Mooie stoel en prima vriendelijke service

Bestelling en plaatsing netjes gecommuniceerd. Stoel ter plaatse in elkaar gezet. Heel fraai en zit top

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Blij met mijn nieuwe stoelen!

De set staat chique en straalt kwaliteit uit!

Fijn geholpen om de juiste set voor ons nieuwe huis samen te stellen. Er is veel mogelijk in vorm (voor de tafel) en kleur (voor de zittingen van de stoelen) en er is goed meegedacht over de grootte van de tafel. De set staat chique en straalt kwaliteit uit!

Goede service en fantastisch product

In de showroom alle opties kunnen zien en uitproberen van de Cavel Lounche Chair. Heel mooi en slim aangepast design.

Netjes afgeleverd

Bezorger was netjes op tijd, stoelen netjes gemonteerd.

Topstoel

Snel ontvangen en redelijk makkelijk te monteren.

Fantastische stoel,goede service, netjes in elkaar gezet,ben er zeer blij heb last van mijn rug,deze stoel zit heerlijk,zeker een aanrader.

Helemaal top!

Topervaring! Prima service en contact tijdens het bestelproces. Ook de bezorging verliep tot volle tevredenheid. Ik werd prima geïnformeerd over wanneer de bezorger er zou zijn -hij belde zelfs een half uurtje van tevoren. Installatie was snel en professioneel. En de kwaliteit van de bureaustoel is top! Een aanrader.

Alles is verlopen zoals ik het wens. Aangenaam contact via telefoon met Manon, antwoorden via mail verlopen vlot en dan spreken wij nog niet met de levering van Mees. De montage is vlot verlopen. Alle verpakkingen werden terug meegenomen. Cavel design heeft een fantastisch team.

Snel geleverd en een prima kwaliteit!

Perfect!

Bliksemsnelle levering, prachtige bureaustoelen, super tevreden!

Goede voorlichting in de showroom en supersnelle levering.

Zowel in de showroom als bij de levering kregen we te maken met zeer vriendelijk en kundig personeel. De aangeschafte loungechair voldoet aan alle verwachtingen en zit niet alleen comfortabel maar is ook nog eens een prachtige eyecatcher in ons interieur. Zeer tevreden over Carel Design.

Een prima product en een hele goede service

Een prima fauteuil en een hele goede service. Een proefplaatsing is fijn omdat je meteen kunt zien of hij past in de kamer en kunt voelen hij lekker zit.

Super goeie service

Snel geleverd en geplaatst. Goeie kwaliteit

Correcte afhandeling

Duidelijke communicatie, snelle en correcte levering.

Beste, Wij zijn zeer tevreden met de Cavel Lounge Chair,met bijhorende Ottoman ! Prima kwaliteit en uitstekend zitconfort ! Vlotte levering en montage !Gr.L.E.

Prima service, mooie stoelen!

Heel fijn dat er een proefplaatsing mogelijk was. Dd bezorger was deskundig en vriendelijk. Prima service. En we zijn blij met de stoelen!

Proefplaatsing was top!

Vorige week een proefplaatsing aangevraagd en al vandaag gerealiseerd. Lekker vlot, en proefplaatsing geheel vrijblijvend. We hebben kunnen kiezen uit de CD117 en de CD119 (zelfde stoel met hogere rug). De hoge rug zat voor de kleinere als voor de langere collega's het lekkerste. Die gaat het worden, nu alleen nog de juiste kleur uitzoeken.

Prachtige stoel snelle levering

Op 7 maart mijn stoel bestel. Op 18-3 geleverd . Netjes in elkaar gezet en al het verpakkingsmateriaal is meegenomen. De stoel is prachtig, Het contact via watsapp was ook fijnen het contact met de bezorgdienst ook uitstekend.

Blij met mijn aankoop!

Mooi design, snelle levering.

Super service!

De service was super, ze kwamen het op de afgesproken tijd afleveren, en de montage was snel. Ze namen ook het verpakkingsmateriaal weer mee.

Vriendelijke mensen en goede duidelijke communicatie

Goede service en mooie meubelen

Zeer snelle levering

Zeer goede communicatie met leverancier. Ik heb de Noguchi tafel 8-3-2024 besteld. Ik zou deze tafel eigenlijk 11-03-2024 ontvangen. In een e-mail werd aangegeven dat de tafel met een vrachtwagen zou worden gebracht. Ik heb gelijk doorgegeven dat de vrachtwagen niet in mijn straat past. De leverancier heeft daar gelijk op gereageerd en later zelfs gevraagd of ik de tafel eerder kon ontvangen omdat er een medewerker met een bestelbus in de buurt zou zijn. Dat was natuurlijk helemaal geweldig. De medewerker heeft de tafel opgebouwd en was binnen een kwartier weg. Voordat hij langs kwam had hij mij eerst gebeld dat hij binnen 20 minuten bij mij was. Ik ben dan ook zeer tevreden. Deze leverancier is een aanrader. En natuurlijk heb ik een hele mooie salontafel.

Comfortabel en stijlvol, maar met ruimte voor verbetering

De Cavel Lounge Chair is een aantrekkelijke toevoeging aan mijn woonruimte, met zijn eigentijdse ontwerp en minimalistische esthetiek. Het slanke frame en de zachte kussens bieden een comfortabele zitervaring die perfect is voor ontspanning na een lange dag. Bezorger Mees was vriendelijk en zette de stoel netjes en snel in elkaar.

Zo snel en vriendelijk

Mees de monteur hielp ons ook even met het sjouwen van iets anders en hij zette de mooie stoel in elkaar .

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com