Zelden te evenaren....

Technieker pas vertrokken, alles prima verlopen. Super tevreden…. Voor zulke dienstverlening doen we graag promotie… Verkoop-service & vriendelijkheid, en vakkennis, Administratieve opvolging en correctheid, Timing & Accurate planning , Levering en montage, Kwaliteit, Voor dit alles een dikke proficiat!!! Fijne feestdagen, Carlo Bouvez (België)

Uitstekend, bezorging zelfs een dag te vroeg

Duidelijke website en bestelling snel geleverd. De montage is heel makkelijk. De stoelen zijn comfortabel en van goede kwaliteit.

Toch even naar de winkel om te proberen.

Mooie bureaustoel gezien online. Maar je wil er wel zeker van zijn hoe je de stoel kan instellen en hoe die echt zit. Prime geholpen en uitleg gehad. Uiteindelijk 2 bureaustoelen gekocht die snel via PostNL werden geleverd. Instructie op papier was makkelijk en duidelijk. Dus snel gebruiksklaar! Prima dus.

Zeer positief

Zeer tevreden. Conform bestelling en leveringsafspraken. Goede chauffeur/monteur.

Goed en snel contact bij vragen, mooi product

Mooi en degelijk

Vlotte levering en mooie en degelijke stoel.

Vlotte levering, stoel precies zoals ik verwachtte. Hele leuke stoel.

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Vlotte levering, aardige man die de stoel heel snel in elkaar zette. Stoel is helemaal naar mijn zin. De stoelverhogers waren de volgende dag in huis. Ben heel tevreden over alles.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe eetkamerstoelen .Fijne service en volgens afspraak geleverd.

Uitstekend e snelle service met top producten

Uitstekend e snelle service met top producten

Perfect product geleverd

Ben zeer te vrede over de geleverde Cavel CD 119 bureaustoel. Op het afgesproken moment geleverd. In elkaar zetten was erg eenvoudig.

Zeer mooie stoelen

Keurig bezorgd en uitgepakt. Wij zijn er blij mee.

Zeer tevreden over product en snelle adequate levering

Zojuist binnengekomen. Ziet er prima uit en zit prettig. Boven verwachting.

Prima, alles conform afspraak

Prima levering, product zoals verwacht, goede kwaliteit. Proefplaatsing werkt ideaal.

Goede service en kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling. Vriendelijk personeel en een goed product.

Als zakelijke klant hadden we snel een offerte en was de levering als afgesproken. Top!

Snel geleverd en het product was zoals het op de foto’s eruitzag

De bestelling was goed verzorgd met tips om het product zolang mogelijk mooi te houden.

Lust voor het oog.

Prachtige stoel met bijbehorende hocker. De zit is wat hard maar wel comfortabel.

Topservice!

Stoel van goede kwaliteit. Ik had verkeerde wieltjes besteld en ze hebben me de juiste nagezonden. Aanrader !

Zeer goede ervaring, zou hier zonder twijfel opnieuw iets bestellen.

Ik heb vorige maand een Paviljoen Chair XL met hocker gekocht. Snelle levering en deugdelijk verpakt. Ik heb ooit een originele gehad. Deze doet hier niet echt niet voor onder. De stoel is prachtig, mooi afgewerkt en zit heerlijk. Enige minpuntje is dat het rugkussen met magneetknoopjes moet worden vastgezet, deze werken echter niet. Ik zou hier zeker opnieuw iets kopen... zeker als ze de originele Egg Chair weer aanbieden ;-)

Prachtige Cavel Lounge Chairs, aanrader prijs kwaliteit

Op 1 november zeer vriendelijk ontvangen in de showroom om de Cavel Lounge Chairs te bekijken en uit te proberen Onze keus was snel gemaakt en onze kleur keuze was zelfs op voorraad Een week later zijn de twee Lounge Chairs door Mees netjes afgeleverd, gemonteerd en de verpakking mee retour genomen Nu kunnen we genieten van de prima zit en de mooie uitstraling in ons interieur

Tevreden

De mogelijkheid om eerst de stoel te proberen en dan pas te kopen is goed bevallen. Stoel gekocht, nette levering en zit heel goed.

HelemaalGoed

Prima service en goed product

Mooie stoel!

Fijne monteur, mooie stoel. Enige minpuntje is dat leverdatum eenzijdig werd geannuleerd, waardoor pas maand later een geschikt moment was.

Top stoel

Het was het wachten waard. Zo blij met de stoel, een echte aanrader.

Topstoel

De bureaustoel is top. Snel geleverd en goed verpakt. Eenvoudig in elkaar te zetten

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com