Toppie

great

the product and prices was really good. I can Recommended them!

Positief

Goed verpakt, leuke kleding! Thanks!

Alle vijf sterren meer dan waardig.

De aankoop is steeds ordelijk verpakt, de verpakking snel aan de deur, en als je een vraag of hulp nodig hebt ben je als klant altijd welkom met de gepaste feedback als volgt. Thanks Skatestore G's.

Can't deliver to a shop location

What better way to get me into a shop and maybe look around and buy something then deliver to locations. Feels so normal to be able to do that. Having to pay for return doesn't help. Honestly if something else comes with the product i'd like i'd go there. A shame cause the employees of the location in Rotterdam have been really nice so far. Does have a lot of different stuff and deals which is why youd buy anything anywhere

Snelle levering en top kwaliteit!

Grote keuze aan héél scherpe prijzen, eigenlijk de beste prijzen van héél Europa! Goede service en klantendienst, leuke website. Ik zal zeker nog een aankoop doen in de toekomst.

Super shop!

Goed aanbod aan producten zowel in de webshop als fysieke winkel. Vriendelijke medewerkers (Groningen iig) en super service.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Amazing

Thank you for the shoes! I like them a lot! And amazing customer support service

Prima! Snelle levering en terug betaling

Ik had schoenen besteld die helaas een halve maat te klein waren. Dat was men eigenschuld. Terug gestuurd en binnen een dag men geld terug! Top!

Gewoon een webshop

Meerdere keren wat besteld, laatst een thank you board in de aanbieding besteld. Helaas was dit een board die gedraaid is, kan gebeuren. Contact opgenomen kon het gratis terugsturen, maar niet omruilen. Dus moest maar een nieuw board bestellen, maarja krijg je wel opnieuw verzendkosten als je onder de 65 euro blijft. Dus vond dat dat wel beter kan. Daarnaast zag ik dat het board weer opnieuw is geplaatst op de webshop. Beetje jammer dat ze dus niet bepaald aan kwaliteitscontrole doen. Dus een tip voor de skaters onder ons. Altijd je bestelling controleren, ook op afwijkingen

• Would you recommend us? No

Ik had een specifieke pet nodig die niet op voorraad was op locatie, maar de Skatestore medewerkers hebben buiten de lijntjes gekleurd om mij op dezelfde dag de pet te bezorgen dus ik ben zeer tevreden!

Goede en snelle levering

De doos van de schoenen was wel iets beschadigd maar de schoenen waren ook afgeprijsd dus mag niet klagen. Al met al ene goede ervaring met skatestore!

mi parcel is missing 782002017065

I HAVE NOT RECEIVED THE PACKAGE AND I HAVE NO INFORMATION NO HE RECIBIDO EL PAQUETE Y NO TENGO INFORMACIÓN

• Would you recommend us? No

Goede en snelle service en mooie prijzen

Goede en snelle levering en service. Goede prijzen en mooi assortiment.

correct geleverd

Mijn bestelling werd op het beloofde tijdstip geleverd. Snelle service.

Trust your Skatestore

All good/ fast delivery, good products, nice offer!

Perfection, top sellers

Great products at great prices, fast delivery and always informed at every step. 100% recommended.

Van bestelling tot levering verloopt alles top!

Zoon bestelt regelmatig en is heel tevreden van de skatestore.

Good products, quick shipping

Very good prices, quick shipping

Leuke producten en vlotte verzending van bestelde artikelen. Ook retourzending vlot geregeld en terugbetaald. Retourzending is wel op eigen kosten.

Perfeeeeect

Nice collection n good service always!

Snel en correct

Ik vond mijn gading niet bij mijn gewoonlijke shop... ik ontdekte Skatestore. Mooi aanbod, correcte prijs en snelle levering.

Enorm enorm tevreden!!

Ik bestel binnenkort weer, zorgvuldig verpakt en ook geleverd! Heel snel verzonden dus kan zeker niet klagen! :)

Leveren snel en goed

Een goede ervaring