Theorie haal je door oefenen

Sommige vragen kwamen terug in de examen. Heb het met alleen een boek geprobeerd maar je moet toch écht de toets oefenen om je examen te halen.

Leuk om op deze wijze te leren.

Duidelijke uitleg en foto's waardoor jij de lesstof makkelijker kan onthouden.

Goeie training!

Super voorbereiding op het examen, jammer dat er een tijdslimiet op de oefenvragen zit.

Toch weer niet gered

Ik doe alles wat er in jullie platform staat, maar toch heb ik het niet gehaald.

Nice!

Duidelijk en goede uitleg

Goede hulp duidelijke video’s

Mooie oefenstof en goede uitleg waarom je antwoord wel of niet juist is, daardoor zeer leerzaam . Jammer wel dat de oefentijd begrensd is tot ca 7 uur. Voor mensen met een taal achterstand is dat erg kort omdat zij veel langzamer lezen. De teksten bevatten veel moeilijke woorden die het lezen vertragen.

Fijne manier van leren door oefentoetsen te maken

zeer leerzaam en waar voor je geld

Zeer leerzaam en waar voor je geld !

Handig programma om snel veel te oefenen

In 12,5 uur kun je alle onderdelen doen en ben je goed voorbereid voor het CBR examen. Het is een gebruiksvriendelijk programma.

Heel handig om te oefenen. Hierdoor heb ik echt vertrouwen gekregen in mijn theorie-examen

Het is handig om te leren en je kan echt leren van je fouten. Het enige dat ik jammer vind is dat als je een examen opnieuw wilt maken, gaat er weer een credit van af. Voor de rest helemaal top!

Super!!!

Fijne uitleg

Ik vind de uitleg heel erg fijn alleen vindt ik het een groot nadeel dat alle informatie bestaat uit een soort powerpoint waarbij je de hele tijd naar recht moet swipen. Dit zou wel wat overzichtelijker kunnen

Kan de examens goed doen

Ik heb meer tijd nodig om de examens goed te kunnen doen. Het kijken en lezen van de vraag kost mij wat meer tijd dan mijn zoon .. hij is 33 jaar en ik 69 jaar en doordat hij besloten heeft om zijn motorrijbewijs A te halen heeft hij ook over de streep getrokken omdat te gaan doen , we twijfelden al een lange tijd...

Het digitale materiaal was te laat binnen.

Ik bestel een digitale online methode en ga er vanuit dat deze dan per direct te gebruiken is. Dit is niet het geval, er wordt dan een code per post toegestuurd. Als je belt of je de code alsnog toegestuurd kan krijgen per mail, is dit niet mogelijk. Valt dit net in het weekend kun je pas de 4 dagen later je methode gaan oefenen. Het valt aan te bevelen om ook de codes digitaal beschikbaar te maken door deze te versturen naar een door de klant opgegeven email adres.

Fantastisch!

Ik heb binnen 2 dagen me goed kunnen voorbereiden voor mijn theorie-examen. Al het belangrijke examenstof wordt behandeld. Daarnaast kun je genoeg oefenen met de oefenexamens. Ik ben foutloos geslaagd!! Ik raad het iedereen aan!

Duidelijk en fijn om zo te kunnen leren

Fijner als de andere sites waar ik mee geleerd heb.

Super handig.

Makkelijk aan te vragen.alles is dyidelijk

Heel overzichtelijk en laagdrempelig

Makkelijk te gebruiken, overzichtelijk en goed te behappen materiaal

Bestellen ging makkelijk en zeer snelle levering, volgende dag al in huis. Super...

Heb het examen gehaald

Veel oefententamens kunnen doen. Werkte goed!

Quite detailed book

Good details covered on various topics

Prima oefenprogramma

Fijn oefenprogramma, waarin de onderwerpen die je nog niet beheerd goed herhaald worden.

Gehaald door dit systeem

2x eerder niet gehaald toen ik in m'n eentje ging leren en willekeurige oefenexamens deed. Na de 3e keer wel, want deze examentraining testte me op een andere manier die beter voor me was. Had ook alleen maar een avond en een ochtend gekost.

goede manier van leren

ik vind het online boek heel goed en examentrainingen zijn op niveau

Geen onzin

Kan me goed voorbereiden

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus