Fijne crème!

Alle crèmes met factor 30 zijn plakkerig en trekken niet goed in de huid. Maar deze crème is erg fijn. Ik gebruik het als dagcrème, onder de make up. Trekt snel in de huid en geen allergische reactie.

Voor mij niet vol genoeg.

Helaas is de repair crème voor mijn huid niet vol genoeg.Mijn huis blijft strak .Voor een echt droge huid is dit niet voldoende.

Mooie rustige producten en huid

Door persoonlijk advies mijn gebruik van de producten aangepast. I.p.v. alles uit een lijn heb ik nu iets persoonlijks passends uit beide lijnen en dat bevalt mij en mijn huid heel goed. Dankje

Zeer tevreden!!

Heerlijke exfoliant extra stong glicolzuur Ik gebruik deze niet alleen voor mijn gezichtshuid Maar ook om mijn droge handen en knieën ellebogen te exfoliëren Daarnaast gebruik ik deze ook om mijn onderbenen en oksels te exfoliëren, voor het scheren. Paar dagen na het exfoliëren wachten met scheren Werkt uitstekend! Gladde zachte huid! Na het exfoliëren is het voor mij wel belangrijk om daarna de huid van gezicht handen en lichaam goed te hydrateren Moet er wel bij vertellen dat ik geen moeilijke huid heb

Sinds 1 week gebruik ik voor het slapen gaan Exfoliant voor normal and dry skin. Het is een heerlijk product. Mijn huid voelt de volgende dag heel zacht aan.

Goede producten

Ik gebruik meerdere producten van Dr Jetske Ultee en ben er erg tevreden over.

Zeer fijne productlijn.

Ik ben 66 jr en heb een zeer gevoelige huid. Gebruikte één potje zalf. Deze irriteerde niet, maar was niet voedend. Door mijn dochter de producten van Dr Jetske Ultee gaan gebruiken. Ik was niet een vrouw die van smeersels hield, maar mijn huid is nu zoveel mooier en voelt zo veel fijner aan. Ik ben voorzichtig begonnen met 3 producten en nu de zonbeschermer en de exfoliant proberen.

I keep coming back for more!

I am in my mid 40s and still struggle with clogged pores. This foundation gives me enough coverage to even out my skin tone and makes me look rested- all that without comedogenic side effects!

Echt heel blij mee met de producten

Onverwacht snel resultaat!

De producten helpen om een onrustige huid snel een heel stuk rustiger te krijgen. De eerste resultaten zijn bemoedigend.

Heerlijk in gebruik

Beter dan verwacht!

Na jarenlang zoeken naar een fijne huidroutine dit eindelijk gevonden. Mijn huid voelt zachter en trekt minder. Ik houd van de moisturizer en de cleanser en ga in de nabije toekomst zeker ook het serum uitproberen om mijn huid nog meer te laten stralen -;)

Mijn huid/gezicht wordt hier heel blij van!

Producten zijn heel zacht voor de huid. Zowel de moisturizer, reiniger, toner. Sinds ik deze gebruik, heb ik geen droge plekken meer noch een enorme glimmende T-zone. Huid is veel rustiger geworden. Bodylotion valt hier ook zeer goed in de smaak bij iedereen. Dochter van 6 smeert zich elke keer in nadat ze uit bad komt want "dat voelt zoo zacht." :-)

Alles van Jetske is TOP!

Af en toe, vooral als ik in Frankrijk ben, probeer ik wel eens een andere crème, cleaner of toner uit, maar nee! Dr. Jetske Ultee is toch the top off the bill! Nooit meer anders!

Topservice

Zeer fijn bedrijf. Reageert snel, product is de volgende dag al binnen.

Laat een vette waas achter, bij gebruik van een kleine hoeveelheid

Voelt plakkerig en daardoor niet comfortabel. Ik ga deze terug sturen. Blijf bij mijn vertrouwde merk.

Snelle levering met een lief kaartje.

Binnen 2/3 dagen geleverd. Heel lief kaartje erbij.

Deze bodycrème is een blijver, mijn huid blijft de hele dag goed gehydrateerd. Top!

sinds een half jaar gebruik ik Huidprodukten van Jetske en ze bevallen heel goed

Heb ik hierboven al beschreven

Fijne producten, zichtbaar en voelbaar resultaat.

Zeer fijne producten met zichtbaar en voelbaar resultaat. Mijn huid vaart er wel bij. Zeer tevreden. Mooie verpakking ook, clean, gebruiksvriendelijk en hygiënisch.

Heel erg fijn

Wat een fijne producten en service. Mijn ouder wordende huid in de overgang had iets extra’s nodig. Af en toe rode vlekjes( nog nooit gehad) eczeem achtige plekjes onder de ogen. Ik werd er niet blij van. Ik heb na heel veel reviews lezen toch het startpakket gekocht( best prijzig Maar ik ben er erg blij mee. De eerste twee dagen had ik hele warme rode wangen alsof ik te lang in de zon had gezeten. Alsof mijn warmte niet weg kon. Bijna de neiging om het er af te wassen. En ik dacht oh jee hier kan ik niet tegen. Maar de derde dag werd alles kalm en nu na een week de gehele routine gevolgd te hebben ziet mijn huid er prachtig uit. Een prachtige goed verzorgde huid. Een mooie glans en een mooie kleur. Mijn rode vlekjes zijn verdwenen en de eczeemplekjes onder mijn ogen zijn bijna weg. Heel erg tevreden dus. Moet alleen een beetje wennen aan de zonnebrand op het laatst er nog over heen te smeren. Bijna jammer want dat voelt toch wel echt als een extra laagje, terwijl de rest dat laag na laag niet heeft. Wat zou het fijn zijn als deze in de moisturizer zou zitten. Maar misschien is dat niet zo effectief? Maar al met al zeer tevreden ook met de service. Ik had wat vragen en deze werden keurig netjes binnen een dag beantwoord. Top dus.

Fijne producten!

Ik gebruik al bijna een jaar de producten (oa het vijfstappenplan) en mijn huid is zichtbaar verbeterd. Ik heb geen last meer van onzuiverheden en mijn huid ziet er rustiger en egaler uit. Mijn gezicht voelt de hele dag gehydrateerd en porieën zijn amper nog zichtbaar. Ik ben super tevreden en blij met de producten. Een echte aanrader!!

Zachtere rustigere huid binnen 1 week

Duidelijke uitleg over de te volgen stappen, maatwerk op de huid qua droogheid en roodheid. Makkelijk aan te brengen, fijne doseerpompjes. Naturelle geur, makkelijk smeerbaar.

Er is heel goed geluisterd naar mijn vraag.

Eerste contact was telefonisch op zaterdagavond. Nog direct na dit gesprek ontving ik via de mail een samenvatting van het gesprek en de adviezen die gegeven werden! Compliment voor deze medewerker! Het was immers al tegen 22.00 uur. Daaropvolgend via de webshop producten besteld. Snelle afwikkeling. Eerste ervaring met producten is goed. Overweeg verdere uitbreiding.

Heerlijk

Een heerlijke bodycreme die snel ontrekt

Kon Emmaplein 7

3016 AA Rotterdam