geen klachten

Alles prima, alleen de Tabi-sokken met maat L/XL bleken te klein te zijn voor maat 43. Dat gaf niet, het kind van zijn vriendein was er heel blij mee. De maat van de Tabi laarzen was wel goed.

Prima levering en service!

Artikelen worden correct geleverd. Fijne communicatie rond de levering en eventuele wijzigingen. Retourzending correct en snel afgehandeld.

Overzichtelijk, duidelijke site & klantvriendelijk

Na bijna 30 jaar geen karate beoefend te hebben, heb ik dankzij de hit op YouTube “Cobra Kai” er weer zin in om te doen. Overzichtelijke site, snelle bezorging van je bestelling, veel betaal mogelijkheden & klantvriendelijk!

Snelle en goede levering!

Goede website, bestelling werd snel bezorgd. Je wordt goed via de mail op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling

Leuke samurai zwaarden.

Mooi binnen de tijd geleverd dat men zei

Had een opblaasbare bokspaal gekocht. Deze bleek lek te zijn. Een mailtje gestuurd naar fightshop, en zij hebben het super opgelost door een nieuwe bokspaal op te sturen. Top

Snelle service en het product is goed!

Uitstekend. Goede service. Meedenken. Snelle levering.

Uitstekend. Goede service. Meedenken. Snelle levering.

Zeer goede kwaliteit! 👍

Voordelen: goed kwaliteit, Mooi geleverd. Nadeel: Bezorging wat later dan verwacht. Maar voor de rest top! 😁👍

Zoals gewoonlijk: uitstekende service

Gewoon, zoals online shopping moet zijn. Simpel en eerlijk.

Ik heb 2 weken geleden een setje bitjes bij jullie besteld , nu zijn ze keurig netjes verstuurd en zegt DPD pakketservice dat ze zijn afgeleverd. Alleen heb ik nooit mijn setje bitjes ontvangen ? Wat kan ik hier aan doen aangezien ik graag mijn trainingen wil herpakken! Met vriendelijke groet, Dion de Jong

Hallo

Zou graag meer dames kleren in het zwart met goud willen zien in maat m, en netjes is afgewerkt.

Niet naar vewachting

Mijn man was zo ontevreden met de aankoop (was bedoeld als een cadeau voor hem) dat hij heeft het pakket weggegooid.

Snelle service en duidelijk

Snelle service en uitstekende zending

Gewoon goed

Makkelijk kunnen wat ik zocht. Producten werden na besteling snel verzonden en volgende da g geleverd

vlotte levering

het bestelde product werd vlot en zonder schade afgeleverd

Mooie overzichtelijke site, game on!

Duidelijke site, me vragen en bestelling gauw beantwoord en bezorgd, keep up the good work! 🥋

prima webshop, goed geholpen

makkelijk om spullen te bestellen. Toen ik na een paar dagen mij bestelling nog niet binnen had werd er snel gereageerd op mijn bericht en direct een nieuwe order gemaakt. Deze was vervolgens binnen 2 dgn binnen.

Fijne website en snelle levering

Mooie aanbieding gevonden. Duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen. Levering was snel en goed te volgen via track&trace

Levering gebeurde perfect

Levering gebeurde perfect

Goede service van betrokken personeel

Materiaal is quallitatief, levering is snel. Foutjes worden snel hersteld. Let echter op bij bestellen van kleding,de juiste maat vinden is toch iets lastiger. Verder: 👍

Ben zeer tevrede

Ik ben benieuwd wat jullie nog meer hebben ,ik ben ze te vreden.

super snelee levering,perfect in orde, mooi verpakt en zeer betaalbaar,met dank aan Best Fightshop !

ik ben zeer tevreden over het geleverde product , mooie tijgerprint en zeer degelijk materiaal

Goed item zoals beschreven in de onschrijving Doed wat het moet doen

Correct en bij vergissing geen probleem ruil verliep vlot en juist Zoals het hoort

Diepenbrockstraat 6

5481pm Schijndel

Over Best Fightshop

Online vechtsport winkel Best Fightshop Grootste aanbod in vechtsportartikelen! Zoek niet langer en vind wat u nodig hebt bij de grootste online vechtsport winkel van Nederland. Best Fightshop biedt een groot aanbod aan vechtsportartikelen. Voor diverse vechtsporten bieden wij kleding, schoenen, oefenwapens, zoals b.v zwaarden, tassen enz. Ook voor trapkussens, bokszakken, en sportvoeding voor de vechtsporter bent u bij Best Fightshop aan het juiste adres! Wij delen graag de passie van uw vechtsport in voorzien u graag met de juiste spullen die nodig zijn voor uw vechtsport.