Barcelona stoel gekocht maar de sluitknopjes op de achterkant bleken niet goed te sluiten. Ook een kleine leerbeschadiging. Er werd een andere stoel aangeboden en ik heb een leer onderhoud en verfmiddel toegestuurd gekregen. Keurige after service. Ik ben tevreden zo. De bezorging door Mees was ook heel goed. Aardige gozer.

Uitstekende klantenservice !

Bureaustoel besteld met een probleempje aan de voet & wieltjes. Alles uitgelegd, ook gedocumenteerd met foto’s en er werd zonder problemen een vervang onderdeel opgestuurd. Een fout kan overal gebeuren, maar de wijze waarop een bedrijf ermee omgaat vertelt veel over hun visie naar klanten toe. Dit werd zeer netjes opgelost , ook vlotte communicatie via mail en ik ben dus een tevreden klant. Dank U, Bas !

Zeer vlot verlopen en heel tevreden

Makkelijk te bestellen, Correcte opvolging en levering Telefonisch bereikbaar voor informatie Kwalitatief materiaal!

Prijs kwaliteit top !

Duidelijke gedetailleerde website (maten en rand-info over het item), leuke geredesignde meubels. Geven extra betaalbare mooie look in huis. Bestelling en levering liepen zeer vlot. Mijn bureaustoel kwam in een doos, degelijk verpakt en simpel samen te stellen.

Topservice

Prima stoel en goede levering

Probleemloos

Bezorging op tijd, opgewekte bezorger Mees monteert de meubelen voortvarend en met humor. Tafel, stoelen en fauteuils zijn stevig, goed afgewerkt en goede gelijkenissen van de originele designs.

Hele mooie fauteuil en dito hocker, zijn d'r heel blij mee. Over Mees: sluiten ons aan bij alle anderen, het kán nog steeds, goede service en een vriendelijke aflevering. Hele dikke pluim!

Levering netjes op tijd en naar mijn verdieping gebracht. Stoelen zijn prachtig!

De Noguchi salontafel is mooier dan op de foto's en past geweldig in ons interieur en ook een mooie kwaliteit met een hele dikke glasplaat. En de Cavel bureau stoel is een echte aanwinst, een eyecatcher en zit voortreffelijk. Alles keurig op de afgesproken tijd bezorgd en vakkundig gemonteerd door de vrolijke Mees. Wij zijn er heel blij mee.

uitstekende service en produkt

Kundig en vriendelijk. Zeer mooie stoelen.

Was zeer verrast op interner een Eames Redesigned te zien voor € 875. De rondleiding in Lutten was aangenaam, deskundig en niet opdringerig. Meteen twee gekocht. Nu binnen een week geleverd door Mees. Weer aangenaam en behulpzaam bij opruimen. Alle lof voor deze firma en collectie.

Super blij!

Met onze Cavel lounge Chair in onze favoriete kleur lichtblauw leer en licht houten achterzijde.

Uitstekend p

Afgeleverd op afgesproken tijd. Vakkundig in elkaar gezet. En wat ook prettig was Mees heeft alle verpakking meegenomen.

Super blij met mijn bijzettafeltje, snelle levering en gemonteerd ter plaatse. Super service.

het tafeltje is van super kwaliteit, keimooi en de service is echt goed, ik ben er super blij van.

Topservice

Heel fijne service! Ik kreeg via de chatfunctie meteen persoonlijk advies en de stoel werd twee dagen later al geleverd. De stoel zelf is prachtig!

Uitermate tevreden

Mees was zelfs iets eerder dan afgesproken. Hij zette de stoel netjes in elkaar en gaf ons alle tijd om de stoel uit te proberen. Bevalt tot nu toe prima en komt overeen met de afbeeldingen op de site. Mees gaf ook goed advies over viltjes onder de poten. Na afloop nam hij al het verpakkingsmateriaal weer mee. Ben zeer tevreden met de service.

Heel bereikbaar via WhatsApp, heel vriendelijk en behulpzaam. Leveringsdatum werd meteen afgesproken bij de bestelling en ook gerespecteerd. Alles netjes geleverd. Heel blij met onze noguchi replica

Top kwaliteit goede prijs keurig afgeleverd

Top kwaliteit voor een goede prijs snel en ruim binnen aangegeven tijdslot geleverd. Nette correcte monteur perfect gemonteers en schoon achter gelaten.

Mijn (uitsekende) ervaring met Cavel Design

2 eetstoelen en 1 bureaustoel aangeschaft na bezoek aan showroom te Lutten. Ik kreeg duidelijke uitleg over de meubelstukken, die ik op het oog had. Werd attent gemaakt op eventuele alernatieven. Desondanks bemerkte ik geen druk om keuze te moeten maken. Aankoop was in voorraad, dus ik hoefde niet lang te wachten op levering. Meubels werden in goede staat afgeleverd door T&D Transport. Ik werd van te voren duidelijk per mail geïnformeerd betreffende aflevering. Goede ervaringen met deze koop.

Super service en goede kwaliteit

Een fijne en behulpzame organisatie die mooie kwaliteit aan stoelen kan leveren. Fijn om mee samen te werken.

Goede stoel prima vlotte levering en montage

Stoel zit en oogt goed

Erg mooi

Via de website klantenservice gesproken. De service was een uitstekende ervaring. De bestelling was zo geregeld, zo ook de datum van bezorging. Ook de bezorging was prima geregeld. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de stoel. Deze is zoals beloofd, van kwaliteit materialen en mooi gemaakt.

De Cavel Lounge Chair + Otteman ( bruin bouclé/Teddy stof/natural Palissander) is werkelijk waar prachtig. Perfect afgewerkt en we hebben een unieke stoel. Op tijd geleverd en onder het genot van een kop koffie vakkundig door Mees in elkaar gezet. Ik ben zeer tevreden en kom binnenkort bij jullie terug voor een 2e stoel. Dankjewel!!!

Geweldige service

Mees belde even dat hij het niet zo goed kon vinden en binnen 2 minuten was hij er. Binnen no time was de Eames bureau stoel in elkaar gezet en kom Mees na een bak koffie weer op pad. Heb 17 jaar op de originele Eames gezeten op mijn werk en deze doet er niet veel voor onder. Ik ben erg blij met de stoel. Kortom een aanrader.

Voor herhaling vatbaar

Vriendelijke leverancier, perfecte service en op de afgesproken tijd geleverd.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com