Leren vanaf de bank!

Super relaxt leren vanuit huis.

Ik heb geen klachten!

Geen nieks . . .

duidelijk en helder

Tempo mag voor mij wat lager , maar ik was de enige 70 jarige

het weerkte goed

Het werkte gemakkelijk en was duidelijk waarom iets fout was.

Goed opgezet en overzichtelijk

Dat de site onthoud waar je bent.De oefenvragen per hoofdstuk. De extra oefenvragen per hoofdstuk bij de examentraining. Dat de site je fouten voor een bepaald onderwerp bijhoud. Jammer dat er geen samenvatting is per hoofdstuk van belangrijke punten.

Duidelijk om te leren

Makkelijk en goed te leren

Zeer fijne manier om te leren

Veel vragen kwamen overeen met het examen. Het was prettig oefenen en ben dan ook glansrijk geslaagd!

Super geregeld

Het is snel geregeld en online is ook allemaal duidelijk en makkelijk in te loggen

handige en snelle manier om je examens te oefenen

fijne werkbare manier om je examens te oefenen, snel toegang en overzichtelijke prijzen

De service was goed en ik heb alles snel geleerd

De website is makkelijk te gebruiken. De uitleg is duidelijk en ik voelde me goed voorbereid. Het was een fijne ervaring en ik raad het aan aan anderen.

Spelenderwijs op eigen tempo theorie leren

Leerzaam

Je leert alle stof op een leuke interactieve manier.

Snelle levering met de juiste artikelen

Netjes en snel thuis ontvangen. Goedemorgen service. Duidelijke uitleg wat je precies besteld.

Super duidelijk, erg veel aan gehad

Te weinig tijd

De theoriefilmpjes zijn met AI ingesproken, er stond 3 uur bonus examens dus wij dachten dat deze bovenop de andere examen oefentijd kwam maar dit was in totaal.

Duidelijke examens met uitleg bij fouten

Duidelijke examens met uitleg bij fouten. ruim aanbod en variatie aan vragen.

Leren wordt een eitje en is zelfs leuk

De leerstof wordt duidelijk en makkelijk weer gegeven, het leren zelf wordt erg leuk!!

buena pagina

buena pagina la recomiendo

Het gaat veel te snel

Zonder eerst de theorie te leren, zijn deze examens veel te moeilijk. Slechts 5 seconden per vraag. Niet te doen

de theorie is redelijk te doen

de foto's zijn duidelijk en daarom de tekst makkelijker te onthouden

Genoeg keuze, snelle levering

Genoeg keuze in de webshop en de verzending is heel snel. Gemakkelijke site ook.

was heel mooi om daar te leren

ik volg elke uur daar de curses vond ik heel fijne om samen te werken met deze site met vriendelijke groetjes ahsen bas

je kan kei goed leren

leren is fijn en het is overzichtelijk en als je iets fout dowt wordt het duidelijk uitgelegd

Slecht

Pakket staat op bezorgd op 13 november, maar wij hebben nog niets ontvangen. Het is druk bij de bezorgdienst en wellicht heeft de bezorger het al afgemeld maar nog niet bezorgd. We hebben 14/15 november gemaild hierover, we moeten nu afwachten tot dinsdag 19 november 15:30 uur, het zou wellicht nog geleverd kunnen worden. Maar intussen kan ik nog niet beginnen met leren......

Ik vond het erg leuk

De Dieze 22

5684 PT Best

Over Theorie-leren.nl

De #1 in online oefenen! - Snel slagen & slaaggarantie - Direct toegang - Bestel hier jouw cursus