Good

Bedankt. Snelle levering. Binnen 3 werkdagen aangekomen. Aangekomen in onbeschadigde en onbeschadigde verpakking.

Snel geleverd en netjes

Heldere websites mooie, originele collectie en goede service

- mooie collectie met originele dingen - goede prijzen - mooie website - snelle en goede levering.

Vlotte, snelle en correcte service

Top.

Snelle levering en mooi product.

Ik had het product ergens 's avonds gekocht, deze kwam alsnog 2 dafen erna aan, het product was netjes, niet beschadigt en in goede conditie. Het skate zeer fijn en lijkt op het product op de website. Ik ben er heel erg blij mee

Schoenen niet geleverd

Schoenen besteld maar niet geleverd. Omdat ze niet op voorraad waren

Uitmuntend

Gemakkelijke zoekfunctie, gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Uitmuntend. Zal zeker weer bestellen

Service is tip top

Ge krijgt wa ge koopt en er word geluisterd als ge iets vraagt. Meer hebde als klant ni nodig!

Goede levering!

Super snel en beste conditie, zou daar vaker dingen kopen

Toppie

Only minus would be the free griptape

Got a great deal on a full setup which I'm very happy with. Supplied griptape was very poor quality though. It was creased, the backing tore and stuck to the adhesive in places making it extremely difficult to apply without getting air bubbles. I'll pay extra for griptape I trust next time.

Zoals altijd, ontving ik mijn bestelling binnen een korte tijd. Alleeeeen zou ik graag een optie willen hebben om een klein bericht/mededeling te schrijven bij de bestelling. Ik zou graag een voorkeur door willen geven met betrekking tot de kleur van de top layer van een board.

correct op de hele lijn

Correcte snelle levering van leuke coole kledij voor tieners ;-)

Snelle levering. Alles zo als besteld! Ik ben tevreden!

Reageren goed als iets verkeerd verloopt. Goed bereikbaar telefonisch en goed assortiment!

Verkoop is prima verlopen

's Avonds besteld, 's anderendaags geleverd. Top

TOP

Gisterenmorgen genoten van een prachtontbijt !!! Heeeeel lekker en veel !!! Echte aanrader !!!

Top winkel

Top !!

Geweldig!

Pakketje kwam snel aan, en is van top kwaliteit

Zeer goede prijs

Top winkel, snelle levering!

Snelle levering, perfect!

Vlot besteld en binnen een paar dagen in huis. Veel beter dan menig ander waar ik, door drukte…, lang moet wachten op een pakketje. Hier niet. Bestellen maar!

Yes! Helemaal goed!

Goede selectie, makkelijke site, vlotte verzending! Boem!

Excellent

Excellent

Even received some free stickers. I would highly recommend. Best experience so far.

Goede service, vriendelijk en toffe spullen en nog te betalen ook!

Torenstraat 37

2513 BN Den haag