Snelle levering naar belgie en product was prima

Top! Super snelle levering

Aardige mensen super fijne service

Reuze handig .

Mijn kleinzoon van 17 vroeg een Tshirt. Ik ben 70 en had geen idee. Mijn kleinzoon stuurde een foto van jullie site en het Tshirt kwam bij mij thuis. Zondag heb ik een prachtig cadeau naar zijn zin.

Het was de volgende dag al geleverd

meer dan prima

perfect, altijd lekker snel

Goed aanbod en snelle verzending, ik had mijn schoenen de volgende dag al in huis, ik zal hier zeker vaker bestellen in de toekomst.

quick and easy

delivery was quick, sizing was good.. Everything went fine.

Mooie en kwalitatief goede kleding

snel bezorgd

het was snel verzonden en snel in huis

Prijs/kwaliteit top. Zeer snelle levering.

Goed product snelle levering

Ik heb de bones red bearings gekocht voor een maat van mij voor zijn verjaardag. Hij is erg blij met zijn product.

Uitermate vriendelijk personeel en toffe service.

5 sterren voor jullie tot nu toe!

Heel erg behulpzaam en vriendelijk ben ik in Groningen geholpen! Helaas moet ik beide paren wel terug brengen. Ze zijn prachtig, het punt is, maat 41 is te klein en 42 om de hiel en voet te wijd, dat was bij de 41 al iets. Vanmorgen nog eens rustig gepast. Heel jammer dat er geen dames versie van is. Ik ga ze zometeen in Groningen terug brengen. Hartelijk dank voor de moeite.

super!

Bijzonder vlotte afhandeling.

Goede service en snelle verzending

Super snelle levering + goede kwaliteit producten

De bestelling geplaatst, de volgende dag was al de bestelling binnen gekomen. Super vet aanbod van verschillende merken en coole accessories. Hier ga ik zeker weten vaker bestellen!

Doet wat er verwacht wordt

Vond op Skatestore website iets wat ik nodig had. Ik had naar de Skatestore winkel in Groningen kunnen gaan, maar mijn vervoerskosten waren dan de lage verzendkosten die Skatestore rekent. Dus online besteld en binnen 48 uur in huis, met goede email informatie over de levering.

supersnelle levering, fantastische broek

supersnelle levering, fantastische broek

Top service zoals altijd

Vrijdag besteld zaterdag in huis, top

Perfect niets op aan te merken

All good

Prima winkel met mooi aanbod, vriendelijke staff en goede klantenservice. Aanradertje

Nette site en prima service!

Smoother than a freshly waxed Dolphin

Shits tight.

No-nonsens snel geleverd

Goed contact, snelle levering. Erg tevreden met skatestore.

37 Torenstraat

Den haag 2513 BN