Best spannend om af te tellen naar een vakantie zonder te weten naar waar je gaat .. wij hadden Praag nooit zelf geboekt, we zijn super blij dat sprs me dit voor ons heeft gekozen want het was echt een fantastisch mooie stad vol geschiedenis. Het hotel was ook zeer goed , netjes , mooie verzorgde kamer en lekker ontbijt. Wij hebben enorm genoten van onze vakantie ❤️ we doen dit zeker nog eens! Voor de mensen die twijfelen , stop met twijfelen en gewoon boeken , je gaat het geweldig vinden !!
Een totale verrassing. Alles was super geregeld. Wist niet wat me te wachten stond. Ga er zeker meer gebruik van maken
Wij hadden verwacht naar een ander land te gaan voor onze road trip maar van uit zuid Nederland naar het noorden is natuurlijk ook al ruim 2,5u rijden! Wij waren nog nooit op de plaats van bestemming geweest. Leuke ervaring om wat van het eigen land te zien. Het hotel was ook echt top, het was aangesloten bij een hoge school. Super luxe ontbijt menu heerlijke bedden en een goede locatie op loopafstand van de stad. Wij gaven aan stedelijk of landelijk deze locatie was beide! Top!
Wij hadden een roadtrip met drie bestemmingen geboekt. Voor ons was het heel belangrijk dat onze trouwe viervoeter mee kon, hier heeft srprs.me super rekening mee gehouden door rustige, bestemmingen te boeken die omgeven waren door prachtige natuur, maar waar toch genoeg te doen was. Het eerste hotel liet geen honden toe, maar na een kort bericht aan srprs.me was het zo opgelost en kregen we een ander hotel met ontbijt ter compesatie. De service is in onze ogen dan ook super! Er werd rekening gehouden met onze wensen, goede service en mooie en vooral schone hotels en b&b. De afwisseling in bestemmingen maakte het extra leuk. Wij zouden srprs.me zeker aanraden!
Ik heb zo genoten van begin tot eind. Het was zo leuk om af te tellen tot de dag eindelijk daar was. Op de luchthaven kwamen we dan te weten naar waar we gingen en ik had wat schrik voor het bemachtigen van de tickets, maar ook dat liep super vlot aan de balie. Ons hotel was pico bello. Ik had nooit op zo'n fantastische ervaring durven hopen. Ik ga zeker nog met deze organisatie reizen! Groetjes! Lisa
Heel spannend met de aftelklok. We werden verrast met een gezellige accommodatie in een prachtige omgeving! Aanrader!
We zaten in mooie hotels op leuke plekken. Er is wel gedoe geweest met de milieusticker die je in Duitsland nodig hebt, dus dat was een domper. Verder is er goed rekening gehouden met onze wensen! Let wel, niet bij elk hotel (in stedelijk) kan je (gratis) parkeren, maar daar kan srprs.me niets aan doen. Stedelijk is ook echt stedelijk, alsin de hotels zaten in of heel dichtbij de centrums.
De 8ste keer al weer op reis met Srprs.me. Ook deze keer werden we verrast met 2 toffe bestemmingen. 2 toffe zeer goed verzorgde hotels en de altijd perfecte service . Eigenlijk zoals alle 7 keer hiervoor, fantastisch geregeld en weer een fantastische ervaring rijker. We kijken nu al weer uit naar ons volgende avontuur met Srprs.me. Op naar nog veel meer toffe reizen, op naar nr 9 en 10!
Als locatie naar Kopenhagen geweest, supersnel hotel, extra ruime stoelen in het vliegtuig en een hotel midden in het centrum. Alles was op loopafstand en het hotel was prima te bereiken, vanaf het vliegveld een directe metro en binnen een kwartier van aankomst.
Het was heerlijk! We konden zó ontzettend genieten van de voorpret. Je krijgt een week van tevoren het weerbericht en daarna kan het genieten beginnen. De informatie was duidelijk en het is héél ontspannen verlopen allemaal. Inchecken ging prima. Alle nodige documenten zijn geregeld. We waren ruim op tijd overal aanwezig en ik vond het echt relaxt om zelf ter plekke uit te zoeken welke leuke dingen er te bezichtigen waren. Geen druk van vooraf alles plannen, maar lekker genieten op het moment zelf. We hebben ontzettend van Venetië genoten! Het hotel was prima, daar zijn wij alleen geweest om te slapen en ontbijten. Voornemen: elk jaar zo'n reisje maken met z'n tweeën!
We hebben een super leuke reis gehad, waarvan deel 1 Praag helemaal geweldig was, zowel de stad als het hotel Mama Shelter. Riga vonden we iets minder, ook het hotel (moesten nog € 16,00 pp extra betalen om gebruik te mogen maken van het kleine zwembad). Maar al met al super leuke reis
Het concept is leuk. Maar daar blijf het ook bij. Alle communicatie gaf aan dat wij op schiphol moesten zijn. Helaas op de dag zelf terwijl wij op schiphol stonden zagen wij dat de vlucht vanaf Eindhoven vertrok. Dit was dus de fout van srps.me. Geld terug storten duurt ook erg lang. Nu al meer dan twee weken na de enorme blunder. Nooit me srps.me iets boeken. Waardeloze service!!
Hi Lars, Bedankt voor het schrijven van jouw beoordeling! Jeetje, want ontzettend vervelend om te lezen dat deze fout zich heeft voorgedaan. Wij boeken onze reizen handmatig in en alhoewel dit gecontroleerd wordt kan er soms een fout doorheen slippen, uiteraard onze oprechte excuses dat dit bij jullie is gebeurd. We hebben jullie hierna een refund aangeboden van de volledige reissom en wij hebben dit doorgezet naar de financiële afdeling. Ik heb nogmaals aangekaart om dit bedrag zo snel mogelijk naar jullie over te maken. Groetjes, srprs.me
Na een moeilijke periode had ik nood aan een spontane, out of the box ervaring. Ik dacht "waarom niet" en bestelde via sprs.me een korte citytrip voor 2. Doordat je op voorhand al aan het gissen bent naar de locatie heb je langer plezier van de vakantie dan enkel de vakantie zelf. We hadden een toffe locatie en gezellige hostel, zeker voor herhaling vatbaar.
Sprs me was een voltreffer. We gaven 10 steden die op onze bucketlist stonden. We zochten de week ervoor op met welke stad ons weerbericht overeenkwam, maar nee hoor fout geraden! Uiteindelijk gingen we naar wenen! Alles was inorde en het hotel was supercool! We konden met de trein naar ons hotel en kregen een map met must sees en leuke eetplaatsjes. Toen we terugvlogen heeft sprs me ons gecontacteerd omdat we op de wachtlijst van de vlieger stonden, ze hebben ons de raad gegeven om snel naar de gate te gaan en ja hoor we zijn veilig en vlot thuisgeraakt met deze vlucht!
Beste reizigers, Onze ervaring met Srprs.me is TOP. Alles van tevoren duidelijke en goed instructies. De transfers en hotels SUPER goed geregeld. Alles netjes en schoon. De "papierenwinkel" van alles is dik in orde. We genieten er steeds opnieuw van....de spanning blijft. Maar het is zo'n leuke spanning, je weet dat het goed geregeld is. Ga zo door!!
Heerlijke reis gemaakt naar het prachtige, bruisende Dublin! Van begin tot eind is alles goed geregeld, je wordt begeleidt en bij vragen staan de medewerkers van surprise me altijd voor je klaar. Tot het moment van de onthulling zaten we in de spanning en konden we volop genieten van de voorpret. Het hotel dat voor ons was geregeld was van alle gemakken voorzien en het ontbijt was heerlijk, een hotel dat ik zelf ook uitgekozen zal hebben.
Srprs.me boekte ons een reis naar Praag. We hebben een top tijd gehad en en hotel dat voor ons was uitgekozen was geweldig. Aanvankelijk vonden we wel dat Praag een "makkelijke" keuze was en niet zo verrassend maar de stad is natuurlijk wel geweldig dus een goede vakantie gehad. Wel was er een rommelige communicatie vanuit Srprs.me over de boarding passes. we ontvingen bij de heenreis de verkeerde boardingpasses (andere personen, ander vliegveld) hier hebben we gelukkig om 5 uur 's morgens een noodnummer voor kunnen bellen en het is wel opgelost maar dit was geen lekkere start. Ook was er niet gecommuniceerd hoe we onze boardingpasses voor de terugweg kregen dus dat vonden wij wat verwarrend.
Hebben van begin tot eind genoten. Toplocatie tophotel heerlijke dagen gehad in het Griekse Thessaloniki . veel te beleven en te zien op loopafstand. Boulevard ruïnes shoppen gezellige pleinen en straatjes. Hop on hop off bus tocht met piratenboot lekker eten en drinken waar je maar wil. Vriendelijke mensen. Gewoon top!
Eénmaal we onze bestemming kenden verliep het inchecken zeer vlot. De organisatie van srprs.me was zeker tip top in orde, iets waar zij misschien niet konden doen, was het hotel, dat was een echte tegenvaller (bij het nakijken op Tripadviser, zijn er heel wat reizigers die onze mening deelden). Maar toen ze onze score van 5/10 kregen, zijn we direct gecontacteerd naar het waarom, en dat er in de toekomst rekening zou mee gehouden worden. Voor de rest was het een zalige reis
Leuk hoe het werkt met de app, goede locaties. Als jullie een Air BnB boeken gaat het mis met de codes die jullie wel krijgen, maar wij niet. Dit leverde twee keer ongemakkelijke situaties op waarbij wij voor een dichte deur stonden en de verhuurders dachten ons alle info gestuurd te hebben. Voor een week was het wel jammer dat we zo dicht in de buurt bleven, maar kan me voorstellen dat dat ook gedaan is met Corona in het achterhoofd. Routes die we kregen sloten ook niet aan bij wat we gingen doen. Maar los daarvan: dit waren echt de puntjes op de i: wij hebben enorm genoten en het werkte heel leuk met de app. Goede kwaliteit accomodaties over het algemeen en leuk om op plekken te komen die we zelf nooit bedacht zouden hebben!
We zijn in een stad terecht gekomen wat we zelf nooit bedacht zouden hebben. Het was echt genieten, ook met een top hotel midden in het centrum. Dit gaan we zeker vaker zo doen...
Wij hebben een 5-daagse roadtrip gedaan en kwamen terecht in Oostende en in Erezee (Ardennen). Oostende zouden we zelf nooit hebben uitgezocht maar we hebben ons prima vermaakt door met de kusttram de omgeving te verkennen. De Ardennen zijn wat ons betreft altijd goed. Fijne B&B's beide totaal verschillend wat het ook weer extra leuk maakte. De bestemming kwam elke keer om 00.00 uur door zodat je tijdig wist waar de reis naar toe ging. We hoefden maar 2x 250 km te rijden dus alle tijd om onderweg nog iets anders te bekijken. We hebben genoten en vinden het een aanrader.
Samen met een vriendin gekozen voor een trein tripje van 3 dagen. Een week vooraf het weerbericht ontvangen en de dag van vertrek de bestemming. Wij kozen voor stedelijk en kwamen uit in Haarlem. Ons hotel was bij het centraal station, zelf zouden wij dit hotel nooit gekozen hebben maar wat zijn wij dankbaar dat jullie deze keuze wel hebben gemaakt voor ons. Vriendelijk personeel, goed ontbijt, fijne lounge en een kleine maar fijne , schone kamer. Haarlem is een mooie stad en ook lekker centraal. 10 minuten trein naar Zandvoort en 18 minuten met de trein ben je op Amsterdam Centraal. Wij gaan ons zeker vaker laten verassen! Bedankt voor het fijne contact!
Hou je van reizen en van verrassingen? Dan is srprs.me dé formule voor jou! De spanning wordt er goed ingehouden; je krijgt tijdig de weersverwachtingen mee én de tijd van aankomst op de luchthaven. En dan is het aftellen geblazen. Als 2 kleine kinderen zaten we mee af te tellen naar de grote onthulling. Als gillend zagen we dat we naar Lissabon gingen. Het hotel voldeed aan alle verwachtingen, lag bovendien in het midden van de stad dus alles was makkelijk bereikbaar. Eerlijk? Ik zou het werkelijk iedereen aanbevelen. Ikzelf ga srprs.me zeker nog een keertje boeken!
Nogal zenuwachtig om alles uit handen te geven, maar zo ontzettend leuk om steeds te kunnen aftellen naar een volgende “onthulling”. Daarbij was de locatie echt geweldig! Mooie stad (Valkenburg), een heel mooi (net gerenoveerde) bed and breakfast, ruime kamer met goede badkamer.
Koningin Wilhelminaplein 1
1062HG Amsterdam