Vriendelijke en behulpzame ontvangst in de showroom. En snelle levering van de bestelling volgens afspraak. We zijn zeer tevreden!

Uitstekende betrouwbare firma!

We zijn zeer tevreden over het materiaal en levering, altijd correct! Is reeds de derde keer dat we een bestelling plaatsen en het is volledig ons ding. Onze monteur was Mees: vriendelijke vlotte jongeman correct uitgevoerd! Hartelijk dank aan de firma Cavel Design. Mvg, Vandenbroecke Edwine-Marie

Prima fauteuil , erg mooi

Snelle levering en heel klantvriendelijk te woord gestaan. Caveldesign luistert goed naar de wensen van de klant . Stoel werd snel geleverd ( 3 dagen ) en door vriendelijke chauffeur keurig gemonteerd. toppie.

Plaatsen en leveren

Prima afspraak, flexibel. Stoelen snel in elkaar gezet voor het plaatsen en passen. Vrijheid in wel/niet aankopen, top!

Mooie fauteuil en prettige communicatie plus levering

Het bestellen van onze designfauteuil (die prachtig staat in onze woonkamer) bij Caveldesign was heel prettig vanwege de klantvriendelijkheid en goede communicatie. Makkelijk zowel telefonisch als online te bereiken. Het bezorgen van onze stoel ging ook helemaal volgens afspraak. Kortom onze Complimenten!

Eind goed, al goed

Ik had een bureaustoel besteld, die vervolgens werd opgestuurd, maar nooit is aangekomen doordat ze in het verwerkingsproces bij POSTNL verloren was geraakt. Vervolgens contact opgenomen met Cavel Design, die op hun beurt POSTNL op de hoogte hebben gebracht van de situatie. Nadat de bureaustoel niet meer terug te vinden was, heeft Cavel Design tenslotte een nieuw exemplaar opgestuurd die wel goed is aangekomen. Eind goed, al goed dus. Bedankt aan Bas voor de goede communicatie en opvolging!

Levering conform bestelling

Levering comfort bestelling

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Uitermate behulpzaam in de showroom. Levering binnen de opgegeven tijd. Goede service bij het afleveren.

Mooie stoel, fijne bezorging

Het proefzitten is echt een uitkomst. Bezorging en montage is goed! Stoel is mooi afgewerkt met mooie materialen hij heeft nog een vrij stevige zit. Je zakt er niet in dus vrije actieve zit maar goede ondersteuning.

Snel en vakkundig!!!

De levering kwam precies op de afgesproken dag en al binnen enkele dagen. De bevestigende mail kwam direct na bestelling met een mailadres voor vragen. Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de stoel.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de stoel.

TOP !!

Bedankt voor de uitstekende aftersale service !!!!

Zo kan het dus ook

Regelmatig bij online bestellingen ontevreden ,dat is nu eens niet het geval prettige manier van bestellen ,mooie producten fijn contact met de medewerkers met speciaal de complimenten voor de bezorger/monteur . Prima visitekaartje voor het bedrijf, Joop hoebe

Mooie comfortabele stoel.

Probleemloos ontvangen. Mooi design en comfortabele stoel

Fantastische design bureaustoelen

Ontzettend mooie design stoelen. Zit lekker, en kwaliteit materialen. Zeer tevreden

Design bureau stoelen

Een mooi design stoel. Goede zit, mooie materialen. Echt een aanrader!!

Blij met mijn mooie nieuwe stoel en de goede service van Cavel Design!

Cavel Design reageert heel snel en accuraat op vragen per whatsapp. Ik zocht contact omdat ik advies wilde over de rugleuning van een bureaustoel en de bezorgafspraakknop niet werkte. Ik heb een goed advies gekregen bleek tijdens de bezorging! Het probleem van de website hadden ze ook dezelfde dag nog verholpen. De proefplaatsing door Mees kon een aantal weken eerder dan aanvankelijk gepland en verliep snel en prettig! Mees droeg de stoel 2 trappen op naar zolder en pakte hem razendsnel uit. Ik kon de stoel vervolgens rustig uitproberen, zonder enige druk. Ik heb de mooie stoel - die heerlijk zit en inderdaad bij mijn lichaamslengte past - dan ook meteen gekocht. Ik ga zeker vaker shoppen bij Cavel Design en waar mogelijk gebruikmaken van hun proefplaatsingservice!

Prachtige bureaustoel

Prachtige bureaustoel, zorgvuldig verpakt en keurig op de afgesproken tijd ontvangen. Eenvoudig te monteren. Een aanwinst voor mijn bureau!

Fantastische levering door een vriendelijke jongeman. Onze eetkamerstoelen werden ter plekke in elkaar gezet en de verpakking werd meegenomen. Kortom zeer tevreden.

Zit goed en de service ook goed. De chauffeur Mees was in alles goed. Duidelijk en netjes.

vlotte levering, goede kwaliteit

de levering voldoet aan alle verwachtingen van kwaliteit, snelheid en correctheid. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een prachtige stoel professioneel in elkaar gezet thuis door een vriendelijke bezorger

Wij hebben een prachtige stoel thuisbezorgd gekregen. De stoel is gebracht en voor ons in elkaar gezet door een vriendelijke bezorger. Wij zijn heel blij met de stoel en krijgen er lovende opmerkingen over.

Prachtige bureaustoel

Al mijn 2e stoel gekocht bij Cavel design. De stoel zit lekker en is kwalitatief zeer goed, ik ben echt blij met deze aankoop

Geweldige ervaring

Vandaag mijn Nuvigro bijzet tafel ontvangen Vriendelijke en correcte afhandeling. Absoluut een betrouwbare leverancier.

Mooie lounge stoel, model Eames

De proefplaatsing is een geweldig idee. De stoel wordt in elkaar gezet en je kunt uitgebreid proberen hoe die zit en past in je interieur.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com