Voordelige prijs, snel contact met verkoper en gratis verzending naar België.

Voor herhaling vatbaar.

super snelle levering

Blij verrast met de supersnelle levering!

Fantastisch!!

Snel en accuraat!

Snelle verzending en goede service

Super service gericht

Super schoenzaak Service Grote keuze kwaliteitsschoenen Vriendelijk en attent.

Snel en correct

Snelle afwikkeling van de bestelling. Bezorging ook prima.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product. Goede ervaring en aan te bevelen

Super goed.

Helemaal top! Snelle levering en bij retourneren is de afwikkeling ook correct & snel.

Mooi product, vlotte levering!

Mooi product, vlotte levering!

Goed!

Netjes op afgesproken datum binnen gekregen. Schoen bleek te klein en die wilde ik ruilen voor een halve maat groter. Kreeg heel netjes een mailtje. Helaas was deze niet beschikbaar. Deze meneer liet weten mijn geld terug te storten.

Fijne schoenen , snelle levering, een maat probleem snel opgelost.

Fijne schoenen , snelle levering, een maat probleem snel opgelost.

Prima ervaring. Had na ontvangst nog een vraag en werd prima geholpen. Altijd aardige en zeer vakkundige mensen

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd via Post NL. Ben heel tevreden met m'n bestelling.

Goede en snelle service, op elk gebied

Gebeld over een paar Wolky’s en netjes te woord gestaan. De schoenen besteld, maar helaas waren ze niet geschikt voor mijn voeten. Geretourneerd in dezelfde zak (mooi systeem met plakband) en retourlabel laten printen bij servicepunt PostNL op een zaterdag. Maandag bericht dat de schoenen ontvangen zijn en dinsdag was de aankoopsom gestorneerd. Goede en snelle service, op elk gebied.

Over mijn bestelling ben ik zeer tevreden! De slippers zijn precies zoals beloofd op de website. Ik draag ze vanaf de levering, de hele dag. De maat, het materiaal, de pasvorm, echt prima. Ook werd ik keurig op de hoogte gehouden van de vertraging van het pakket (1 dag) door drukte bij de pakketbezorger. Ik ben zeer tevreden.

Mooie schoenen en goede service

Vandaag besteld en binnen 2 dagen in huis, maar het wachten meer dan waard. Mooie schoenen en goede service.

goede communicatie

ik werd steeds op de hoogte gebracht van vertraging en levering, ondanks de drukte is het binnen een week gelukt en ik ben blij met de prachtige laarzen met een kleine korting.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede order handling en retour

Het gewenste artikel werd makkelijk en conform afspraak geleverd. Helaas bleken de laarzen te smal te zijn waardoor deze retour moesten. Ook dit verliep makkelijk en snel.

Gied contact ook via de app

Steengoed maatwerk

Vrijdagmiddag boots besteld, was eigenlijk net te laat voor bezorging in het weekend. Werd ik gebeld of ik zaterdag thuis was om mijn bestelling aan te nemen. Dat is pas maatwerk!

Tevreden

Goede snelle en mooie service/toffels

Goede snelle en mooie service/toffels

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.