Makkelijk!

Vanuit thuis je favoriete stoelen uitzoeken en een proefplaatsing aangevraagd zodat je thuis nog kunt besluiten of je de aankoop definitief door laat gaan. De bezorger kijkt kritisch met je mee en geeft advies, heel prettig.

Soper mooie stoel

Geweldig mooie stoel snel geleverd netjes in elkaar gezet met alle voorzichtigheid voor vloer en omgeving gewoon top kan niet anders zeggen

Dat had ik eerder moeten doen!

Gekocht een Eames lounge chair zwart leer. Aanvankelijk was ik wat sceptisch omdat ik niet wist wat te verwachten. De site van Cavel Design was veel belovend maar een stoel kopen zonder erin te zitten was voor mij de eerste keer. Totdat de chauffeur kwam (perfect op tijd en uiterst vriendelijk) en de stoel snel in elkaar zette. De stoel zag er precies uit zoals ik gehoopt had. En vooral ook stevig (wil bij draaifauteuil nog wel eens anders zijn). Daarna plaats genomen en ik was direct verkocht. De proefplaatsing werd dus aankoop. Inmiddels een aantal dagen verder. Comfort is echt super. En aanwinst voor interieur. Ik ben er erg blij mee! Conclusie Product prima. Klantenservice (had ik even nodig na foute bestelling: prima. Bezorging: prima. Aan te bevelen dus!

mooie meubels van goede kwaliteit

Mijn tweede aankoop bij Cavel. Zij doen en leveren wat ze beloven. Keurig gebracht en met zorg gemonteerd door Jeffrey.

Correct en top service

Fantastische ervaring inzake correctheid en stiptheid De levering verliep vlekkeloos alsook het in mekaar steken van de fantastische zetel Dank

Manon was professioneel

Manon had haar locatie geappt. Erg handig zodat we wisten hoe laat ze kwam. De stoel had ze van te voren in elkaar gezet. Verpakkingsmateriaal meegenomen. Vriendelijke meid.

Top service en mooie kwaliteit

Heel eerlijk

Goede kwaliteit van Cavel!!

Stipt op tijd werd onze bureaustoel afgeleved door Thomas!Prettige , kundige bezorger !! Was de derde bestelling bij Cavel . Een aanrader .JBB

Snel, accuraat & flexibel

Goede communicatie over levering en omruiling. Vriendelijk , professioneel & betrokken

Levering van een Eames Lounge Chair replica, perfect geregeld!

Levering op het afgesproken tijdstip door uiterst vriendelijke en terzakekundige ‘monteur’. Dat doet de man geen recht, want de fauteuil + hocker werden door hem (Jeffrey) zorgvuldig (en dan bedoel ik met véél zorg) en snel geleverd en afgemonteerd. Deze fauteuil zou een aanwinst zijn in élk interieur. Ik heb met plezier afgerekend. Ik ben zeer tevreden over de algehele afhandeling en kan de firma aan iedereen aanbevelen.

Behulpzaam, zorgvuldig en vriendelijk.

Duidelijk site, vriendelijke chat en goede service.

Zeer tevreden , snelle levering

Stoel voldoet aan onze verwachtingen. Super snel geleverd, en vakkundig gemonteerd door Thomas … bedankt daarvoor .. We zullen hier veel plezier van hebben, de Eames lounge stoel staat ook prachtig hier en zit heerlijk ..

Voldoet geheel aan mijn verwachting.

Voldoet geheel aan mijn verwachting.

heel tevreden!

Leuk stoeltje voor in een kleine kamer. Attente jonge man die de stoel in elkaar zette. Prima prijs. Heel tevreden

Super tevreden!

Goeie communicatie, mooie stoel, betrouwbare afspraken. Kortom: heel tevreden!

Topervaring!

Djef was niet alleen stipt, ook zeer vriendelijk en efficiënt!

Super service stoel zit voortreffelijk

Monteur was op tijd vriendelijk en correct. Stoel is prachtig en staat fantastisch in ons interieur

Servicegericht!

Bezorger stond exact op het gemelde tijdstip voor de deur, met een in elkaar gezette bureaustoel. Prima uitleg over de geleverde stoel. Om een niet verklaarbare reden kon ik niet afrekenen met de link die was gestuurd. Verkoper bleef rustig, en samen zijn we naar een pin-automaat gelopen. Heb vervolgens contact afgerekend. Mooie kwaliteit stoel. Erg tevreden mee!

Komen hun afspraken na

Omdat de verzending door DHL compleet fout was gegaan hebben ze de levering zelf geregeld en stipt op het afgesproken tijdstip afgeleverd

Hele goede service van jullie als bedrijf en chauffeur John.

De chauffeur John zoals aangegeven in de mail, verleende een uitstekende service. Hij heeft de tafeltjes in elkaar gezet zoals beloofd. De chauffeur was een bijzonder aardig mens. Zou het fijn vinden als John deze review ook ontvangt. Ook dank voor jullie diese service als bedrijf Cavel. Het was lang wachten maar het is helemaal goed gekomen. Met vriendelijke groet, Marianne Flaton.

Snel en met zorg een mooie glazen salon tafel geleverd.

Mooie glazen salon besteld, samen met Cavel Design bezorg datum afgesproken. Ze kwamen er op terug dat de tafel met glazen blad kwetsbaar is en hebben ze gratis een eigen chauffeur ingezet. Deze met zorg geleverd en binnen in elkaar gezet. Mooie kwalitatieve salon tafel met hele goede service!

Zeer professioneel omschreven informatie

Mooie website, mooie producten die duidelijk beschreven zijn. De Lounge Chair is van goede kwaliteit evenals de Maranga salontafels. Zeer tevreden over de snelle en duidelijke communicatie via de mail! Bij de lounge chair zat een duidelijke beschrijving hoe die in elkaar gezet moest worden. Bij latere levering van de salontafels snel en vakkundig geholpen door Thomas. Bedankt!

contact en levering uitstekend

Wij hadden een proefzitting aangevraagd met daaropvolgend eventuele aankoop.De levering was uitstekend. de bezorger zette de stoel vlot in elkaar en de verpakking was perfect. Snel verloop van beslissen. De leerkwaliteit en afwerking was uitstekend en de stoel paste goed in ons interieur.Tot aankoop overgaan en met de betaalknop uit e-mail vlot verlopen.

Wij hadden een uitstekende ervaring met Cavel Design. Tot 2 x toe wilden wij de stoelen omruilen, dit was helemaal geen probleem. Echt prima service en prima stoelen!

Prima, mooie leren fauteuil met hocker, ben er blij mee!

Keurig is mijn fauteuil met hocker gemonteerd met deze monteur. Deze dame was op tijd, professioneel en vriendelijk. Zelfs heeft ze alles gemonteerd in haar busje en afgeleverd!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com