeschermer. Helaas zitten we nu met een dure fles van een liter. Erg jammer.

Ik heb rosacea gevulige huid met builtjes. Producten van Dr.Jetske hebben mij hierbij uitstekend geholpen. Met gebruik van andere merken die zouden moeten veilig zijn voor mijn type huid was nooit veilig. Altijd last van builtjes een onrustig. Met gebruik van producten Dr.Jetske is mijn huid 100% tot rust gekomen. Geen builtjes&roodheid meer. Ik gebruik complete routine met azelaic acid serum een altijd spf 30 als laatste stap voor gezicht. Ook gebruik ik powder, foundation en concealer. Fantastische body crème Dr.Jetske is ook niet meer weg te denken elke dag na het douchen! Ik hoop dat Dr.Jestke blijft deze producten maken want voor mij zijn onmisbaar! Wat mij betreft beste producten ever! Ga zo door Dr.Jetske& team! ❤️

Fijne producten

Makkelijk en fijn in gebruik. Smeert lekker uit!

Mooi verzorgd

De bestelling wordt altijd keurig verzorgd en snel geleverd. En met de producten van Jetske Ultee ben je verzekerd van een mooi verzorgde huid! Je merkt dat het je huid goed doet.

Verbluffende huidolie, heerlijk zacht en rijk tegelijk

Ik gebruik de olie over mijn nachtcrème en dat werkt perfect, heerlijke zachte doch fantastisch werkende olie. Top!

Mijn gezicht voelt schoon en fris en is zacht voor mijn huidmet de fijne toner

Heerlijk en fijn!

Body lotion smeert heerlijk uit en plakt niet.

Ik heb hiwrdoor een mooie zachte huid.

Verbluffend effect!

Ik gebruik meerdere producten voor mijn gezicht en lichaam van Jetske Ultee en ben ook in de huidkliniek geweest. Ik was eerst wat sceptisch, maar de effecten zijn zo groot, ik zou het iedereen aan willen raden. Ik zie en voel het verschil! Groot voordeel is dat je niet meer met allerlei crème’s in de weer hoeft. Een paar producten verzorgen alles.

Hele fijne producten. Mijn huid straalt

Alle producten van cleanser tot serum bevallen heel goed. Mijn huid is rustiger en straalt meer

Heel goede producten

Alle producten die ik tot nu toe gebruikt heb, bevallen zeer goed.

Fijne producten, snelle service

Al jaren gebruik ik de producten naar volle tevredenheid.

Niet wat ik had verwacht

De cleanser droogt mijn huid niet uit maar ik krijg rode puistjes van , ik denk dat het komt door de vette laagje dat achter blijft nadat ik het product heeft afgespoeld . Ik denk dat deze cleanser kan goed zijn voor hele droge huid maar voor een droge huid met neiging tot acne niet .

Goede producten voor mijn zeer gevoelige huid

Ik gebruikte de producten van Jetske Ultee enkele jaren geleden al. Voornamelijk omwille van de prijs ben ik uiteindelijk andere producten gaan uitproberen, met wisselende resultaten en uiteindelijk een volledig kapotte huidbarrière als gevolg. Nu mijn huid langzaam aan het herstellen is, ben ik terug begonnen met de cleanser, moisteriser en azelaic acid. Na enkele dagen zie ik al een verschil in rode vlekjes op mijn huid en is ze rustiger aan het worden. Het zijn niet de goedkoopste producten maar ze zijn echt goed voor iemand met een gevoelige huid én ook efficiënt. (4,5 ster omdat ik mijn weg nog ga moeten zoeken in het hele stappenplan en het afwachten is of, post antibiotica crème, met de producten mijn huid zuiver ga kunnen houden.)

Mijn huid is rustiger

Vanaf mijn jeugd een probleemhuid gehad door traag werkende schildklier en een verstoorde hormoonhuishouding. Dan weer een extreem droge huid, dan weer een vette huid. Uitbraken van acne of psoriasachtige verschijnselen. Zelfs huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten hadden moeite om mijn huid stabiel te krijgen. Na de overgang werd mijn huid langzaam rustiger en stabieler. Sinds een paar weken ben ik overgestapt naar produkten van Jetske Ultee en dit lijkt voor nu het laatste zetje in de goede richting van mijn huid. Voor het eerst in mijn leven geen rode plekken en nog maar twee kleine onderhuidse ontstekingen op mijn kin. Deze review is voor de moisturizer, toner, blusher, zonnecreme en de cleanser.

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam