Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, en de prijs is goed.

Ga zo door.

Pluspunten

Levering volgens schema, in het verleden al goede ervaring met advies van het bedrijf gehad bij andere aankopen.

Krimpmaten van judo- en jiu jitsupakken na eerste wasbeurten zouden mogelijk een positieve toevoeging kunnen zijn bij productbeschrijving.

Pluspunten

ik ben dik tevreden hoor alle producten worden netjes ingepakt afgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel breed aanbod over veel verschillende sporten - duidelijke product-uitleg - makkelijke bestelprocedure

na betaling kwam er heel snel een betalingsbevestigingsmail maar dan bleef het enkele dagen stil. Ik verwachtte sneller info over het versturen van de goederen. Bij online-winkelen is 'geduld' een heel zeldzamen deugd geworden. :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en overzichtelijke website

Bestelling duurde iets langer, dan ik had verwacht. Maar geen probleem.

Pluspunten

Ik heb geen negatieve punten over Best Fightshop. Alles was er keurig op tijd.

Pluspunten

Goede informatie, ook via de telefoon. Zeer prompte levering en prima product!

Pluspunten

Duidelijke informatie over het product. Snelle verzending (binnen 4 dagen in huis) Duidelijke afhandeling van de bestelling

Pluspunten

Lage prijs. Ondertekening met persoonlijke titel - maakt het persoonlijk, geeft blijk van verantwoordelijkheid nemen en privebedrijf.

Ergens werd iets vermeld in de trant van: ‘graag rekening houden met vakantieperiode.’. Voor een e-commerce bedrijf kan dat eigenlijk niet. Je dient 24/7 open te zijn.

Pluspunten

snel zonder gezeur

Pluspunten

Op tijd geleverd. Fuji Mae heeft mooie kleding van goede kwaliteit, fijn dat ik het via hier kon bestellen. Pak lijkt bestemd voor mannen, dat zie je vooral terug in het bovenstuk (ik twijfel nog of ik het zal houden) de broek staat in elk geval wel super mooi.

Deze website was mij nogal onbekend

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie gekregen op mijn klacht. Meteen retourlabel gekregen en het juiste pakket word verzonden. Slordig foutje verholpen door vlot klantenservice.

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering

None

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede beschrijving van producten (inclusief handige maattabel)

Pluspunten

Goede terugkoppeling

Eerst leveren dan vragen vragen een dit in te vullen

Pluspunten

Vlot en correct afgehandeld. Goede realtime info mbt afleverstatus van bestelling.

Geen verbeterpunten, prima zo.

Pluspunten

Super goed.mijn kickbox broeken zitten heerlijk.en een goede sterke stof waar ik eerdaags nog een aantal van bestel.ook tijdens mijn training in het kickboxen.zitten de broeken als gegoten.

Bestellingen mogen wel iets sneller worden bezorgt.

Pluspunten

Ook in de vakantie periode is de levering binnen 5 werkdagen! Super!

Tip: zet bij de omschrijving van het chinese kungfu zwaard dat deze handgemaakt is, waardoor kleine symetrische afwijkingen aanwezig kunnen zijn.

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.