Decent

The system is ok overall, but the english learning material is no very clear at the purchase menu, led to a couple purchase mistakes

Super programma

Fijn programma om mee te werken, duidelijk en niet te langdradig

Overzichtelijk en makkelijk

Ik heb 10 credits gekocht en merk duidelijk dat dit oefenen heel erg helpt, het examen is moeilijker dan ik voor de oefeningen dacht. Ook valt de prijs reuze mee. Een tip zou zijn om de optie te hebben om binnen een examen ook bij de resultaten makkelijker te navigeren teruguit, en ook na het examen te hebben afgerond maar nog niet ingeleverd is de navigatie lastiger

Speedtheorie en 15 uur oefenexamens is het waard

Ik heb dankzij speedtheorie in 1 weekend alle 311 pagina's doorlopen, alle tussentoetsen gemaakt en 8 oefenexamens gemaakt. Theorie in een keer behaald. Ik raad dit pakket zeker aan!

Onnodige moeilijk

Ik heb zelf een pakket gekocht met het boek en een online programma. Het boek zelf was prima gewoon een mooie overzichtelijke basis voor het leren. Het programma daarentegen… ik kon dus 15 uur examens maken en ik vond de examens echt veel te lastig. Ik heb er uiteindelijk 27 gedaan en 3 gehaald in 1 keer. Wat ik zelf de valkuil vind bij dit programma is dat ze niet laten zien waarom een antwoord goed is waardoor ik dat stukje inzicht maar niet kreeg. Uiteindelijk omdat ik het mij niet lukte om het te halen een videocursus gekocht en die was echt perfect veel betere uitleg en ook dat waarom stuk. Daar waren de examens veeeeeeel makkelijker. Uiteindelijk heb ik mijn theorie ingepland en leek hij precies op de gene van het andere programma en was hij dus echt heel makkelijk. Ik ben dus uiteindelijk geslaagd ook met 3 fout op gevaarherkenning 0 op theorie en 1 op inzicht. Maar dat kwam niet door theorieleren.nl

Heel goed omdat alles vlot werkte

Great and smooth service

I am very comfortable with learning through their website, the content and packages provided are great!

Eenvoudig om te leren

Zeer gebruiksvriendelijke modules en eenvoudig te begrijpen. Fijn dat je ook examens kunt oefenen.

Heldere overzichtelijke site

Verzending duurde wat langer dan verwacht, verder alles netjes

Onnodig moeilijke zinnen

Het boek gebruikt lange, verwarrende zinnen, vaak met woorden die ik niet begrijp. Er is geen rekening gehouden met dat 16 jarige het boek moeten lezen. De rest, zoals de site, vind ik wel goed.

Makkelijk te gebruiken

Ik vind het makkelijk te gebruiken en het help erg met leren

Zeer goede proefexamens met moeilijke vragen, waardoor de goed voorbereid bent

Ik heb mijn bromfietsrijbewijs gehaald in 1 keer met deze oefenexamens. Ze zijn moeilijker dan bij andere sites maar wel beter aansluitend op het cbr examen. Echt top! Het enige wat ik jammer vind, is dat als ik een proefexamen opnieuw maak, het van de 10 examens afgetrokken wordt. Voor de rest super tevreden!!!! Top

Tof

Mijn bestelde artikel was binnen één dag binnengekomen

Slechte vervoerder

Bestelde boek is nog steeds niet aangekomen

Zeer tevreden met theorie-leren.nl

Het pakket is snel en makkelijk aan te schaffen. Komt afspraken na en netjes en optijd bezorgt.

Snel en duidelijk

Ik raad u deze aan. Snel en duidelijk.

Erg fijn

Handig en snelle levering.

perfect

Heel compleet en duidelijk

Netjes op tijd het theorieboek op tijd ontvangen

Ik heb netjes op tijd het bestelde theorieboek voor rijbewijs b ontvangen. En er werd meteen gereageerd op vragen

Leren vanaf de bank!

Super relaxt leren vanuit huis.

Ik heb geen klachten!

Geen nieks . . .

duidelijk en helder

Tempo mag voor mij wat lager , maar ik was de enige 70 jarige

het weerkte goed

Het werkte gemakkelijk en was duidelijk waarom iets fout was.

Goed opgezet en overzichtelijk

Dat de site onthoud waar je bent.De oefenvragen per hoofdstuk. De extra oefenvragen per hoofdstuk bij de examentraining. Dat de site je fouten voor een bepaald onderwerp bijhoud. Jammer dat er geen samenvatting is per hoofdstuk van belangrijke punten.

De Dieze 22

5684 PT Best