Fijne voedende olie

In de herfst en winter heeft mijn droge huid net wat meer nodig en vind ik dit een fijne toevoeging op de moisturizer. De olie is heel zuinig in gebruik, je hebt echt maar een paar druppels nodig voor een glow, anders krijg je meer een glimmende huid

Fijne producten

Ik heb het 5 stappenplan aangevuld met vitamine A serum en de glow. Alles bij elkaar zulke fijne producten. Ik wil niks anders meer. Mijn huid ziet er prachtig uit, geen irritaties meer.

Meteen puistjes

Ik kreeg meteen puistjes

Fijne service

Snelle levering en retourbeleid is ook fijn.

Alle producten doen wat ze beloven!

Ik gebruik al een tijdje producten van dr Jetske en ben er erg tevreden over. Ik heb altijd wel een prima huid gehad, maar dankzij deze producten is hij nog beter geworden! Een aanrader voor iedereen dus!

Product vitamine A serum stinkt

De vitamine A serum bevat zoals recent begrepen een ander grondstof.Expliciet die grondstof stinkt terwijl het voorheen geurloos was.Ik gebruik dit product al enkele jaren en ben nooit geconfronteerd met deze geur.Ik hoop dan ook dat ze de oude stempel zullen hanteren totdat dit probleem is opgelost.Verder zijn alle producten spic & span.

Heerlijke producten van dr. Jetske

Mijn huid voelt lekker zacht en glad na het smeren van de moisturizer. Ik ben er blij mee! Ook de andere producten , zoals cleanser, toner , ex foliant en suncare producten zijn heel fijn. De foundation bevalt ook prima. Heerlijk zacht en mooi.

Amazing!!

Sinds ik de huidverzorgings producten van Dr Jetske gebruik is mijn huid echt zo mooi… Fijne lijntjes lijken zelfs te verdwijnen, mijn huid straalt en voelt heel zacht aan…

Een prettig product, die je hele gezicht een boost geeft.

Ik gebruik al jaren het 5 stappenplan en ik ben nog steeds onder de indruk van wat de producten doen voor mijn huid. Daar ik 60+ ben, had ik er eigenlijk niet zo heel veel van verwacht. Je huid wordt nu eenmaal valer en minder stralend en je krijgt meer vlekjes en plekjes als je ouder wordt. Ik raad deze producten dus echt aan, aan iedereen die er verzorgder en stralender uit wilt zien. Ik ben zelf het resultaat.

Heerlijke crème voor de komende herfst en winter ( natuurlijk ook voor andere seizoenen) . Zelfs mijn man is fan! ,en dat wil wat zeggen

Hele fijne producten

Ik gebruik de hele lijn en ben erg tevreden! Fijne producten en met de routine weet je dat je goed zit!

jarenlange ervaring!!

Jarenlange ervaring met alles!!

Huid voelt zachter maar is nog steeds onrustig

Nu een kleine week bezig met het opbouwschema. Mijn zeer gevoelige huid moet er langzaam aan wennen. Nog steeds veel rode vlekjes maar mijn huid voelt heel erg zacht. Even doorbijten de komende weken en ik hoop op een goed eindresultaat.

Top producten en supersnelle levering

Fijne zachte producten die goed intrekken. Voelt niet vettig of plakkerig en voelt comfortabel. Het geeft je huid elke keer weer een fijne verzorgende boost.

Nergens mee te vergelijken, heerlijke smeersels!

Zowel ‘s morgens als ‘s avonds een heerlijk gevoel als mijn gezicht gereinigd en ingesmeerd is!

Super fijne producten... gebruik deze nu al 1.5 jaar en nog steeds heel erg tevreden

Telkens weer: Jetske Ultee producten een ‘no brainer’

Ik gebruik al jaren voor al mijn skin care Jetsje Ultee. ( 70 jarige) Goede wijn behoeft geen krans’

hele fijne producten.

De producten voor de reiniging en verzorging van gezicht en hals gebruik ik nu bijna een jaar. Ik ben uitermate tevreden, mijn huid ziet er verzorgd uit met een mooie glow. Wel combineer ik de producten met huid verbeterende behandelingen bij de schoonheidssalon.

Super goed

Al de produkten van haar doen hun werk zoals het hoort. Ook aangename textuur en geur enz .

Hoge verwachtingen

Producten supersnel ontvangen. Verpakking ziet er mooi uit. Hele fijne website met veel leeswerk en onderbouwing van de producten. Ik gebruik producten pas een week, dit levert geen irritaties op. Het is nog te kort om resultaat te beoordelen maar heb de verwachting dat het helemaal goed gaat komen.

Hele fijne producten

Hele fijne producten (foundation, concealer, brush en bronzer) voor mijn rocacea huid. Past perfect bij mijn huid, zonder hem af te sluiten. Perfecte kleur (eerst de samples gekocht om de juiste kleur te vinden) licht dekkend, zodat het er natuurlijk uitziet. Snelle levering en mooie verpakking.

Fijne skincare lijn

Fijne producten. Ik gebruik de lijn nu een half jaar. Nooit teveel gebruiken door het handige pompje. Na eerst 3 producten, de serie uitgebreid naar 5!

Kom altijd weer terug op de producten van Jetske Ultee. Weet dat ze goed zijn. Veel vriendinnen al overtuigd.

Ik gebruik de producten nu een aantal jaar naar volle tevredenheid!

Dit had mijn huid zo nodig !

Mijn huid voelde droog, trekkerig en pijnlijk aan, gebruikte tussendoor ander merk gebruikt . Nu is mijn huid weer rustig en mooi .

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam