Up to date leren

Wat fijn dat jullie wel up to date zijn. Voordat ik jullie site met 10 oefenexamens gebruikte ik een site die niet alles had wat jullie wel hebben. Veel variatie, dus.

Prima uitleg, soms wat vaag

Over het algemeen niks te klagen. Een aantal onderdelen hadden wat mij betreft echter iets duidelijker en gedetailleerder uitgelegd mogen worden.

Ik vond de stof vrij saai gepresenteerd maar dat kan soms ook niet echt op een andere manier.

Site functioneert goed, en erg fijn dat je je antwoorden kan inzien.

Een fijne ervaring, makkelijk om feedback te verwerken en toe te passen. En leuk dat ze af en toe kortingen hebben.

Duidelijk boek

Het boek was zeer fijn om mee te leren. Ik heb mijn theorie-examen erdoor gehaald

Er is veel bijgekomen in de theorie lessen , best pittig.

Moet nog best wat bij leren.

Veel geleerd met behulp van theorie-leren.nl

Ik begon een tijdje terug met leren voor theorieleren en heb veel nieuwe dingen geleerd

Ik heb mijn bestelling op tijd en zeer snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling op tijd en zeer snel ontvangen. Zeer praktisch boek, zeer interessant en nuttig. Hartstikke bedankt!

Je leert ervan

Hdfhhjff0

Als is goed

Dobre

Firma działa tak jak w szwajcarskim zegarku

• Poleciłbyś nas? Tak

Kan er goed door leren

Heb al eerder geleerd voor het t rijbewijs en nu voor het b rijbewijs

duidelijk, en goed te volgen

het volgt zich makkelijk, onderdelen worden goed uitgelegd en het is geen droge stof om te volgen

Fijn boek

Slecht theorie

Theorie en vragen komen niet met elkaar over 1

Goede examentraining voor een redelijke prijs

Het online oefenen van examens werkt goed en de prijs is ook redelijk. Ik heb geen problemen gehad. De omgeving is enigszins, maar dat stoort niet.

Fijne en duidelijke site!

Het was makkelijk om een pakket aan te schaffen. De lesstof was erg duidelijk. Al heb ik soms het idee dat het niet helemaal compleet is.

Goede weergave van wat je te wachten staat.

Duidelijke en uitgebreide uitleg bij het lastige onderdeel gevaarherkenning. De drie onderdelen (herkenning, kennis en inzicht) lijken nét iets moeilijker te zijn dan wat het CBR je tijdens het theorie-examen voorschotelt, maar dat is geen enkel bezwaar. Zo kan het alleen maar meevallen als het voor het echie is.

Fijn

Erg duidelijk en fijn om hiermee aan de slag te gaan. Ik had eerst een boekje maar dit is vele malen fijner.

Heel erg tevreden

Je ken goed leren

Leerzaam

Hel leerzaam

Goed, duidelijk en overzichtelijk leren.

Ik ben super blij dat ik in één keer ben geslaagd voor mijn autotheorie mede dankzij theorie-leren.nl! Het leren/de leerstof was duidelijk en makkelijk te volgen, waardoor het leren fijn was en me makkelijk af ging. Alles werd goed uitgelegd, en de oefenexamens hielpen mij om voorbereid te zijn op de vragen en de manier van toetsen op het echte examen. Hierdoor ging ik met vertrouwen het examen in. Echt een aanrader voor iedereen die zijn theorie wil halen! Nu ben ik bezig met de theorie voor mijn vaarbewijs en ook dit pakket is goed uitgelegd en erg overzichtelijk.

Goed mo teleren

Leuk leren!

Theorie-leren is een leuk leerprogramma. Met duidelijke teksten, foto's en video's worden verschillende hoofdstukken behandeld. Daarna kun je aan de hand van oefenvragen testen of de lesstof al begrepen wordt. Je kunt zo vaak als je wil de hoofdstukken doornemen en de oefenvragen toetsen. Daarna ben je goed voorbereid om de examenvragen te doorlopen.

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus