Reageren goed als iets verkeerd verloopt. Goed bereikbaar telefonisch en goed assortiment!

Verkoop is prima verlopen

's Avonds besteld, 's anderendaags geleverd. Top

TOP

Gisterenmorgen genoten van een prachtontbijt !!! Heeeeel lekker en veel !!! Echte aanrader !!!

Top winkel

Top !!

Geweldig!

Pakketje kwam snel aan, en is van top kwaliteit

Zeer goede prijs

Top winkel, snelle levering!

Snelle levering, perfect!

Vlot besteld en binnen een paar dagen in huis. Veel beter dan menig ander waar ik, door drukte…, lang moet wachten op een pakketje. Hier niet. Bestellen maar!

Yes! Helemaal goed!

Goede selectie, makkelijke site, vlotte verzending! Boem!

Excellent

Excellent

Even received some free stickers. I would highly recommend. Best experience so far.

Goede service, vriendelijk en toffe spullen en nog te betalen ook!

Goedde en snelle service

Er ging iets mis met verzenden maar is netjes opgelost

Fijn en snel

Toppers.

Gewoon goed, wat je verwacht.

*****

Super service

Zeer snelle verzending. Ben er blij mee

Snelle levering… goede communicatie en top schoenen. Net even anders ;-) Ik word hier blij van!

Snelle reactie, Geld teruggekregen, Wel verkeerd deck.

Ik had een deck van maat 8.25 besteld en ik kreeg er een met maat 8.0, kan gebeuren, ik mocht hem terugsturen en kreeg mijn geld terug. Wel gek dat ik de verkeerde maat kreeg, er zaten 2 stickers op het deck die maat 8.0 aangaven, ik zou zeggen beter controleren welke decks je opstuurd. Toch tevreden, en ik zal in de toekomst mijn decks bij skatestore blijven halen.

Snelle levering helaas verkeerde informatie

Ik heb 2 decks besteld van thank you skateboards voor 40 per stuks dus vrij goedkoop. Volgende dag was het al geleverd. Beetje jammer dat in de beschrijving staat dat de boards van ps stix vandaan komen. maar toen ik de sticker van het skateboard afhaalde zag ik iets wat niet overeenkomt met ps stix maar eerder met clutch. Maar verder een prima deck hoor!

I'll be back

Amazing service, prices and delivery time, but what is important - they have had what I needed. I'll be back for sure.

Perfect!

Mijn favoriete producten. Heel snel verzending! I love it!

Valt tegen.

Ontvangen broek is XS zoals besteld. Echter maattabel op site geeft hierbij taille 70-75. Ik meet 79cm. Broek ga ik nu terugsturen...dit moet op eigen kosten.

Dikke prima!

Producten netjes en op tijd geleverd en voldoende keus in het assortiment.

Zeer snelle en correcte levering

Vlotte aankoop

Het vraag was er super snel. Het moet nog gegeven worden dus hoe het product kwalitatief is weet ik nog niet.

Torenstraat 37

2513 BN Den haag