Makkelijke stof leest goed weg

Duidelijke beelden en goede uitleg.

Duidelijke filmpjes en uitleg. Een goede keuze.

Ik ben bijna helemaal tevreden met deze cursus

Met de speedcursus ben ik erg tevreden, dit vond ik een stuk gemakkelijker en leuker dan alleen een fysiek lesboek uit mijn hoofd leren. Door de speedcursus in combinatie met de examentraining ben ik ervan overtuigd dat ik voor mijn trekker theorie examen in één keer kan slagen. Wel zag ik een fout in één van jullie vragen, namelijk: Ik kreeg in de examentraining een vraag over wanneer je markeringsborden op je lading of uitrustingsstuk moet monteren. Volgens de theorie die ik geleerd heb, moet je deze borden toevoegen als lading 1) aan de voor- of achterkant meer dan 1,00 meter uitsteekt en 2) aan één of beide zijkanten meer dan 0,10 meter uitsteekt. Maar volgens de examenmethode krijg ik een fout antwoord wanneer ik dit invul. Dan staat er dat je alleen markeringsborden moet monteren wanneer lading aan één of beide zijkanten meer dan 0,10 meter uitsteekt.

Ja goeie, duidelijk. Niks is vaag. Mooie volgorde van onderwerpen, sluit goed op mekaar aan.

Als ik maak, zit ik in een mooie grind. Het is als een tunnel waar je niet naar de zijkant kan lopen (je raakt niet afgeleid) maar je ziet het einde wel (voelt niet als iets dat maar door blijft gaan en waar maat geen einde aan komt) Oftewel: prima in mekaar gezet de cursus

Goed voorbereid

Dit examen heeft me goed voorbereid voor het echte examen

Moeiljker vragen dan andere leveranciers, dus leer ik heel veel meer

Geweldig, in 1x geslaagd!!

Ik raad deze site zeker aan!! Ik ben in 1x geslaagd voor mijn theorie auto examen en al mijn vrienden die dit pakket hebben gebruikt ook. Een duidelijke uitleg door middel van een presentatie en een paar oefen vragen tussendoor, echt top!

Super fijn

Duidelijke uitleg en duidelijke plaatjes. Heel fijn leren zo

Top ervaring

Dit is voor onze dochter de manier om met dyslexie haar theorie te oefenen

Up to date leren

Wat fijn dat jullie wel up to date zijn. Voordat ik jullie site met 10 oefenexamens gebruikte ik een site die niet alles had wat jullie wel hebben. Veel variatie, dus.

Prima uitleg, soms wat vaag

Over het algemeen niks te klagen. Een aantal onderdelen hadden wat mij betreft echter iets duidelijker en gedetailleerder uitgelegd mogen worden.

Ik vond de stof vrij saai gepresenteerd maar dat kan soms ook niet echt op een andere manier.

Site functioneert goed, en erg fijn dat je je antwoorden kan inzien.

Een fijne ervaring, makkelijk om feedback te verwerken en toe te passen. En leuk dat ze af en toe kortingen hebben.

Duidelijk boek

Het boek was zeer fijn om mee te leren. Ik heb mijn theorie-examen erdoor gehaald

Er is veel bijgekomen in de theorie lessen , best pittig.

Moet nog best wat bij leren.

Veel geleerd met behulp van theorie-leren.nl

Ik begon een tijdje terug met leren voor theorieleren en heb veel nieuwe dingen geleerd

Ik heb mijn bestelling op tijd en zeer snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling op tijd en zeer snel ontvangen. Zeer praktisch boek, zeer interessant en nuttig. Hartstikke bedankt!

Je leert ervan

Hdfhhjff0

Als is goed

Dobre

Firma działa tak jak w szwajcarskim zegarku

• Poleciłbyś nas? Tak

Kan er goed door leren

Heb al eerder geleerd voor het t rijbewijs en nu voor het b rijbewijs

duidelijk, en goed te volgen

het volgt zich makkelijk, onderdelen worden goed uitgelegd en het is geen droge stof om te volgen

Fijn boek

Slecht theorie

Theorie en vragen komen niet met elkaar over 1

Goede examentraining voor een redelijke prijs

Het online oefenen van examens werkt goed en de prijs is ook redelijk. Ik heb geen problemen gehad. De omgeving is enigszins, maar dat stoort niet.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus