Snelle correcte levering

Schoenen zijn snel en correct geleverd. Tussentijds goed op de hoogte gehouden via email.

Prima afhandeling en correct uitgevoerde bestelling.

Eerste bestelling, maar zal in de toekomst vaker gebeuren!

Zeer klantgericht

Mijn maat hadden ze niet en toen hebben zij gezocht naar een collega die de maat wel had. Keurig op tijd had ik mijn wandelschoenen voor de vakantie.

Prima geleverd

Een mooie duidelijke site, veel keus in verschillende merken.. Goede ervaring

snelle service

Telefonisch vragen gesteld over het product, volgende dag de Bommel veters in huis. Dank u wel!

Steengoeie winkel

Service is perfect! Ik had de verkeerde maat besteld in de webshop. Een telefoontje en alles was geregeld. Vriendelijk, geduldig, behulpzaam en betrouwbaar. Ik hou ervan!!

Snel en goed aangekomen

Makkelijk bestellen en goed en snel bezorgd

Supersnelle bezorging.

Snelle bezorging en via mails goed op de hoogte gehouden van de status.

Prima verzorgd.

Was de eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst, maar het was goed verlopen.

Prime

De online bestelde schoenen voor mijn moeder voldoen aan de verwachting

Geweldig fijne schoenen

Snelle service. Schoenen bevallen heel goed.

Goed.

Heel goed. Zelfs telefonisch kontakt gehad omdat ik twijfels had betreffende maat. Zeer netjes te woord gestaan en geholpen. Prima. Schoenen al in gebruik. Dank.

uitstekende schoenenwinkel

Ruime keuze in schoenen, goed advies en vriendelijke mensen Ook de webshop is goed. Ruime keus en snelle levering. Op woensdag is er een podoloog.

Goede kwaliteit schoen

Jullie hebben echt je best gedaan om erachter aan te zitten dat de zending zo verlaat was ! Goed geregeld en bedankt daarvoor

Mephisto schoenen besteld en retour gestuurd.

Mephisto schoenen besteld. Helaas was de maat die ik besteld had iets te klein. De schoenen retour gestuurd. En binnen twee dagen stond het geld weer op de rekening. Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Ik heb de schoenen besteld en zelf afgehaald. Wonen dichtbij. De schoenen stonden klaar en ik ben er heel erg tevreden mee. Prima services.

Heel gooed

Vriendelijke mensen en afspraken nakomen

Goede communicatie.

Positieve ervaring. Opruim schoenen met zorg verpakt, en belangrijk DE BESTELLING KLOPTE.

Wat een adequate en vriendelijke service! Top!

Helaas waren de schoenen verkeerd bezorgd. Maar de adequate en vriendelijke service was top! Goede communicatie! Uiteindelijk bleken de schoenen bij een verkeerd adres bezorgd te zijn en ze zitten ook nog perfect!

prettig en zorgvuldig

Op de webshop was wat ik zocht makkelijk te vinden en te selecteren. Ook was er uitgebreide informatie over het product en een ruime keus. In de winkel in Leersum ben ik vriendelijk en deskundig geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Denkt mee met de klant

Mooie schoenen, snel geleverd

Zie boven

Zeer prettig geholpen.

Voor de vakantie slippers besteld., met enige tijdsdruk. Slippers de volgende dag al in huis. Super geregeld

Snel en keurig afgeleverd en ingepakt!

Heel veel keuze maar de winkel in Leersum is ook prachtig. In het najaar bestel ik weer pantoffeltjes.

Beste prijs, snelle afhandeling van bestelling en spoedig geleverd in een nette verpakking.

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.