Verrassend goede kwaliteit en levering

Het heeft even geduurd voor mijn levering in Belgie er was wegens wat problemen met mails die verdwenen, maar nu ik mijn meubelstuk heb ben ik enorm tevreden. Ook een heel bekwame installateur over de vloer gehad die alles zeer netjes heeft achtergelaten! Ik kom zeker terug voor meer!

Service impeccable

J’ai acheté une table basse chez Cavel design, la livraison a pris un peu de temps mais j’ai toujours eu une réponse rapide à mes messages et le délai annoncé a été parfaitement respecté. Le livreur a installé la table, repris tous les emballages et était très aimable. Je recommande vraiment ce dite de vente en ligne.

kan niets aan verbeterd worden

Zowel het contact vooraf via mail/chat als de levering (door Mees) én de kwaliteit van de producten zijn echt top. Echt een plezier om met dergelijk bedrijf en zijn mensen te mogen werken.

Fijne ontvangst in showroom en zeer vlotte en correcte afhandeling en levering. Een absolute aanrader!

Perfect!

Fijn ontvangen op de locatie en de showroom bezocht. Leverdatum afgesproken en die werkt perfect nageleefd.. De monteur was kundig en zeer vriendelijk. Erg blij met het totaalplaatje.

Een pluim waard

Vriendelijke vakkundige Mees, heeft mijn mooie lounge, netjes en op tijd bezorgd. Chapeau.

Perfect geholpen in de showroom, klant is koning. De levering van de eetkamerstoelen welke op voorraad bleken was al 3 dagen later. Jeffrey was zelfs eerder als gepland aanwezig en alvast begonnen met de vakkundige montage zodat op de afgesproken tijd de eerste stoelen al binnen konden worden gezet. Al met al een zeer positieve ervaring, nu enkel wachten op de overige meubels welke nu naar wens in Italië worden gefabriceerd.

Design producten van uiterst hoge kwaliteit, zeer correcte service... levering en installatie. Top !

Hele fijne service

Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven. Gelukkig in dezelfde stad. Enkele minuten later stond men voor het juiste adres. Geen enkel probleem was het. De bestelling werd netjes tot binnen afgeleverd. Vriendelijk personeel.

Wat betreft de bezorging aan huis, tot de hoge kwaliteit en de ontzettend fijne en goede service bij het aankopen en bestellen zeer tevreden. Dat jullie een hoge kwaliteit aanbieden is zeker terug te zien! Nogmaals ontzettend bedankt!

Vanmorgen zijn de stoelen geleverd die ik had besteld. Omdat je ze niet in het echt hebt gezien was het een spannende of ze wel bij de rest vd meubels pasten. En dat was zo! Ze zijn mooi en fijne service!

Geweldig!

De ontvangen stoelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging verliep precies volgens afspraak, ik ben erg tevreden!

Mooie stoel, zit lekker

Blij met mijn oranje egg chair! Staat mooi, zit lekker. Vriendelijke bezorger en snel gemonteerd. Ik had een proefplaatsing gekocht en heb dus besloten om 'm te houden. Ook snel reactie op vragen op de mail. Alleen wel lang moeten wachten op de stoel zelf (11 weken). Tip om meteen vast onderhoudsinformatie bij de stoel te leveren.

Prachtige fauteuil van kwalitatief hoogwaardig materiaal en supermooi afgewerktz

Prachtige fauteuil met vintage look (cognac bruin) geïnspireerd op Eames gekocht voor zoon op kamers, die ook later in ieder interieur zal kunnen passen.

Niet voor niets naar Luttum

Wij zagen tegen de lange reis naar Luttum op, maar het was de moeite waard. We hebben kunnen proefzitten op de bank en kregen ondertussen professionele uitleg bij de designproducten die hier gepresenteerd worden. En we gingen met een bestelling op zak naar huis

Supermooie fauteuils

We hebben er even op moeten wachten, maar wij werden keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. Prettig bedrijf. De fauteuils beantwoorden in elk opzicht aan onze verwachtingen. We zijn er blij mee!

Mooie stoel

Correcte levering, goede planning en communicatie, mooie stoel. We zijn hier heel tevreden!

Geweldig !

Snelle correcte levering van onze aankoop middels perfecte communicatie !

Zeer goed!!!

Online bestelling & betaling, communicatie rondom levering, levering & montage (Mees was zeer vriendelijk en professioneel): alles naar wens!

Perfect product, fijne service

We zijn heel blij met de koop-ervaring. E.e.a. werd professioneel ter plaatse gemonteerd, stoel van hoge kwaliteit!

Heel tevreden.

Het was toch wel spannend, heel tevreden over de correcte bezorging en montage door Jeffrey.

Fantastisch!

De bestelde artikelen zijn precies zoals verwacht! Goede service en alles volgens de afspraak bij aankoop. Monteur heeft ook zijn uitstekende bijdrage geleverd. Kortom, uitermate tevreden klant!

Prachtig product, mooie kwaliteit, leuke prijs, zeker met 15% extra korting.

Minpuntje was de erg lange levertijd, 2 maanden. Had ik niet op gerekend. Maar mijn oude stoel was nog goed bruikbaar, en de afgesproken datum en tijdvenster voor levering zijn perfect aangehouden. En montage was een fluitje van een cent.

Geleverd zoals afgesproken. Door Mees vakkundig in elkaar gezet onder het genot van een kop koffie en minstens zo mooi als op de foto's. Echt een aanrader om hier wat te kopen.

Voldoet aan verwachting

Mooie stoel, slank stijlvol. Montage door Mees was ook erg prettig en vriendelijk.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com