Geen ander merk meer

Al vanaf 2021 gebruikte ik producten van Jetske Ultee. Ze bevielen goed maar toch maakte ik een overstap naar een ander merk (Charlotte Tlbury) uit nieuwsgierigheid en omdat het zo hoog wordt gewaardeerd. Al vanaf dag 2 voelde mijn gezicht trekkerig. Gewenning…… op dag 3 kreeg ik brandvlekjes op mijn gezicht en mijn ogen leken exceem achtig. Ik ben direct gestopt en heb meteen alle producten van Jetske bestelt. Wat een verademing en luxe. Na een aantal dagen waren de vlekken weg en zag de huid om mijn ogen er weer normaal en rustig uit. Dus voor mij nooit meer andere producten dan die van Jetske Ultee!!!

Prima serum

De serum trekt goed in de huid en is uitstekend geschikt om daarna de dagcrème aan te brengen.

Deskundig advies

Bij de dermatoloog niet serieus genomen. Fijn dat er bij jetske ultee wel echt naar je geluisterd wordt en samen wordt gekeken hoe je je huid kunt verbeteren eventueel i.s.m met dermatologen voor ook een medisch advies.

Ik ben blij dat jullie naar Spanje sturen:)

Heeft mijn gezicht met acne weer helemaal goed gemaakt!

Erg goed

Heel tevreden over vitamine A serum en de crème die ik al langer gebruik. Net binnen de bronzer, ik heb hele lichte huid maar deze is perfect in kleur en soort poeder. Ook de penseel besteld, vind ik iets te groot voor de doos, maar na advies van jullie begrijp ik dat ik penseel moet roteren en dat doe ik nu. En prijzen zijn ook heel ok.

Top crème zeker als je een gevoelige huid hebt !

Super !

Geweldig!

Hele fijne producten, makkelijk smeerbaar en voelt goed op de huid. Door de huisarts terecht gekomen bij Jetske Ultee en ik zou het iedereen aanraden

Goede verzorging

Ruikt en smeert fijn , perfect voor mijn gevoelige huid.

Tevreden voor mijn onrustige huid!

Goede producten. Aan de prijs maar ik vind dit het geld waard.

heerlijke producten

Ik heb nu vitamine A serum en de repaircreme gekocht. Eerst de positieve reviews erover gelezen. En ik ben er heel blij mee. Mijn huid (gezicht) had meer voeding nodig en dit is de juiste combinatie merk ik. Vitamine A serum gebruik ik elke avond (sla soms een dag over). De repaircreme breng ik vooral onder mijn ogen aan, zowel in de ochtend als in de avond

Mooie, rustige huid zonder irritaties

Ik gebruik al geruime tijd de producten van Jetske Ultee. Ik ben erg tevreden over alle producten. Ze doen daadwerkelijk iets voor mijn huid. Wat ik erg fijn vind is dat de moisturizers veel werkzame stoffen in hoge concentraties bevatten, zoals niacinamide en vitamine C, zodat ik deze stoffen niet apart in mijn skinroutine hoef toe te voegen. Mijn huid voelt glad, zacht en rustig na het gebruik van de producten. Ik heb jarenlang last gehad van dermatitis perioralis (clownsexceem) rond mijn mond en neus, maar dat behoort nu gelukkig tot de verleden tijd met het gebruik van deze producten.

Al jaren erg blij met de producten en service!

Ik gebruik al 4 jaar de producten van Jetske Ultee en ben er erg blij mee! Ook vaker contact gehad met de klantenservice die altijd bereid is om mee te denken en te helpen. De producten gaan daarnaast ook nog eens lang mee omdat je eigenlijk maar heel weinig nodig hebt.

Heerlijke producten

Voelt goed op mijn huid.

Vertrouwd en effectief

Nu al een jaar deze producten aangeschaft. En ik ben erg tevreden met dat wat de beschrijving van het product beschrijft. Mijn huid ziet er een stuk beter uit qua hydratatie, glow, en verzachten van rimpels . Ik ben om !!!

Snelle levering en mooie producten

Ik gebruik de producten van Jetske Ultee al een poosje. Dit bevalt erg goed en mijn huid is rustig. Deze keer heb ik extra producten besteld om mijn huid nog beter te verzorgen. Levering is altijd snel en keurig.

Ik gebruik de producten nu vanaf 2012 en ik ben dik tevreden. Ik krijg geregeld complimenten over mijn huid. Voor mij niets anders meer dan deze geweldige producten.

Wil niets anders meer

De body creme is zo heerlijk gebruik hem iedere dag. En heb hem ook al vaak cadeau gegeven.

Goede kennismaking

Onlangs het 5 stappenplan geleverd gekregen. Al na twee dagen zag ik resultaat, mijn huid was rustig, zonder eczeem en/of droogte plekken. Kortom, mijn huid ziet er na één week zeer goed uit en dat terwijl ik al 78 jaar ben! De producten zijn niet goedkoop, maar als het werkt, moet je het er voor over hebben.

Top producten kan niet anders zeggen

Top producten

Heel fijne crème.

Smeert heel fijn en trekt goed in de huid. Het voelt heel goed om alleen pure goed werkende ingrediënten te smeren.

Een zeer fijne gezichtslijn, na 5 dagen al een veel rustiger huid.

Onopvallend goede en aangename producten

Zeer prettige producten die onopvallend hun werk doen.

Nooit meer wat anders!

Hele fijne producten die echt wat doen voor mijn huid en belangrijker nog: mijn huid niet beschadigen of juist lelijker maakt. Vroeger heb ik veel crèmes gebruikt uit de drogist met veel parfum erin. Ik dacht dat het wel goed zou zijn maar vaak kreeg ik er juist pukkels door en zelfs jaren eczeem. Totdat ik de moisturizer ging gebruiken van Jetske Ultee en dit allemaal met een paar dagen verdwenen was. Mijn wangen voelde opeens zacht aan (beetje last van Keratosis Pilaris), mijn huid straalde meer en geen last meer gehad van eczeem op en onder mijn ogen. Hierdoor wist ik dat het de investering meer dan waard is en eigenlijk vind ik de prijs voor het product dat je krijgt heel goed. Ik ben dus echt fan van de moisturizer maar inmiddels ook van de cleanser (voor de normale tot droge huid, lekker romig en laat een zacht laagje achter op je gezicht), de bodylotion (smeert heerlijk uit, hydrateert heel goed en kan ik ook gebruiken voor mijn dochter van 3 waardoor je gewoon 1 product hebt voor het hele gezin), de zonnebrand is wederom ook erg fijn (van de meesten krijg ik pukkels op mijn gezicht omdat ze te vet zijn maar deze is super). Conclusie: je betaalt wat meer dan de spullen uit de drogist maar het is het zó waard. Het doet echt wat voor je huid en je brengt je huid iets goeds toe i.p.v. dat je je huid uitdroogt of beschadigd met slechte ingrediënten. Ik koop nooit meer iets anders!

Altijd supersnelle service.

Altijd snel, mooi en duurzaam verpakt.

Verantwoorde producten.

Kon Emmaplein 7