Helemaal tevreden.

Helaas is per ongeluk een foute kleur geleverd. Na een telefoontje was de fout zo hersteld en een paar dagen later was de juiste kleur stoel er. Met excuses.

Mooi product ,goede service

Alles zoals verwacht , stop te levering , vriendelijke chauffeur. Niks op aan te merken

Mooie tafel en goede service.

Ik heb de eettafel Jensen rond besteld en heb gekozen voor de aflevering met montage. Dit kon op nog korte termijn. In de tussentijd door de klantenservice goed en snel geholpen met een vraag rondom de bezorgtijd. De bezorging en montage ging heel vlot en hele vriendelijke bezorger/monteur! Tafel is ontzetten mooi en staat goed in het interieur.

Fijne stoel, goede kwaliteit en toplevering

De Eames werd afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger/monteur die het produkt snel en vakkundig in elkaar zette. De stoel zit heerlijk,precies naar verwachting en is een oogstrelend meubel in onze kamer. Binnen 1 week werd het garantiebewijs keurig in de mail ontvangen. Ik ben zeer tevreden!

Top service door Stefan

Stefan kwam binnen, pakte de stoel netjes uit en gaf ons alle ruimte om de stoel te testen en te bekijken. We waren erg blij met de top service en vonden Stefan ook een hele fijne vent. Wij zijn zeer tevreden. Dank!

Prima stoel en uitstekende service

De bestelde bureaustoel werd keurig op tijd bezorgd. Een prima aankoop, niet te onderscheiden van de echte Eames. Een van de armleuningen had een kleine beschadiging. Na een mailtje met foto ontving ik zonder enig probleem een nieuwe set armleuningen.

Mooie tafel.

Zeer tevreden over de levering

Door omstandigheden moest de levering worden uitgesteld. In overleg met Cavel Design een andere datum gekozen en vervolgens precies op afspraak de bestelling ontvangen

Uitstekend op alle gebied !

De bestelling , aflevering en ook bezorging/ montage door monteur T&D transport verliep vlekkeloos . De fauteuil Eames lounge chair en hocker Ottoman overtroffen mijn verwachtingen. Top Kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs!

Boven verwachting

Zeer goed bereikbaar en snelle communicatie. Blijft spannend waardevolle producten online te kopen, maar hier ging het boven verwachting

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Cavel Design, snelle levering en de bezorging was ook super, door een zeer aardige vrouw(Manon?) bezorgd. Top!!!

Fijne nette bezorging

Er weer op tijd bezorgd. Heel netjes gewerkt. De gang van zaken werd vriendelijk uitgelegd. De bezorger nam de tijd. De stoel is fantastischs

In een woord super....

Onze aankoop bij Cavel Disign is een topper. We zijn geweldig goed geholpen bij elke vraag.. De service is werkelijk fantastisch. Ook de levering verliep geheel naar wens. Het is een aanbeveling waard.

Levering was prima gepland en ik ben zeer tevreden met mijn zetel

zeer goede service en voorwaarden

Ik heb 22 stoelen nodig in onze firma en wilde 2 stoelen effectief zien vooraleer we beslissen. Ik heb eerst een paar keer een vriendelijk telefoongesprek gehad met een medewerker van Cavel die mijn vragen vlot beantwoordde. 2 dagen later werden de stoelen reeds geleverd. De kwaliteit van de produkten is zeer goed en ze worden gemonteerd geleverd. Ik heb besloten om 1 van beide stoelen te kopen , maar in een andere kleur. De 2 die ik nu heb, kan ik terugbezorgen binnen de 2 weken. Zeer goede optie om een keuze te maken zonder naar een winkel te moeten rijden om de produkten te kunnen zien en voelen.

Top product en levering

Top product en levering

Leuk bedrijf en houdt zich netjes aan de afspraken. Het artikel ziet er echt mooi uit! Bijzettafeltje zou met dhl bezorgd worden maar hebben ze na tlf overleg van hun kant veranderd in premium bezorging, ivm kans op beschadiging, gratis. Artikel is zelfs een week eerder bezorgd en netjes op tijd, dikke pluim dus van mij !!

Helemaal blij mee!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit! Een aanrader!

Prima levering en montage

Op geplande tijdstip bezorgd en gemonteerd. Zeer vriendelijke en beleefde medewerker van het transportbedrijf.

Mooie tafeltjes, goede kwaliteit, prijs technisch zeer aantrekkelijk. Goed te woord gestaan en mail verkeer was optimaal. En inbegrepen was het gemonteerd thuisbezorgen, wat wij als de wat ouderen als zeer mens erg prettig hebben ervaren.

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe stoel

Hele fijne communicatie. De chauffeur die hem bracht was heel aardig en bracht de stoel netjes binnen en monteerde hem. De verpakking nam hij netjes mee. Dat is in onze ervaring heel luxe want veel bedrijven zetten je product voor de deur en gaan weer weg. We wachten nu nog alleen op de voetenbank maar dat is netjes via de mail verteld dat die later komt en de chauffeur vertelde dat ook.

Prachtige fauteuil

Fauteuil gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal die prachtig is afgewerkt.

Mooie stoel en snelle levering

mooie kwaliteit

Snelle service, vriendelijke bezorging en een hele mooie stoel!

Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe Eames lounge chair met bijbehorende hocker. Niet van het origineel te onderscheiden en van een heel goede kwaliteit. Communicatie ging soepel (mail) b en de vriendelijke bezorger kwam netjes op tijd en nam het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Top!

Top kwaliteit

Alles wordt tot in de puntjes geregeld en de Lounge Chair is van Top Kwaliteit. Zeker een aanrader voor toekomstige klanten. Wij zijn super tevreden.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com