Werkt allemaal super! Aanrader.

Ik ben pas begonnen

Ik leer online en via de boek mooie filmpjes foto en teksten super blij mee

Makkelijk leren

Erg handig dat ik thuis kan leren wanneer het mij komt. Uitgedaagd wordt met allerlei vragen. Soms bij de oefenvragen, krijg ik vragen waarvan je de antwoorden alleen uit het boek zou kunnen halen. Dat werkte eerst wel even verwarrend.

Helpt, maar soms zijn de afbeeldingen niet scherp genoeg...

Het is fijn dat je met Thoerie-leren.nl veel oefenexamens kan afleggen. Ook is het handig dat de vragen die je fout hebt beantwoord kan inzien met het correcte antwoord erbij en de toelichting waarom je vraag fout is. Ook kan je deze vragen altijd terug zien nadat je meerdere examens hebt geoefend. Wat alleen verbeterd kan worden is dat de afbeeldingen scherper worden. Af en toe waren de afbeeldingen niet scherp waardoor ik de tekst van een verkeersbord niet goed kon lezen en dus de vraag niet kon beantwoorden.

Ik vind top

Een goede voorbereiding op het examen

Mede dankzij het programma heb ik het exqmen in 1 x gehaald. Ik heb iets van 6 uur van de 10 uur gebruikt, maar dat heeft mij geholoen enkele knelpunten er uit te halen eaar ik wat extra tijd in heb kunnen steken. Aan iedereen die voor een examen staat, het is het absoluut waard.

Duidelijk

Fijn om je kennis te testen

Helemaal top!

Ben gaan leren voor rijbewijs A (reeds B in bezit). Deze digitale manier van leren en oefenen zorgt ervoor dat je het veel sneller onder de knie hebt. Ik ben in één keer geslaagd en helemaal tevreden met het geleverde product.

Werkt goed!

Super fijne toetsen en lijkt net als bij de cbr! Toen ik geslaagd was voor rijbewijs B gelijk ook een boek met toetsen gekocht voor rijbewijs A.

ging eigenlijk prima

leerwerk ging wel goed

Fijne oefen excames!

Erg tevreden over de oefenexamens. Je weet nu wat je kan verwachten tijdens het cbr theorie excamen. En een goede motivatie bij fouten antwoorden.

Makkelijk leren!

Het was makkelijk te leren omdat je veel examens kon maken en ook je fouten kon bekijken. Wat ik zelf ook fijn vond was dat er sommige vragen van andere examens herhaald werden in de andere examens.

Het was super goed en duidelijk

Alles was begrijpelijk en duidelijk

Moje doświadczenie

Doświadczenie miałam 5 lat temu jak próbowałam w Polsce. Już dużo zapomniałam, ale przy nauce szybko okazało się że jednak pamiętam i umiem jeździć autem. Podejście pani Ewy do mnie jest baaardzo dobre i wie jak rozmawiać ze mną żeby dużo informacji do mnie dotarło. Jestem zadowolona że zdecydowałam się na szkolenia u pani Agnieszka

heel fijn

erg fijne en overzichtelijke leeromgeving, duidelijke instructies en het werkt over het algemeen gewoon heel goed.

Prima oefenmateriaal maar lastig een extra pakket te koppelen

Het oefenmateriaal is erg handig en leerzaam Als het materiaal vastloopt en je werkt met credits dan ben je ineens een heel examen kwijt Daarnaast had ik nog een extra pakket gekocht van 12 examens maar kon dat nergens koppelen aan mijn bestaande account dus moest weer een nieuwe aanvragen

Fast and reliable

I dont know dutch so good and Theory-learning offers alternative in english . Comunication between was good . I do recomand them

Goed website Goed geleerd Goed uitleggen

Snelle levering, duidelijke leerstof

Het boek is erg duidelijk, makkelijk te lezen en daardoor leerzaam.

Goede laatste stap voor je theorie examen!

Fijne manier om de theorie door te lopen en vooral te oefenen met het maken van examens. Ik raad wel aan de basis eerst goed te leren met een boek, om de volledige benodigde kennis op te doen voor het hiermee te oefenen!

Uitdagend

vergeleken met andere oefenexamens erg uitdagend maar dat was uiteindelijk erg positief voor mijn leerervaring

Binnen een dag het boekje thuis ontvangen, leest erg makkelijk weg en veel praktische voorbeelden met plaatjes.

Dit is een super goede manier om je goed voor te bereiden voor het theorie examen!

Ik vind het menu heel overzichtelijk. Het programma werkt naar behoren. Wel is het me een keer gebeurd dat ik een examen begonnen was en dat hij in een keer afsloot. Ik kon het examen hierdoor niet meer hervatten, waardoor ik een credit kwijt was (waar ik gewoon voor betaald had!). Voor de rest is het super.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus