TOP voor topgereedschap

gewoon Goed!

Netjes snel geleverd

X

supersnelle levering!

Bestelling gedaan en de volgende dag werd het netjes afgeleverd.

GOED

GOED

Netjes

Snel versuurt

Top service, zeer snel en aardig contact

De medewerker gaf aan alles direct te verzenden en ik had een dag later de nodige spullen in huis. Mooi dat persoonlijk contact, snelheid en service nog steeds mogelijk is.

Prettige winkel, goed assortiment, scherp geprijsd.

Heb hier al een aantal keer dingen van Milwaukee besteld. Ze hebben een groot assortiment en toch scherp geprijsd.

Beste leverancier met snel levering

Meeste producten goedkoper dan elders en meer keuze. Werkt goed bestellen tijdens werk en snel op loactie bezorgd. Na 3 jaar nog te vrede over de elektrische gereedschappen.

Prima shop en heel veel keuze

Werden snel en goed geholpen.

super

super

Snel

Hopi bon

Zeer goed had iets besteld wat niet paste op mijn machine kreeg daarover een telefoontje en ander onderdeel werd besteld en was heel snel binnen

Professionele, klantenvriendelijke winkel.

Hulpvaardigheid van personeel. Precisiteit. Duidelijke coomunicatie.

Top bedrijf die oplossend mee denkt met de klant

Zeer goede service en helpt echt met oplossingen. Zeer zeker Topgereedschap. Zo zie je ze niet vaak.

Ervarings deskundige medewerkers

Xxx

Dag mensen, ik heb een fijne ervaring met dit bedrijf. Het liep wat stroef dacht ik, maar dat bleek aan een hack te liggen, buiten dit bedrijf om.. Meermaals heeft men mij gebeld hos ze konden helpen en wat er gebeurd was . Heel betrokken en heel attent. Erg om te moeten zeggen maar niet meer normaal in deze tijd. Ouderwets goed dus ! Excuus en een dikke duim omhoog, merci voor uw moeite ! Nijhof

Super company

Assortiment, goede prijs, levering!!!

Mooie set Fein accessoires doos.

Snelle levering, mooie producten.

Prima geholpen en de volgende dag in huis

Prima geholpen en de volgende dag in huis.

Top bedrijf

Ik ben blij met de goede service en de klantvriendelijkheid. Als je iets wil vragen dan kan je ze gewoon bellen dat is erg fijn en handig. Een oud spreekwoord zegt de klant is koning en dat vind ik echt, dat kom je tegenwoordig niet snel meer tegen. Ik raad iedereen aan om bij Topgereedschap hun spullen te kopen.

Super Flexibel en snelle service!

Bellen en gelijk af kunnen halen! Tot de volgende keer !

Levering is geschied cf het aangegevene. Over de bestelling nog weinig te zeggen aangezien het een cadeau betreft. Omschrijving van de apparatuur en prijs gaven de doorslag om hier te bestellen.

Goede prijzen en snelle service

Helemaal goed en super

Ik zocht gereedschap van milwaukee en vond het op de site , daar besteld en binnen 2 dagen keurig netjes thuis bezorgd.

Leeghwaterweg 5

7102 JJ Winterswijk

Over Topgereedschap

"Topgereedschap com : De shop voor al uw elektrisch gereedschap en toebehoren. Door jarenlange ervaring en ons grote netwerk in deze branche kunnen wij professioneel gereedschap leveren van bijna alle topmerken. TopGereedschap com blijft net als deze groeiende markt in ontwikkeling."