Goed meedenken en meezoeken naar een goede schoen.

goedzo

Goed en snel geleverd.

Schoenen ontvangen, zijn super!

Levering kwam niet goed door, wegens drukte, overmacht, maar werd persoonlijk verwittigd door de eigenaar zelf was top, stelde mij gerust. Maar het belangrijkste is,SCHOENEN ZIJN TOP!!!

Fijne winkel/webshop

Mooie laarzen! Snelle service! Ik kom zeker nog een keer terug.

Goede en snelle service

Na één dag al geleverd. Supersnel. Goed contact met medewerker.

Uitstekende service

Na telefonische informatie schoenen besteld. Helaas niet wat ik zocht Van bestelling tot en met geld retour 2/3 dagen. Buitengewoon. Volgende keer vind ik vast de juiste schoenen!

We hadden de 1x problemen met bestellen. Was onze schuld. Werd heel netjes aan de telefoon uitgelegd hoe we dit moesten veranderen. Ik had na nog n x bellen de verkeerde bestelt. Werd meteen geregeld en veranderd. De volgende dag al in huis. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Steengoede service en steengoede schoenen. In een woord: STEENGOED.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Dezelfde schoenen, hebben verschillende maten

Dat is via internet lastig , dus moest ik een eerdere keer de schoenen terugsturen. Nu een maat groter besteld en ben ik blij met mijn nieuwe schoenen!

werd niet thuis geleverd zoals afgesproken maar in afhaalpunt

de rechterschoen is blijkbaar al MEERMAALS gepast (en waarschijnlijk teruggestuurd); is dus niet echt gloednieuw; ook een beetje kleurverschil..... jammer

Zeer goede kwaliteit schoenen, netjes en snel geleverd.

Zeer goede kwaliteit schoenen, comfortabel en snel geleverd.

top

Goede service,snelle levering en snelle retourservice

Prima geregeld met levering etc

betrouwbare levering

Mooie laarsjes gekocht voor een mooie prijs. Levering was zoals vermeld, 2 a 3 werkdagen

Prettige afhandeling

Zeer prettige afhandeling.

Snel in huis, goede producten, goede service

Snelle bezorging en goede online communicatie

In een woord geweldige service

Had m’n schoenen 1/2 maat te klein besteld . Eenvoudige ruiling via het digitale retourportaal. En terwijl mijn retour nog onderweg was, ontving ik al n Track- & Trace van de grotere maat, Zo toch nog op tijd in huis voor het feest. Ga zo door!

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd. Thx

Snelle correcte levering

1e keer besteld en prima service

Goed ontvangen en goede kwaliteit

Snel verzonden en er mankeet niets aan de schoenen

Super ervaring

Goede website, snelle service en levering. Zeer tevreden met mijn shabbies veterlaarzen!

Snelle levering én persoonlijke service!

Binnen 1 werkdag geleverd en omdat ik op her moment van levering niet thuis was, werden mijn Giulia laarsjes bij de buren afgeleverd. Omdat Stenngoeieschoenen dat ook doorkreeg via de track & trace van hun bezorger, belden ze op om te vragen of ik de laarsjes inmiddels ontvangen had. Super! Kleine extra moeite die zorgt voor een heel tevreden klant.

Na het versturen van een appje met een vraag over de schoenen werd ik eigenlijk direct gebeld en heb over deze schoenen goede uitleg gekregen. Daarna heb ik de schoenen besteld en een dag later had ik de schoenen al in huis en de vertelde pasvorm was ook daadwerkelijk zo toen ik ze paste thuis. Echt een pluim voor de verkoper die ook exact weet waar hij over praat

Rijksstraatweg 134

3956CT Leersum

Over Steengoeieschoenen

Steengoeieschoenen.nl is de webshop van Steenwijk Schoenmode in Leersum, een hecht familiebedrijf dat al generaties lang in het schoenenvak zit. Vanaf 1989 zijn wij in Leersum (op de Utrechtse Heuvelrug) onze winkel gestart. Inmiddels 30 jaar verder hebben we een hele trouwe klantenkring opgebouwd en veel schoenliefhebbers zowel in de regio als ver daarbuiten weten Steenwijk Schoenmode te vinden. Met onze webshop proberen wij landelijk nog meer bekendheid te krijgen. De producten die u op de webshop ziet, zijn allemaal op voorraad en daardoor direct te leveren of in onze stenen winkel te passen. In de winkel zijn we continu op zoek naar verdere verbetering van onze winkelindeling, productaanbod en klantadvisering. Op de winkelvloer is het contact met onze klanten makkelijk gelegd. Tijdens de advisering merken we al veel, en vragen ook pro-actief om feedback. Maar voor de webshop is dit helaas niet zo eenvoudig. Daarom hebben we ú nodig, en gebruiken hiervoor de beoordelingstool Kiyoh. Mogen we een moment van uw kostbare tijd? Hartelijk dank, familie Steenwijk.