was heel mooi om daar te leren

ik volg elke uur daar de curses vond ik heel fijne om samen te werken met deze site met vriendelijke groetjes ahsen bas

je kan kei goed leren

leren is fijn en het is overzichtelijk en als je iets fout dowt wordt het duidelijk uitgelegd

Slecht

Pakket staat op bezorgd op 13 november, maar wij hebben nog niets ontvangen. Het is druk bij de bezorgdienst en wellicht heeft de bezorger het al afgemeld maar nog niet bezorgd. We hebben 14/15 november gemaild hierover, we moeten nu afwachten tot dinsdag 19 november 15:30 uur, het zou wellicht nog geleverd kunnen worden. Maar intussen kan ik nog niet beginnen met leren......

Ik vond het erg leuk

Good car theory platform

The car theories are explained perfectly with good practice questions. I would recommend Lenren.nl for anyone who desires to take the Dutch B car theory exam.

Nog niet bekend

D bestelde materialen zijn voor een leerling van onze rijschool. Dus wat zij gaan ervaren? Dat weet ik nog niet

prachtig

mooi product

Email Spam if you don't answer this survey

They send you 'reminders' and I'm over it.

AM rijbewijs toetsen

Zeer goede testen. Veel goed lesmateriaal.

Een super site

Goed materiaal voor de les.

Het boek is helder en goed vormgegeven.

Super, als dat ene nu net niet mis zou gaan

De website and het 'High-Speed Auto Slaaggarantie Pakket' wat ik heb aangeschaft zijn geweldig, vind ik. Het bereid je goed voor op wat je kunt verwachten en geeft je ruim de tijd en de kans om de theorie te leren zoals jij dat het liefste wil. Echter scheelt er aan het ''E-learning'' programma inhoudelijk en technisch wat. Inhoudelijk had ik graag meer bewegend beeld en meer interactie gewild omdat dit, mij op zijn minst, helpt om de stof beter en sneller tot me te nemen. Vooral het gedeelte waar alle verkeersborden bij langs wordt gegaan is zéér matig. Je krijgt enkel alle verkeersborden te zien met daaronder kort beschreven waar het voor dient. Het wordt bijvoorbeeld niet duidelijk onderverdeeld en er staan geen plaatjes bij met relevante context voor de borden. Ook komen de verkeersborden pas aan bod aan het eind terwijl ik zou denken dat ze beter zijn aan het begin. Zo worden alle andere verkeersregels ook een stuk duidelijker. De technische fout is waar, en ik weet niet precies wat de logica is, je bezig bent en je ineens gebracht wordt naar het beginscherm van de website. Ik heb bijvoorbeeld meegemaakt dat ik bezig was met de Online Examentraining Auto en dat ik nét zou zien wat mijn score was en 'poef': beginscherm. Dat is ontzettend vervelend aangezien ik een klein half uur eraan heb gezeten en natuurlijk graag zou weten op welke punten ik moet verbeteren. Dit is ook voorgekomen tijdens 'E-Learning' en de testvragen.

Effectief om te leren

Oefenexamens waren erg fijn om te leren, kwamen ook overeen met de echte examens. Daardoor theorie in 1x gehaald.

Goeie uitleg!

Ben er zeer tevreden mee genoeg keuzes uit oefenexamens goede yitleg

Makkelijk in gebruik om te leren

Makkelijke website om te gebruiken en makkelijk in gebruik met het oefenen van theorie examens

fijn boek en oefenmateriaal

goede keuze

Prima cursus, die er waarschijnlijk wel voor gaat zorgen dat ik mijn theorie haal.

(pakket videocursus auto max met slaaggarantie) Duidelijke uitleg, soms frustrerend als een oefenopgave na de uitleg net weer een uitzondering is op wat er net is uitgelegd. Leerzame filmpjes en oefenopdrachten. Goede opbouw van de leerstof. De onderbouwing van het goede antwoord bij de oefenvragen is prettig en leerzaam. Het eerste deel van het examen, op tijd, kan je alleen oefenen door je uren voor oefenexamens te gebruiken. Dit wordt volgens mij verder niet behandeld in de cursus. Het verkeersborden spel laat naderhand alleen zien welk vraagnummer je fout had, niet welk bord dat was en wat het goede antwoord is. Hierdoor vind ik dit minder leerzaam. De site kan soms een beetje verwarrend of onoverzichtelijk zijn, onderdelen worden pas beschikbaar als je de eerdere onderdelen maakt.

duidelijk

Ik kan het goed volgen

Ik zou het niet aanraden

Ik had 5 examens gekocht. Allemaal gezakt en bij een ander was ik bij alles geslaagd. Ook het echte examen ruim gehaald. Ze zijn dus moeilijker dan het echte theorie examen. Ook vind ik het heel slecht dat je dezelfde examens maar 1x kan maken. En dus niet opnieuw kan doen als je het niet gehaald hebt.

Overzichhtelijk

Het is een fijne website waar ik makkelijk m'n proefexamens heb kunnen doen

In 1x geslaagd na 16 oefenexamens te hebben gemaakt.

Slecht

Geen een vraag die ik geoefend had kwam in mijn theorie examen...

Duidelijk en leerzaam

Ik gebruik het nu al een maand en k heb al hele veel geleerd. Dus nu heb ik extra bij gekocht (videoles) en het is echt top

zeker een dikke vette aanrader.

Eerst drie keer gezakt, maar na aanschaffing van dit programma dan toch geslaagd. De theorie kom je makkelijk doorheen en aan de oefenexamens heb ik heel veel gehad. Veel vragen die daar op voor kwamen, zaten ook in mijn examen zelf.

Snel geleverd en snelle service!

Ik bestelde een theorie boek in het Oekraiens. Ik had niet verwacht dat het boek de volgende dag al zo snel geleverd zou worden. Dank jullie wel voor uw werk en hulp! Groetjes, Kateryna!

De Dieze 22

5684 PT Best